Sayfa 19/445 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dostum bu işbankası olayı yatırımcıyı kaçır masın?
    aslında iş bankası,gereksiz bir tartışma içinde baskılanıyor,ama aslında en ucuz kalan banka hissesi.
    eğer chp nin hisseleri devlete geçerse,devlet güvencesine girermi.bu banka bu kriz ortamında devlet güvencesi demek sağlamlık demek.
    tabi bu tartışmalar yuzunden bir süre baskılanır,sonuçlandıktan bir süre sonra baskıda kalan kısmınıda geri alır gibi geliyor. tabi bunlar kişisel düşüncelerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Aslinda yönetim değişmiyor....ama yinede piyasa rahatsız oldu gibi
     Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    aslında iş bankası,gereksiz bir tartışma içinde baskılanıyor,ama aslında en ucuz kalan banka hissesi.
    eğer chp nin hisseleri devlete geçerse,devlet güvencesine girermi.bu banka bu kriz ortamında devlet güvencesi demek sağlamlık demek.
    tabi bu tartışmalar yuzunden bir süre baskılanır,sonuçlandıktan bir süre sonra baskıda kalan kısmınıda geri alır gibi geliyor. tabi bunlar kişisel düşüncelerim
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. ben papaz olayından sonra başka bir siyasi gelişme olmazsa işbank var ama sınırlı olur diye düşünüyorum endeks 100 de 100800 aşılması halinde bu tobo hedefi olan 117000 i yıl sonuna kadar göreceğini düşünüyorum tabi aralarda zikzaklar gelgitler olacaktır ...

kredi kuruluşları vs bankalara pozitif raporlar yayınlamaya başlayabilirler yada fonlar kısa süreliğine tekrar yıl sonu kar yazmak için gelebilirler ...tabi bu geçici bahar havası uzun sürmeyecektir seçime kadar kriz biraz daha ötelenecektir seçim sobrası yine kendi gerçeklerimizle başbaşa kalırız

garan dada benzer bir tobo görünüm mevcut olup ondada 7,80 ler aşılması halinde yıl sonuna kadar tobo hedefi 10 ları görebilir tabi formasyonların ve tekniğin hiçbir garantisi yoktur ...

bankalar içinde ise primsiz 2 banka var ykbnk ve ısctr ....

işcide siyasi baskı vs ne olur bilmem ama ykbnk primsiz olması sebebiyle alınacak en mantıklı banka gibi duruyor ...

endeks 30 içinde primsiz olup bana cazip gelenler ykbnk ttkom ısctr tcell

endeks 100
    [IMG][/IMG]
    Son düzenleme : EMİRDAĞLI; 14-10-2018 saat: 16:49.
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

döviz yükselişinden yararlanacak şirketler,9aylık bilançoda solda olan şirketler olacak gibi,ama döviz düşüşünden faydalanacak olanlar sağda olanlar.
    vestel ve anadolu efesin düşüşleri dramatik.ama dövizin düşmesinden olumlu etkilenecekler diye düşünüyorum

5. yukarıdaki tabloda bazıları yer almamış mesela sahol 3,8 milyar tl döviz artısı var dohol 2,7 milyar tl gsdho 969 milyon tl döviz artıları var ve bu 3 şirket doların çıkışını ve bilançoya etkisini hisse fiyatlarına hiç yansıtmadılar bunların üçünden benim favorim gsdho 9 aylıkta tarihinin en yüksek akrını açıklayacak fk sı 1 lere defter değeri 0,25 lere inecek ve birilerinin gözüne girmek zorunda kalacak
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6. bu hafta endeks 100 hisselerini manuel taradım tekniği hoş olanları @EMIRDAGLI421 twitter hesabımda vede hissenet başlıklarında paylaştım endeks100 den öne çıkanlar-tepki beklediklerim

afyon
    netas
    anacm
    enkaı
    ayen
    aksen
    ykbnk
    ısctr-bu siyasetten dolayı biraz şüpheli ama yinede tepki verebilir
    ttkom
    gerel

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    ben papaz olayından sonra başka bir siyasi gelişme olmazsa işbank var ama sınırlı olur diye düşünüyorum endeks 100 de 100800 aşılması halinde bu tobo hedefi olan 117000 i yıl sonuna kadar göreceğini düşünüyorum tabi aralarda zikzaklar gelgitler olacaktır ...

kredi kuruluşları vs bankalara pozitif raporlar yayınlamaya başlayabilirler yada fonlar kısa süreliğine tekrar yıl sonu kar yazmak için gelebilirler ...tabi bu geçici bahar havası uzun sürmeyecektir seçime kadar kriz biraz daha ötelenecektir seçim sobrası yine kendi gerçeklerimizle başbaşa kalırız

garan dada benzer bir tobo görünüm mevcut olup ondada 7,50 ler aşılması halinde yıl sonuna kadar tobo hedefi 10 ları görebilir tabi formasyonların ve tekniğin hiçbir garantisi yoktur ...

bankalar içinde ise primsiz 2 banka var ykbnk ve ısctr ....

işcide siyasi baskı vs ne olur bilmem ama ykbnk primsiz olması sebebiyle alınacak en mantıklı banka gibi duruyor ...

endeks 30 içinde primsiz olup bana cazip gelenler ykbnk ttkom ısctr tcell

endeks 100
    [IMG][/IMG]
    Dostum isbankasi olayi muhtemelen bir iki hafta içinde biter.....asıl endeksi o sırtlayabilir..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    yukarıdaki tabloda bazıları yer almamış mesela sahol 3,8 milyar tl döviz artısı var dohol 2,7 milyar tl gsdho 969 milyon tl döviz artıları var ve bu 3 şirket doların çıkışını ve bilançoya etkisini hisse fiyatlarına hiç yansıtmadılar bunların üçünden benim favorim gsdho 9 aylıkta tarihinin en yüksek akrını açıklayacak fk sı 1 lere defter değeri 0,25 lere inecek ve birilerinin gözüne girmek zorunda kalacak
    Kozaa grubu da yok

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 19/445 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •