Sayfa 19/360 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2874 madde; 145 - 152 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by sur un sesi Yazıyı Oku
    5oom lik doğuş gyo 1 m kar açıklamış, 200m lik agyo 0,7m kar....90 mlik dzgyo 2 nin üstü ...bu gün kemankeş binasının sözleşmesi karşlıklı fesh edilmiş...kemankeş binasını bitirmek üç aylık olay lakin inşaat bir türlü izin çıkmıyor(iş bitirecek bir adam bulmalılar)...orasının güzel bir hotel olma durumunda , bodrum proje beklentisi ....sizin de gecen günler dediğiniz bir laf vardı beklenmediği an ...bencede artık bu noktadan sonra ibreyi aşağı yönde bana zor geliyor...
    doğuş gyo da 500m değil 1000m piyasa değerinde ...artık en ucuz gyo (tüm hisseler içindede)..

2. Artık beklentiye karşılık vermeli bu hisse yüzünden çok hisse kaçırdık ve kaçırmaya devam ediyoruz.. Salı günü güzel açılış ile taçlandırmalı

3. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

4. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

5.  Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku
    işte şu tablo olay , malı olmaya borsada her işletmenin var birşeyleri....yükümlülük düşünce geri ne kalıyor elde...bunda yükümlülük yok haziranda 8_9 m gibi nakti olucak kasasında ha proje bir güzel ha projesiz bile...karaköy binası eklenince gelirlere....deniz yatırım sizin borsa kurdu olmanız lazım böyle bir gücü süründürmeyin halka acık kısmını biraz daha arttırın ne bileyim c grubundan kurtarın şu kağıdı...öyle veya böyle mızrak cuvalı yırtmak üzere...bu hafta cumhurbaşkanımız socide putinle görüşecek ...rüzgarın yönü denizden essin temennimle...herkese iyi tatiller...

Son 3 aylık nakit değişim tablosu :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son 3 aylık nakit değişim tablosu :

.ilginç tabloya bir biz bakıyoruz, elinize sağlık...
    Son düzenleme : sur un sesi; 02-05-2017 saat: 16:38. Sebep: illada teknik keyfi gelsin bakalım, temel hikaye

8. olumsuz enerji yaymamak adına 1 hafta ben gider ....bu günün hakkı bu olmamalıydı..
    Son düzenleme : sur un sesi; 02-05-2017 saat: 16:41.

Sayfa 19/360 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •