Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 10925 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gitti gidiyorculara çok kızmışsın

Kızdım Ayhan bey, benim şuan beslediğim kör bir kedim var, tedavi ile bir gözünün görme ihtimali var veteriner %3-5 ihtimal dedi ama biz yılmadan tedaviye devam ediyoruz yani biraz üzerine titriyoruz diyelim, şuan 7 aylık olan kedinin iştahı fazla değil o yüzden piyasadaki en iyi mamayı almaya çalışıyorum ve vitamin kullanıyorum, genel durum bu,

Şimdi ben bu gittigiyor dan bu mamadan sipariş verdim, mama eve kargoyla gelince içine bakma gereği bile duymadım, sonra bakmadan mamayı satın aldığım günden 10-15 gün sonra açtım ve kedi mamayı beğenmeyince bana gelen mamanın daha düşük ücretli bir mama olduğunu fark ettim, hemen siteye ve satıcıya yazdım sürekli beni oyaladılar bende düzeltirler zaman alıyor sandım ama nafile bir süre sonra cevap bile vermeyi kestiler, sonuçta bana attıkları kazık 50 TL hiç sorun değil ama kedi bir süre o mamaya muhtaç kaldı o yüzden çok sinirlendim, birde 50 TL için oraya buraya başvursam zaten değmez git gel parası olur diye uğraşmadım,

Neyse bir daha internetten bir şey alacağım zaman çok dikkatli olmam gerekiyormuş onu anladım, ilk defa bu kadar vurdum duymaz bir site yönetimi yada satıcı gördüm.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kızdım Ayhan bey, benim şuan beslediğim kör bir kedim var, tedavi ile bir gözünün görme ihtimali var veteriner %3-5 ihtimal dedi ama biz yılmadan tedaviye devam ediyoruz yani biraz üzerine titriyoruz diyelim, şuan 7 aylık olan kedinin iştahı fazla değil o yüzden piyasadaki en iyi mamayı almaya çalışıyorum ve vitamin kullanıyorum, genel durum bu,

Şimdi ben bu gittigiyor dan bu mamadan sipariş verdim, mama eve kargoyla gelince içine bakma gereği bile duymadım, sonra bakmadan mamayı satın aldığım günden 10-15 gün sonra açtım ve kedi mamayı beğenmeyince bana gelen mamanın daha düşük ücretli bir mama olduğunu fark ettim, hemen siteye ve satıcıya yazdım sürekli beni oyaladılar bende düzeltirler zaman alıyor sandım ama nafile bir süre sonra cevap bile vermeyi kestiler, sonuçta bana attıkları kazık 50 TL hiç sorun değil ama kedi bir süre o mamaya muhtaç kaldı o yüzden çok sinirlendim, birde 50 TL için oraya buraya başvursam zaten değmez git gel parası olur diye uğraşmadım,

Neyse bir daha internetten bir şey alacağım zaman çok dikkatli olmam gerekiyormuş onu anladım, ilk defa bu kadar vurdum duymaz bir site yönetimi yada satıcı gördüm.
    Bu onlarin yanina kar kalmamali ,ama nasil????

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Akıl,adama sermayedir.

3.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Bu onlarin yanina kar kalmamali ,ama nasil????

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Müsait oldukça “ Durumu açıklayan ve sonunda Allah belanızı versin “ diye çağrı açıyorum onlarda okur okumaz yardım çağrısını kapatıyorlar

Adamlar yüzsüz lan bir telefon et birader sen be diyon de ama yok, herifler pişkin ve alışkın demek ki, şimdi neler neler yazdım buraya atmayayım

Ama kedi 2-3 gün mamayı yemedi çok üzüldüm ve çok sinirlendim...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Müsait oldukça “ Durumu açıklayan ve sonunda Allah belanızı versin “ diye çağrı açıyorum onlarda okur okumaz yardım çağrısını kapatıyorlar

Adamlar yüzsüz lan bir telefon et birader sen be diyon de ama yok, herifler pişkin ve alışkın demek ki, şimdi neler neler yazdım buraya atmayayım

Ama kedi 2-3 gün mamayı yemedi çok üzüldüm ve çok sinirlendim...
    https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kalite yerlerde zaten ben yaşayarak gördüm ama benzer şeyler Şikayetvar sitesi içinde geçerli bir arkadaşım yıllar önce hakkını aramak için kullanmaya çalıştı yazdığı yazıları bile yayınlamadılar, arkadaşta şikayet ettiği kuruluş olarak şikayetvar sitesini yazdı tabi onuda yayınlamadılar bu tarz sitelere gerekli para ödendiğinde hakkınızda kötü yazı yorum çıkmıyor,

Kendi adıma en güvendiğim sitelerden olan Yemeksepetinin bile satıcının onayı olmadığı sürece müşteri yorumunu siteye eklemediğini kuzenimin eşinden öğrendim bir ara dükkan işletiyorlardı ...benden izinsiz olumsuz yorumu koyamazlar ben onlara para ödüyorum... demişti, yani her yer aynı yada benzer...

Kalite yerlerde zaten ben yaşayarak gördüm ama benzer şeyler Şikayetvar sitesi içinde geçerli bir arkadaşım yıllar önce hakkını aramak için kullanmaya çalıştı yazdığı yazıları bile yayınlamadılar, arkadaşta şikayet ettiği kuruluş olarak şikayetvar sitesini yazdı tabi onuda yayınlamadılar bu tarz sitelere gerekli para ödendiğinde hakkınızda kötü yazı yorum çıkmıyor,

Kendi adıma en güvendiğim sitelerden olan Yemeksepetinin bile satıcının onayı olmadığı sürece müşteri yorumunu siteye eklemediğini kuzenimin eşinden öğrendim bir ara dükkan işletiyorlardı ...benden izinsiz olumsuz yorumu koyamazlar ben onlara para ödüyorum... demişti, yani her yer aynı yada benzer...
    Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurun, sonuç alabilirsiniz Sayın lutfu001...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurun, sonuç alabilirsiniz Sayın lutfu001...
    Sn. BJK, aradaki fark 50 TL gitgel parası olur, beni sinir eden kısım kedinin mamayı yemediği için iyi beslenmemiş olması ve hassas durumu, birde mama ilçede yok gitgel yapmayayım ayağıma gelsin dedim hata yaptım, artık gidip alıyorum

Birde ilk mesajlarım gayet resmî ve kibarca yazılmıştı ama onlar beni oyalamayı seçti en baştan onlarla çözemeyeceğimi anlasam belki uğraşırdım

8. Kaç kere yazdım; adam daha ucuz fiyatlı olan kedi mamasını kaktırdı/sattı/yolladı diye, bende sizi insan yerine koyarak hakkımı sizin aracılığınızla arama hatasına düştüm, açtığım çağrılara cevap bile vermediniz ne kadar kalitesiz ve karaktersiz bir site/kuruluş olduğunuzu göstermiş oldunuz...

Siz bu sözde Müşteri Hizmetlerini sadece insanları oyalamak için açmışsınız, daha önce söylemiştim ama bir kez daha söyleyeyim benden kazandığınız haksız her kuruş zehir zıkkım olsun, çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın, Allah belanızı versin, şimdi utanmadan yüzünüz kızarmadan bu açtığım çağırıyıda kapatan elleriniz kırılsın...

......2 gün önce yazmıştım yine kapatmışlar çağrıyı....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •