Sayfa 20/445 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Dostum isbankasi olayi muhtemelen bir iki hafta içinde biter.....asıl endeksi o sırtlayabilir..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet o belirsizlik biterse işbankası en iyi performansı gösterir çünkü çok geride kaldı ...

diğerleriyle arasındaki açığı kapatması için şu an 4,70-5,00 bandında olması gerekiyor...

ama öyle yada böyle ısctr ve ykbnk nin arayı mutlaka kapatacağını ısctr nin 4,70- 5,00 bandını ykbnk nin 2,2,15 bandını yakalayacağını düşünüyorum zaten bu dediklerim olursa diğer bankalarda yine daha iyi olacağından endeksi o dediğim 117 binlere taşıyacaktır ...işcide belirsizlik kalkarsa halktada artık baskı azaldığından halkb ve işci endeksin katalizörü olacaktır tabi garan ve diğerleride yani sonuçta endeks bankalarla gidecek
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by brokerr Yazıyı Oku
    Kozaa grubu da yok

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet haklısın koza larda dolar artı ...

fakat koza grubu güzel primler yaparak fiyata yansıttılar ama gsdho-sahol-dohol bu üçü 6 aylıkları fiyata yansıtmadılarki 9 aylık bilanço beklentisini hiç yansıtmadılar o yüzden cazip gördüm
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. Merhaba arkadaşlar, kendisi eski bizim için yeni topik hayırlı olsun, güzel paylaşımlar olmuş, hadi bakalım rastgele, işc gerçekten hak ettiği yerde değil, gerel bana riskli geliyor, ykbnk bir ara masalcı dede th tarafından müdahil olunduğu için midemi bulandırdı, TTKOM da potansiyel var ama sıkıntılarıda var, eee geriye ne kaldı, iki hissede ben söyliyim, teknik ve özellikle temel olarak düşüncelerinizi yazın, biri tire

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Diğer bir kâğıtta trkcm...bu fk ve Pd/dd çok komik kalıyor...

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Diğeri ALGYO

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Diğeri ALGYO
    Evet inanılmaz bir durumda....döviz deposu ve borcu yok...arsası var..çok değerli..

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Evet inanılmaz bir durumda....döviz deposu ve borcu yok...arsası var..çok değerli..

Doğru tespit, adamların kasası para doluymuş, bedelsiz sermaye arttırımı olabilir mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Tam bir patron kağıdı.....bilinmez..
     Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Doğru tespit, adamların kasası para doluymuş, bedelsiz sermaye arttırımı olabilir mi

Sayfa 20/445 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •