Sayfa 18/50 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1. Devletlerden bağımsız bir para sistemi devlet medyalarında ve devlet havaalanlarında satışı yapılabiliyor mümkünmü?
    Bitcoin i 30 centten piyasaya sürüp toplayanlar kimler sonra 10 bin doların üstüne çıktıktan sonra birden pazarlama başladı?
    Ha 50 bin dolarda olabilir 50 dolarda risktir tabiki ben girmem girenede mani olmam...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

2.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    PARA: devletçe bastırılan ve ülke içinde ödeme aracı olarak kullanılan, üzerinde saymaca değeri yazılı, kâğıt ya da metal nesne.

Kavram olarak para demek için işin içinde devlet olmak zorunda.
    Ödeme aracı diyebiliriz belki ama para gibi kabul görmüş bir ödeme aracıda değil maalesef.
    Bağımsız da değil. Devletlerin kontrolünde olan internet ile işlem yapıyoruz.
    devletlerin kontrolünde olan bankalardan gönderme-çekme yapıyoruz.
    bir gün sanal para gerçekten ödeme sistemi gibi kullanılırsa devletlere vergi veren şirketlerde kullanılacak bu araçlar.Devletler, şirketlere bununla işlem yapamazsınız dediğinde ödeme sistemi olması da yalan olur. Yani hiç bir zaman bağımsız bir ödeme aracıda olamayacak.
    blockchain sadece internete bağımlı değil alternatif platformlar üzerinde ciddi çalışmalar var. hele şu quantum transmission gelişsin haberleşmede devletlerin kontrolüde bitiyor. uzun vadede klasik devlet mantığı bitecek. bu potansiyeli bizim KY'nin görmesini zaten beklemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    blockchain sadece internete bağımlı değil alternatif platformlar üzerinde ciddi çalışmalar var. hele şu quantum transmission gelişsin haberleşmede devletlerin kontrolüde bitiyor. uzun vadede klasik devlet mantığı bitecek. bu potansiyeli bizim KY'nin görmesini zaten beklemiyorum.
    gerçeklere dönersek;
    blockchain internete bağımlı şu anda.gelecekte oluşacak yenilikler ise blockchain lehine değil aleyhine olacak. blockchain çöp olacak.
    Daha şimdiden ilk 10 kripto para arasında blockchain kullanmayanlar var.
    Şu anda aldığımız dronu lisans olmadan uçuramıyoruz, 2040 da quantum transmission ile devlet kontrolü nasıl bitecek acaba
    Teknolojiye yatırım kazandırır, teknolojik ürüne yatırım ise kaybettirir çünkü değişim çok hızlı.
    Kısa vade tamam ama uzun vade teknolojik ürün yatırımı saçmalık.
    klasik devlet mantığı da pek bitecek gibi görünmüyor. Gelişmeler aksi yönde.

4. kısaca, wall street ve silikon vadisi arasında kiyasiya bir savasin ya izleyicisi ya da tarafi olacagiz. benim tercihim silikon vadisi.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben lisedeydim quatum bilgisayar çıkacaktı emekli olcam halen yok ortada
    soğuk fizyon olayına dönmesin buda
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

coincilerin FED toplantısında gövde gösterisi yaptığı ortaya çıkmış

bitfresh virüsünü yazmaya başladım 18 agustos 2018 de sisteme salacam. sistemdeki bitcoinleri silmiyecek bir bitcoini olanın bir milyon bitcoini olacak nerde çokluk orda .... bütün sistem bunu anlıyacak

8.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    ben lisedeydim quatum bilgisayar çıkacaktı emekli olcam halen yok ortada
    soğuk fizyon olayına dönmesin buda
    ...quantum bilgisayarlarin cikip, çıkmadığından nasil emin olacagiz.. su anda 1ay içinde marsa gidecek olan uzay gemisi tejnolojisi tamamlanmak uzere. diji turk belgesel kanallari.. dunyanin bir yarısının yontma tas devri yaşadığının belgeselleriyle dolu

Sayfa 18/50 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •