1.82 nedir ya.. gül gibi giden hissenin ayağına çelme takıyor...
Printable View
1.82 nedir ya.. gül gibi giden hissenin ayağına çelme takıyor...
Ne zaman toparlayacaksin.Bide durumu kötü olsa ne olacaktı ki.
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 bin TL ile hisseyi 1.80 çektiler. .. Bu kadar sahipsiz bir hisse işte...
Bu ne şimdi ya
Sur un sesi üstad durum hakkinda yorumunuz ne olur..
nuri üstadım tahtaya alıcı gelmiyor onlar da kendi alışlarına patlatıp duruyor bence...1.40 larda şirkete neden alış yapmadıklarını sorduğumuzda tahtada mal yok diyorlardı oysa tahtada bakıldığında bu gün mal var ve deniz de öyle seyrediyor....benim için düşüş birşey ifade etmiyor 1.26 gördüm temmuzda ve bu artık borsada ilgilendiğim son iki hisseden biri onlardayım yada bundan sonra borsa yok benim için...deniz yatırım ve diğer yatırım kuruluşları defalarca altın yumurtlıyan tavuğu kestiler ve artık hisseye küçük yatırımcı gelmiyor kendileri bilir..heee hiç bir fiyatta beni korkutmaz ...kes nasrettin hoca bindiğin dalı nasılsa laftan anlamıyorsun der gecerim...hayırlı akşamlar
Yorum icin teşekkürler üstadım. .
Arkadaşlar bugünkü düşüşü ben hiç beklemiyordum.devami gelmez umarım.ama neden düşüyor hiç anlamıyorum.
Bodrum işine ilişkin haberi KAP'a düşüne kadar ileri geri hareketine devam eder gibi beklemeye devam artık... Borsa insana sabretmeyi öğretiyor..
Artık bu kağıda inancımı bitirmek üzereyim hali üzerine bırakacağım...
.....,......?......!
bazen bunun sahibi bir yatırım kurumu değilde başka bir işle mi uğraşıyor diyorum ....ytd( yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir in kısaltması) yatırım tavsiyesini deniz yatırım, oyak yatırım, ziraat yatırım , garanti yatırım, iş yatırım ,ykb yatırım gibi güzide kuruluşlarımızın gerekli departmanlarında verilmektedir(gerci yatırımcı mı bıraktılar ki tahtaların durumundan belli) ...şirketin sayfasında karlı bir yatırım için dzgyo ibaresini kaldırsalar bari yada sonuna ytd değildir yassınlar mazALLAH.....
:bravo::bravo::bravo:....
2.078 kar , artık 6 m dönen varlığı (nakti) mısır lira finansal borç ...200m nin üstüne çıkmış varlıkları...sen ver 1.81 e...arkasından ağlarsın spekciğim..:bravo:
DZGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI: 2.078.759 Yıllık Değ%:54
Hareketleneceği noktasında beklentim yok ama bistte prim yapmayan zümre gyo lar kaldı bakalım ne olur
5oom lik doğuş gyo 1 m kar açıklamış, 200m lik agyo 0,7m kar....90 mlik dzgyo 2 nin üstü ...bu gün kemankeş binasının sözleşmesi karşlıklı fesh edilmiş...kemankeş binasını bitirmek üç aylık olay lakin inşaat bir türlü izin çıkmıyor(iş bitirecek bir adam bulmalılar)...orasının güzel bir hotel olma durumunda , bodrum proje beklentisi ....sizin de gecen günler dediğiniz bir laf vardı beklenmediği an ...bencede artık bu noktadan sonra ibreyi aşağı yönde bana zor geliyor...
Artık beklentiye karşılık vermeli bu hisse yüzünden çok hisse kaçırdık ve kaçırmaya devam ediyoruz.. Salı günü güzel açılış ile taçlandırmalı
işte şu tablo olay , malı olmaya borsada her işletmenin var birşeyleri....yükümlülük düşünce geri ne kalıyor elde...bunda yükümlülük yok haziranda 8_9 m gibi nakti olucak kasasında ha proje bir güzel ha projesiz bile...karaköy binası eklenince gelirlere....deniz yatırım sizin borsa kurdu olmanız lazım böyle bir gücü süründürmeyin halka acık kısmını biraz daha arttırın ne bileyim c grubundan kurtarın şu kağıdı...öyle veya böyle mızrak cuvalı yırtmak üzere...bu hafta cumhurbaşkanımız socide putinle görüşecek ...rüzgarın yönü denizden essin temennimle...herkese iyi tatiller...
Son 3 aylık nakit değişim tablosu :
http://i.hizliresim.com/vbWLOv.jpg
olumsuz enerji yaymamak adına 1 hafta ben gider ....bu günün hakkı bu olmamalıydı..
proje açıklıycaz muğlada e güzel de en güzel projen burnunun dibinde (karaköy binası) , odaklanın şu işe....onca mal mülk , değerlendirsene elinde o dzgyo hisselerinin yarısını sat mesela(al kaynak)....keyfine kalmış kemankeş mustafa paşanın emrini mi bekliyoruz....kaznsın hissen kaç kişi varız ....güzel anılan ol....at şu ölü toprağını silkin...
Ben geldim...selamlar ...geldiğim yerde çok kalmayı sevmem ...hadi bakalım dzgyo artık yukarı uzun çubuklara başla ...grafiğine baktım camış gibi yatoyosun ne zamandır ....Herkese bol kazanç Y.T.D.
Bu arada bir iki güne 20 günlük 50 günlüğü keser ...Yukarı bir hareket bekliyorum 1.89 civarı kapanış olumlu olur kagit için ...1.95-2 civarı bir direnci var onun üstünde duraklayadabilir ama 2.40 civarı bir hedefim var ...Yatırım tavsiyesi asla degildir ..Kalın sağlıcakla ...
Kağıtta hacim yok ...C grubu olmasından dolayı...
sayın sontrader dediğinize katılmakla beraber öz sermayesi eksi olan hisseler de gidiyor ....tahtadaki güç ün işgüzarlığı...hisse proje bekliyor, geçen sene bu zamanlarda 4m finansal borç an itibari ile kasada 8 m parası olan bahçeşehirde değerli dükanları olan, galataport gibi yerde binası olan , ankarada mülkleri olan ve senelik 13m kira geliri elde eden bilançoda 200m değerin üzerinde gözüken ve malesef piyasada 90m lerde fiyatlarda tutan gücün işgüzarlığı...farkında olmadan kendi ayağına sıkan güçün..
şimdi o güç illa burayı da arada kontrol ediyor....alıcı gelmiyor c diye peki satıcı geliyor mu....kendi kendine baskı yapıp duruyor mu...