Sayfa 20/50 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ....Türkiye'de ki sitelerle ugrasmamanin bedeli .
    Valla öyle uğraştırıcı birşeyleri yok Sn. banucann
    bi 35 tl köstürüyor saolsun PARİBU
    Ama allah var jet hızında gönderiyor BTC'leri dilediğiniz cüzdana..

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. Saçmalık devam ediyor ağa.. BİTCOİN 16.200(USD)

Bitcoin ve diğer kripto paraların yükselişi önlenemez.
    Tüm dünya dijitalleşirken, tüm dünya pisliğe batmış ve hala batıyorken, devletler, kişiler pis işlerini takip edilmeme/yakalanmama üzerine kurmuşken asıl saçmalık BTC nin yükselmemesi olur. Benim hedefim 500.000 dolar.
    Belki bu saçmalık olabilir
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku

Bitcoin ve diğer kripto paraların yükselişi önlenemez.
    Tüm dünya dijitalleşirken, tüm dünya pisliğe batmış ve hala batıyorken, devletler, kişiler pis işlerini takip edilmeme/yakalanmama üzerine kurmuşken asıl saçmalık BTC nin yükselmemesi olur. Benim hedefim 500.000 dolar.
    Belki bu saçmalık olabilir
    .... şimdiii.! henüz düşünce aşamasındayım. dolar'in gidişatına bağlı, fakat buyuk bir ihtimalle. alt coinler'den. sunlara yatirim yapacagim... hali hazirda 6 adet bitcoin'im var... 2.500.000 adet doge var... ETH. DAS, XRP, LTC, XMR... daha fazlası icin tavsiye alabilirim. hedefim 12 cesit coin.. 5 diger coin tavsiyesi olan varmi?

4.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... şimdiii.! henüz düşünce aşamasındayım. dolar'in gidişatına bağlı, fakat buyuk bir ihtimalle. alt coinler'den. sunlara yatirim yapacagim... hali hazirda 6 adet bitcoin'im var... 2.500.000 adet doge var... ETH. DAS, XRP, LTC, XMR... daha fazlası icin tavsiye alabilirim. hedefim 12 cesit coin.. 5 diger coin tavsiyesi olan varmi?
    IOTA,ETH ve BCH

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    IOTA,ETH ve BCH
    ... evet, BCH
    ... teşekkürler... kaldı 4 tane..???

6.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    stratis,waves,bitshares.yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    XRP ciddi (limit üstü) yatırımcı için parlayan bir ışık..
    0,77 den 10 gün önce ha aldım ha alıyorum aha bugün aldım derken şimdi 2,50 ye düşse de alsak diye ard arda alım emirleri girip duruyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    XRP ciddi (limit üstü) yatırımcı için parlayan bir ışık..
    0,77 den 10 gün önce ha aldım ha alıyorum aha bugün aldım derken şimdi 2,50 ye düşse de alsak diye ard arda alım emirleri girip duruyorum..
    3,13 ten aldığım XRP 3,5 ve 4 ten %50 %50 satıcıyım.emirler girildi.

Sayfa 20/50 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •