Temel olarak teknik olarak ozgyo çok beğeniyorum
Çok ucuz bir hisse
Birde açığa satışların
Hisse kiralamak için aracı kurumlarından yardım istemeleri olayı var bakalım
Önümüzdeki günler ne getirecek ..!
Temel olarak teknik olarak ozgyo çok beğeniyorum
Çok ucuz bir hisse
Birde açığa satışların
Hisse kiralamak için aracı kurumlarından yardım istemeleri olayı var bakalım
Önümüzdeki günler ne getirecek ..!
Bfren gecmis donem yaptigini yine yaparmi.
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bfren gecmis donem yaptigi bedelsizi yineler mi?
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya kadar takip listem ..
1: gedza fiyat 7.93
2: brsan fiyat 10.94
3: soda fiyat 4.93
4: ozkgy fiyat 2.34 ..
.
güzel başlık.
.
Aynen...biraz daha etkileşimli olsa daha iyi olacak.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknik bilen üstatlardan bu hafta için alarko, kozal ve akgüvenlik hakkında yorum alabilir miyiz? (en azından başlığa yorum gelmiş olur:)
şimdiki uzun vade beğendiğim hisse gedza ...
temel olarak teknik olarak çok beğeniyorum..
uzun vade takip edilmeli.....
Biraz daha açar mısınız neden gedza
uzun süredir girilmemiş diye arkadaşlarımızla geldik. bu sayfanın en güzel tarafı her hissede beklentilerimizi konuşabileceğiz.birbirimize saygısız konuşma hariç her hissede her türlü yorum ve analiz serbest olacak.
hayırlı olsun.....
şu an elimde aksen,ttkom ve gersan var....
bunlar olabildiğince diplerinde hisseler. geçen hafta gersanda bir hareket oldu.duruldu.
takibimde karel var. oda fena gözükmüyor.....
katkılarınızı bekliyorum
halkbank ve garada takıbımde olacak. amerika ile yumuşama sonrası yabancı alımlarından en çok etkilenecek 2 hisse olacak,ama bu çıkışı bir süre sindirmesi gerekecek gibi.
aksen de cuma günü kapa bir haber düştü 15.28de indirlen dosyayadan baktığım güzel şeyle var.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/713835
Dostlar,
Ihgyo ekgyo türk telekom ve oto de faliyet gösteren asuzu ve karsan babayitler inceleyelim kanal istanbul ve yerli oto hikayelerinden prim potansiyeli yüksek hisseler hikayesi olan lazım gibi Syg
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ertan abi burada takılalım her hisse için gelen olursa bakalım
karsanın beklentisinin olduğu ups ihalesi,elektirikli oto,yerli oto, fakat handikapının bilançolarının kötü olması gibi geldi.
ihgyo güzel hısse takıbımde,trade ımkanı sureklı verıyor.
yerli otoda vestel fiyatları sankı çok dıbe geldi gibi,adem kardeşim vestelde bir grafiğe bakarsan onuda takibe almakta fayda var
tekrar hayırlı olsun.....zaten işlevinin olmaması hataydı..güzel başlık.birde trollerden koruyabilirsek iyi olur.. müsadenizle bende takılacam buraya...
cuma günğ blombergde bir konuşmacı vardı,ilginç bir konuşması oldu.brunson krizi sırasında amerikada olduğunu ve amerikan yönetiminden dolayı,amerika finans çevrelerinin türkiyeye yatırım yapmaktaki isteksiz olduğu ve brunson salındıktan sonra bunun değieceğii yönünde beklentisi olduğunu söyledi.
bende aynı beklentileri taşıyorum,tabi cumadan pazartesiye bir anda değişmesini beklemiyorum,ama tedrici olarak bir iyileşme bekliyorum.hatta bu konuda başı bankaların çekeceği kanaatindeyim.
aslında iş bankası,gereksiz bir tartışma içinde baskılanıyor,ama aslında en ucuz kalan banka hissesi.
eğer chp nin hisseleri devlete geçerse,devlet güvencesine girermi.bu banka bu kriz ortamında devlet güvencesi demek sağlamlık demek.
tabi bu tartışmalar yuzunden bir süre baskılanır,sonuçlandıktan bir süre sonra baskıda kalan kısmınıda geri alır gibi geliyor. tabi bunlar kişisel düşüncelerim
ben papaz olayından sonra başka bir siyasi gelişme olmazsa işbank var ama sınırlı olur diye düşünüyorum endeks 100 de 100800 aşılması halinde bu tobo hedefi olan 117000 i yıl sonuna kadar göreceğini düşünüyorum tabi aralarda zikzaklar gelgitler olacaktır ...
kredi kuruluşları vs bankalara pozitif raporlar yayınlamaya başlayabilirler yada fonlar kısa süreliğine tekrar yıl sonu kar yazmak için gelebilirler ...tabi bu geçici bahar havası uzun sürmeyecektir seçime kadar kriz biraz daha ötelenecektir seçim sobrası yine kendi gerçeklerimizle başbaşa kalırız
garan dada benzer bir tobo görünüm mevcut olup ondada 7,80 ler aşılması halinde yıl sonuna kadar tobo hedefi 10 ları görebilir tabi formasyonların ve tekniğin hiçbir garantisi yoktur ...
bankalar içinde ise primsiz 2 banka var ykbnk ve ısctr ....
işcide siyasi baskı vs ne olur bilmem ama ykbnk primsiz olması sebebiyle alınacak en mantıklı banka gibi duruyor ...
endeks 30 içinde primsiz olup bana cazip gelenler ykbnk ttkom ısctr tcell
endeks 100
[IMG]http://i67.tinypic.com/fwr6a9.jpg[/IMG]
https://resmim.net/f/dzl5Ll.jpg
döviz yükselişinden yararlanacak şirketler,9aylık bilançoda solda olan şirketler olacak gibi,ama döviz düşüşünden faydalanacak olanlar sağda olanlar.
vestel ve anadolu efesin düşüşleri dramatik.ama dövizin düşmesinden olumlu etkilenecekler diye düşünüyorum
yukarıdaki tabloda bazıları yer almamış mesela sahol 3,8 milyar tl döviz artısı var dohol 2,7 milyar tl gsdho 969 milyon tl döviz artıları var ve bu 3 şirket doların çıkışını ve bilançoya etkisini hisse fiyatlarına hiç yansıtmadılar bunların üçünden benim favorim gsdho 9 aylıkta tarihinin en yüksek akrını açıklayacak fk sı 1 lere defter değeri 0,25 lere inecek ve birilerinin gözüne girmek zorunda kalacak
bu hafta endeks 100 hisselerini manuel taradım tekniği hoş olanları @EMIRDAGLI421 twitter hesabımda vede hissenet başlıklarında paylaştım endeks100 den öne çıkanlar-tepki beklediklerim
afyon
netas
anacm
enkaı
ayen
aksen
ykbnk
ısctr-bu siyasetten dolayı biraz şüpheli ama yinede tepki verebilir
ttkom
gerel
Kozaa grubu da yok
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet o belirsizlik biterse işbankası en iyi performansı gösterir çünkü çok geride kaldı ...
diğerleriyle arasındaki açığı kapatması için şu an 4,70-5,00 bandında olması gerekiyor...
ama öyle yada böyle ısctr ve ykbnk nin arayı mutlaka kapatacağını ısctr nin 4,70- 5,00 bandını ykbnk nin 2,2,15 bandını yakalayacağını düşünüyorum zaten bu dediklerim olursa diğer bankalarda yine daha iyi olacağından endeksi o dediğim 117 binlere taşıyacaktır ...işcide belirsizlik kalkarsa halktada artık baskı azaldığından halkb ve işci endeksin katalizörü olacaktır tabi garan ve diğerleride yani sonuçta endeks bankalarla gidecek
Merhaba arkadaşlar, kendisi eski bizim için yeni topik hayırlı olsun, güzel paylaşımlar olmuş, hadi bakalım rastgele, işc gerçekten hak ettiği yerde değil, gerel bana riskli geliyor, ykbnk bir ara masalcı dede th tarafından müdahil olunduğu için midemi bulandırdı, TTKOM da potansiyel var ama sıkıntılarıda var, eee geriye ne kaldı, iki hissede ben söyliyim, teknik ve özellikle temel olarak düşüncelerinizi yazın, biri tire
Diğer bir kâğıtta trkcm...bu fk ve Pd/dd çok komik kalıyor...
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğeri ALGYO