Sayfa 199/1366 İlkİlk ... 991491891971981992002012092492996991199 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

1.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Bu onlarin yanina kar kalmamali ,ama nasil????

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Müsait oldukça “ Durumu açıklayan ve sonunda Allah belanızı versin “ diye çağrı açıyorum onlarda okur okumaz yardım çağrısını kapatıyorlar

Adamlar yüzsüz lan bir telefon et birader sen be diyon de ama yok, herifler pişkin ve alışkın demek ki, şimdi neler neler yazdım buraya atmayayım

Ama kedi 2-3 gün mamayı yemedi çok üzüldüm ve çok sinirlendim...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Kaç kere yazdım; adam daha ucuz fiyatlı olan kedi mamasını kaktırdı/sattı/yolladı diye, bende sizi insan yerine koyarak hakkımı sizin aracılığınızla arama hatasına düştüm, açtığım çağrılara cevap bile vermediniz ne kadar kalitesiz ve karaktersiz bir site/kuruluş olduğunuzu göstermiş oldunuz...

Siz bu sözde Müşteri Hizmetlerini sadece insanları oyalamak için açmışsınız, daha önce söylemiştim ama bir kez daha söyleyeyim benden kazandığınız haksız her kuruş zehir zıkkım olsun, çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın, Allah belanızı versin, şimdi utanmadan yüzünüz kızarmadan bu açtığım çağırıyıda kapatan elleriniz kırılsın...

......2 gün önce yazmıştım yine kapatmışlar çağrıyı....

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
    O da insan insallah kotu bir sey yoktur sayin 2ileri1 geri!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Bence yazdımı sert yazıyor sanmam izin falan da pyd falan kızıp Afrin'e gitmiş olabilir mi ??diye aklımdan gecmiyor değil komutanımda yok ordada..bunlar Jellat abiyide alıp gitmişlerdir

2 ileribigeri üstadi bilmem ama Jellat nöbette bende görevden biraz evvel celdum..

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Müsait oldukça “ Durumu açıklayan ve sonunda Allah belanızı versin “ diye çağrı açıyorum onlarda okur okumaz yardım çağrısını kapatıyorlar

Adamlar yüzsüz lan bir telefon et birader sen be diyon de ama yok, herifler pişkin ve alışkın demek ki, şimdi neler neler yazdım buraya atmayayım

Ama kedi 2-3 gün mamayı yemedi çok üzüldüm ve çok sinirlendim...
    https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    O da insan insallah kotu bir sey yoktur sayin 2ileri1 geri!
    Ya nobet ya misafirdir insallah
    bir halt olacağı yok.

7. Yok arkadaş bizdeki de talihsizlik tam birinci olduğum gün liste yok yinede canı sağolsun. İnşallah bir aksilik yoktur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Madem liste yok bende su borclari ödeyeyim bari, dizilin bakeyim siraya...

Sayfa 199/1366 İlkİlk ... 991491891971981992002012092492996991199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •