Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 200/1014 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

yukarıda söylenmis free siteler şikayette bulunmus olabilirler) satış yapamayan ve üyeliği pahalı bulan emlakçılar yada ev arsa arabada dolandırılanlar şikayette bulunduysa ki bir anlık bir konu değildir şikayetler arttıkça dikkate alınmıştır yadaaa fetöcü mü acaba burası turkiye bahane mi yok ki .....ben sahibinden fiyatlarını emlakçıların şişirdiğini dusunuyorum. ayrıca sahibinden domain olarak resmen tekel . ve kimse rakip olamıyor. umarım kapanır.
    100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    yukarıda söylenmis free siteler şikayette bulunmus olabilirler) satış yapamayan ve üyeliği pahalı bulan emlakçılar yada ev arsa arabada dolandırılanlar şikayette bulunduysa ki bir anlık bir konu değildir şikayetler arttıkça dikkate alınmıştır yadaaa fetöcü mü acaba burası turkiye bahane mi yok ki .....ben sahibinden fiyatlarını emlakçıların şişirdiğini dusunuyorum. ayrıca sahibinden domain olarak resmen tekel . ve kimse rakip olamıyor. umarım kapanır.
    peki ikinci buyuk site hangisi?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ben anlamiyorum arkadas

internette sonsuz emlak sitesi var

serbest piyasa ekonomisi bu. Kimse kimseyi yalnizca bir siteyi kullanacaksiniz diye zorlamiyor

adam istedigi fiyati koyar. Sende git bir alim satim sitesi kur sonra ilan basina 100 bin dolar iste

Sacma sapan isler. Ticaretin mantigina aykiri bu davalar

Eger sahibinden cok fazla para kazaniyor idiyse kesin baska siteler ortaya cikar bu paradan nasiplenirdi. Sacma
    Kesinlikle...
    Yukarda bi arkadaş yazmış emlakçılar için aylik 895 lira üyelik parası istiyormuş.
    Sen git 500 lira iste de sana üye olup senden ilan versinler...
    Bunu engelleyici bişey yapmış mi adam buna bakılır...
    Sahibinden.com bildiğim kadarıyla Doğan Holdingin. Belki de asıl mesele budur...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Rica ediyorum üşenmeden Google'da 3-5 arama yapın da yorum yaptığınız konularla ilgili biraz da olsa bilginiz olsun.

1. Sahibinden.com Capitol AVM'nin ve Richmond otellerinin sahibi olan Aksoy Grubu bünyesinde yer alıyor.
    2. Emlak ilanları konusunda en popüler 3 web sitesi Sahibinden, Hurriyet Emlak ve Milliyet Emlak.
    3. Sahibinden.com bir süredir mercek altında zaten. O yuzden aynı Google Adwords gibi kasıtlı olarak pazar kaybetmeye çalıştıkları düşünülüyor.

5. Selamlar,
    Kredi çekip ev satın almayı düşünüyorum. Şu anda bakma aşamasındayım; yalnız aklıma bir şey takıldı, belki bana akıl verebilecek arkadaşlar vardır.

Türkiye'nin çoğu gibi, Maaşımın hepsi bodro üzerinden yatmıyor, bir kısmını elden alıyorum. Dolayısıyla gelirimin hepsini belgeleyemiyorum. Yalnız maddi yönden durumum iyi. Üzerime 1 ev ve iki araba var. Bunları teminat sayıp banka bana aylık ödemesi bodromdaki maaşımdan daha fazla Emlak Kredisi verir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Kredi çekip ev satın almayı düşünüyorum. Şu anda bakma aşamasındayım; yalnız aklıma bir şey takıldı, belki bana akıl verebilecek arkadaşlar vardır.

Türkiye'nin çoğu gibi, Maaşımın hepsi bodro üzerinden yatmıyor, bir kısmını elden alıyorum. Dolayısıyla gelirimin hepsini belgeleyemiyorum. Yalnız maddi yönden durumum iyi. Üzerime 1 ev ve iki araba var. Bunları teminat sayıp banka bana aylık ödemesi bodromdaki maaşımdan daha fazla Emlak Kredisi verir mi?
    Zor...
    Diğer evden kira geliri varsa onu gösterin. Yada isyeri yazı vermez mi bordro harici...?

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Zor...
    Diğer evden kira geliri varsa onu gösterin. Yada isyeri yazı vermez mi bordro harici...?

İş yerinden yazı alabilirim, ne tür bir yazı vermesi gerekiyor iş yerinin, ben bunun maaşını tam göstermiyorum diyemez herhalde

8.  Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    İş yerinden yazı alabilirim, ne tür bir yazı vermesi gerekiyor iş yerinin, ben bunun maaşını tam göstermiyorum diyemez herhalde
    Yoo... diyenler var😂😂
    " 133MMX şu firmamızda şu şu tarihten itibaren çakılmakta olup net maaşı 1.000.000 USD" dir gibi...
    Ama her banka kabul etmeyebilir..
    Bir de şimdi geldi aklıma anne baba eş çocuk geliri varsa aynı evde yaşayan sizinle onu da kabul edenler var...

Sayfa 200/1014 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •