Originally Posted by
abartin
Londra gibi bir ada imparatorluk baskentinde bile arka arkaya yasanan teror hadiselerinden sonra Avrupanin her sehri ve her ulkesi dugmeye basildigi an kaotik bir hale gelebiliyor......Her sey bir butona basmaya bagli.....Dunyada belki bu gidisle huzurlu ve sakin cok yer kalmayacak.....Avrupada beklenen ekonomik krizler, goc ve multeci, asiri sag hareketler, ezoterik dini orgutlerin yukselisi gibi sebepler siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarin gittikce bozulacagi anlamina geliyor...Artik Avrupa ulkeleri arasinda bile siyasi bir birlik kurulamiyor......tersine cephelesmeler gittikce belirginlesmeye basladi...
Kabbalist derin dunya devleti uzun vadede butun dunyayi top yekun ekonomik, finansal, siyasi, dini, sosyo-kulturel ve askeri bir kaos ortamina goturmeye kararli...Bu defa Batiya bir ayricalik tanimayacaklar gibi gorunuyor....
Bence bu gidisata gore en az kotu etkilenecek ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya gibi uzak ada ulkeleri olacaktir.....
Dunyanin pek cok ulkesinde varlikli ve elit insanlar daha huzurlu ve sakin bir hayat icin kendi ulkelerini terk edip baska ulkelerde ev alip yerlesmeye basliyacaklar......Tipki son zamanlarda hakli olarak Turkiyedeki kaotik siyasi ortamdan bunalan ve bikan hatiri sayili bir kesimin daha sakin ve huzurlu bir yasam niyeti yada yatirim amaciyla Ispanya, Yunanistan, ABD gibi ulkelerde ev almasi gibi.....
Ama bununda bir kurtulus yolu olmayacagini dusunuyorum....Hatta yagmurdan kacarken doluya yakalanma ihtimalleri bence epey yuksek........
Ben sahsen olsemde yansamda kendi ulkemde ve topragimda kaynamayi tercih ediyorum. is ve yatirim disinda baska ulkelerde ev alip yerlesmek kendi adima soyluyorum cok mantikli ve ilkeli bir tutum gibi gelmiyor......elbette baskalarinin tercihlerinede saygi duyuyorum...