Bu günkü liste yayınlanmadı daha.
Printable View
Bu günkü liste yayınlanmadı daha.
2ileri1geri yok nöbete kaldı herhalde
Tamda iddialı olduğum gün
tüm katılımcıları tebrik ederim.:bravo:
Şu eksel olmasaydı, ne yapacaktınız? Verdik formülü hesaplayın :) iddiağlı olanlar. Ben neyi bekliyorsam:)? Ampul ampul kağıtlar yazıyoruz ne oldu bilmiyoruz!
Yıllardır Teknik Analiz ile formüllerle uğraşırım, bu yarışma platformu formüllerin % 95'ini çöpe çevirdi. İyi bir temizlik oldu...
mermiler gelsede başgana işlemiyo zaten havaya sıksak kime düşerse bilmem oparatör 2ileri 1geri ye nöbette kolay gele
Şimdi mehterean başı yazar. Ya Ankaradadır yada tatil sinemaya gitmiş dir. Uzun zamandır süren yarışma.
https://www.youtube.com/watch?v=JqFNIdxHYYY
TŞK mr&mrs
Ne zaman sizi görsem
https://www.youtube.com/watch?v=_V3jNIRYihE
AKLIMA GELİYOR :)
Seyretmediyseniz?
Geleneksel 1. ve sonuncu kim olacak yarışması başlamıştır,alalım tahminleri buyrun:)
Katılan tüm arkadaşları ve son sayfalarda yazanları tebrik ederim :)
1. sn. Medwig olur diye tahmin ediyorum.
Sonuncu ise,burası karışık derimcilerden birisi olur:)
2 mermi saklamıştım liste gelmeyince salladım gitti
Kızdım Ayhan bey, benim şuan beslediğim kör bir kedim var, tedavi ile bir gözünün görme ihtimali var veteriner %3-5 ihtimal dedi ama biz yılmadan tedaviye devam ediyoruz yani biraz üzerine titriyoruz diyelim, şuan 7 aylık olan kedinin iştahı fazla değil o yüzden piyasadaki en iyi mamayı almaya çalışıyorum ve vitamin kullanıyorum, genel durum bu,
Şimdi ben bu gittigiyor dan bu mamadan sipariş verdim, mama eve kargoyla gelince içine bakma gereği bile duymadım, sonra bakmadan mamayı satın aldığım günden 10-15 gün sonra açtım ve kedi mamayı beğenmeyince bana gelen mamanın daha düşük ücretli bir mama olduğunu fark ettim, hemen siteye ve satıcıya yazdım sürekli beni oyaladılar bende düzeltirler zaman alıyor sandım ama nafile bir süre sonra cevap bile vermeyi kestiler, sonuçta bana attıkları kazık 50 TL hiç sorun değil ama kedi bir süre o mamaya muhtaç kaldı o yüzden çok sinirlendim, birde 50 TL için oraya buraya başvursam zaten değmez git gel parası olur diye uğraşmadım,
Neyse bir daha internetten bir şey alacağım zaman çok dikkatli olmam gerekiyormuş onu anladım, ilk defa bu kadar vurdum duymaz bir site yönetimi yada satıcı gördüm.
Liste yayinlanmadi mi hala?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu onlarin yanina kar kalmamali ,ama nasil????
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müsait oldukça “ Durumu açıklayan ve sonunda Allah belanızı versin “ diye çağrı açıyorum onlarda okur okumaz yardım çağrısını kapatıyorlar :)
Adamlar yüzsüz lan bir telefon et birader sen be diyon de ama yok, herifler pişkin ve alışkın demek ki, şimdi neler neler yazdım buraya atmayayım :)
Ama kedi 2-3 gün mamayı yemedi çok üzüldüm ve çok sinirlendim...
Kaç kere yazdım; adam daha ucuz fiyatlı olan kedi mamasını kaktırdı/sattı/yolladı diye, bende sizi insan yerine koyarak hakkımı sizin aracılığınızla arama hatasına düştüm, açtığım çağrılara cevap bile vermediniz ne kadar kalitesiz ve karaktersiz bir site/kuruluş olduğunuzu göstermiş oldunuz...
Siz bu sözde Müşteri Hizmetlerini sadece insanları oyalamak için açmışsınız, daha önce söylemiştim ama bir kez daha söyleyeyim benden kazandığınız haksız her kuruş zehir zıkkım olsun, çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın, Allah belanızı versin, şimdi utanmadan yüzünüz kızarmadan bu açtığım çağırıyıda kapatan elleriniz kırılsın...
......2 gün önce yazmıştım yine kapatmışlar çağrıyı....
:)
O da insan insallah kotu bir sey yoktur sayin 2ileri1 geri!
Yok arkadaş bizdeki de talihsizlik tam birinci olduğum gün liste yok yinede canı sağolsun. İnşallah bir aksilik yoktur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Madem liste yok bende su borclari ödeyeyim bari, dizilin bakeyim siraya...:)
Aşağıda görüyorum,umarım sorun yoktur.
Derken gelir :bravo:
Hayırlı geceler...
Ziyaret...
Cepten olmuyo hesaplama işlemi...
Kapıdan girdim... Astım :)
Hiç birini tutturamadik. Mermide kalmadı yarın görüşmek üzere herkese hayırlı geceler. Birinci ve sonuncu arkadaşa tebrikler.