Sayfa 20/359 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2869 madde; 153 - 160 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. proje açıklıycaz muğlada e güzel de en güzel projen burnunun dibinde (karaköy binası) , odaklanın şu işe....onca mal mülk , değerlendirsene elinde o dzgyo hisselerinin yarısını sat mesela(al kaynak)....keyfine kalmış kemankeş mustafa paşanın emrini mi bekliyoruz....kaznsın hissen kaç kişi varız ....güzel anılan ol....at şu ölü toprağını silkin...

2. Ben geldim...selamlar ...geldiğim yerde çok kalmayı sevmem ...hadi bakalım dzgyo artık yukarı uzun çubuklara başla ...grafiğine baktım camış gibi yatoyosun ne zamandır ....Herkese bol kazanç Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    Ben geldim...selamlar ...geldiğim yerde çok kalmayı sevmem ...hadi bakalım dzgyo artık yukarı uzun çubuklara başla ...grafiğine baktım camış gibi yatoyosun ne zamandır ....Herkese bol kazanç Y.T.D.
    hoş geldiniz sizede bol kazançlar,,,,

4. Bu arada bir iki güne 20 günlük 50 günlüğü keser ...Yukarı bir hareket bekliyorum 1.89 civarı kapanış olumlu olur kagit için ...1.95-2 civarı bir direnci var onun üstünde duraklayadabilir ama 2.40 civarı bir hedefim var ...Yatırım tavsiyesi asla degildir ..Kalın sağlıcakla ...

5.  Alıntı Originally Posted by sur un sesi Yazıyı Oku
    hoş geldiniz sizede bol kazançlar,,,,
    Sağolun sayın sur un sesi...

6. Kağıtta hacim yok ...C grubu olmasından dolayı...

7.  Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    Kağıtta hacim yok ...C grubu olmasından dolayı...
    sayın sontrader dediğinize katılmakla beraber öz sermayesi eksi olan hisseler de gidiyor ....tahtadaki güç ün işgüzarlığı...hisse proje bekliyor, geçen sene bu zamanlarda 4m finansal borç an itibari ile kasada 8 m parası olan bahçeşehirde değerli dükanları olan, galataport gibi yerde binası olan , ankarada mülkleri olan ve senelik 13m kira geliri elde eden bilançoda 200m değerin üzerinde gözüken ve malesef piyasada 90m lerde fiyatlarda tutan gücün işgüzarlığı...farkında olmadan kendi ayağına sıkan güçün..
    Son düzenleme : sur un sesi; 09-05-2017 saat: 12:10. Sebep: eksik harf

8. şimdi o güç illa burayı da arada kontrol ediyor....alıcı gelmiyor c diye peki satıcı geliyor mu....kendi kendine baskı yapıp duruyor mu...

Sayfa 20/359 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •