2000.000 metrekare istanbulda arazi.hikaye bunun üzerine kurulu.bunun gibi sığ hisseye bu çapta hikaye yeterde artar bile.günlük düşünmek yanlış olur.orta-uzun vadede bu hikaye bu sığ hisseyi nerelere taşır hepbirlikte göreceğiz hayırlısıyla.
Printable View
2000.000 metrekare istanbulda arazi.hikaye bunun üzerine kurulu.bunun gibi sığ hisseye bu çapta hikaye yeterde artar bile.günlük düşünmek yanlış olur.orta-uzun vadede bu hikaye bu sığ hisseyi nerelere taşır hepbirlikte göreceğiz hayırlısıyla.
Sn hayki ustadim yarin deprem olacakmis bunun icin dusunceleriniz nedir
İhlas grubu doğan grubuna her gün sallıyor fetocu diye atıp tutuyor bunların gördüğünü hükümet görmüyor sanki son zamanlarda doğan grubunun hükümete yakınlığını hazmedemiyor
Farketmişsinizdir. Hissede tedirgiin yatırımcı var. Olumsuz bir kıvılcımla ani şoklar olabilir bu tür hisselerde. Demek istdeğim şuydu. İhlgmde de yazmıştım. Günlükte hisse zirvesinde iken haç benzeri bir şekil mum grafikte oluşuyorsa. Yani hisse başladığı gibi günü bitiriyorsa geri dönüyor genelde. İhlgmde yazmıştım bazıları alay etmişti. O gün bugündür düşüyor hisse. Burada bir yatay gidiş var bu dediğim olmayabilir belki. Hacimsizlik tutabilir hisseyi ancak epeydir günlük parın üstünde gidiyor belki altına geçip üstüne atabilmek için güç toplamak isteyebilir. Bunu yapmak isterse hızla aşağı gelmek ister. Yıllardır hep aynı taktikler kuraldır bunlar. Hissede ki haberin gücünü buralardan anlarız.
Sn alikaratas simdi oldu...tesekkur ederim...sabah yildizi doji aksam yildizi doji gibi yani brnim.anladigim
Su anda cepten giremiyorum mumkunse bir arkadas gunluk mum.grafik atabilir mi
yarın küçük bi ihtimal 3,03 görülebilir.burası görülse dahi kendini çabuk toparlamasını beklerim.bu beklenti hisseyi sattırmadığı gibi azıcık hesap kitap bilen yerli ve yabancı oyuncular hisseye buralardan talip olmaya devam ediyor.citi bugün ilk beşte 3'ncülüğe yükseldi.asıl deprem yabancı alışlarında.tahtada çok ama çok agresif bir yabancı alışı var.sığ sayılabilecek tahtada bunu yapıyorlarsa bunu ciddiye almak gerektiğini düşünüyorum.saygılar selamlar.
bu da çok önemli.Yarın bi bakmışsınız yüzde 20 çakmış yukarı.Eğer haber kuvvetli ise kısa sürede 5.30 üzerine atıp yataya geçip 1-2 ay sonra çok daha yukarılara yollanması gerekir.Ah keşke öyle yapsa değil mi?Neyse sepetteki yumurtalardan bi tanesi bakalım izleyip göreceğiz.
şirket istanbul'da 2.000.000 metrekare arazi almayı düşünüyor şeklinde bir hikaye olsaydı buralarda durup düşünmek gerekirdi.ancak bu arazi şuan zaten şirketin elinde.şimdi bu koca araziye ticari imar verilmesini bekliyoruz.ve bu işte de sona gelinmek üzere.sonrasında burada istanbul finans merkezi kapsamında yerleşkeler, hastane, avm, iş merkezi vb. projelerin konuşulmaya başlanmasıkuvvetle muhtemeldir.bu hikaye hisseyi bist'in en çok kazandıranları arasına eklemedi mi? yeterince fiyatlandı mı? arazi istanbul'da değil de başka şehirde olsaydı fiyatlama farklı olurdu.istanbul'da böyle arazisi olan başka şirket var mı? varsada ben bilmiyorum.her hisse düşerde çıkarda.önemli olan düştüğü yerden kalkacak gücü var mı? bu hisse aylardırddüştüğü yerden sürekli daha da güçlü olarak kalkmış.neden acaba diye düşünmek gerek.düşünüldüğünde nedeni bulunabiliyorsa ve ortaya çıkan neden piyasa şartlarında kıymetliyse pekçok sorununda cevabı bulunmuş demektir.ayrıca CNNTÜRK'ün o kara günde yaşadığı sıkıntılara rağmen ölümü dahi göze alan kahraman çalışanlarının yayına sonuna kadar devam ederek sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını facetime üzerinden yayınlayarak o kara geceden ülke olarak aydınlığa çıkışımızdaki eşsiz katkısını ne devlet ne de millet ne de tarih asla unutmayacaktır.dedikodularla tarihi unutturmak ne mümkün.ortada yaşanmış gerçekler var.seversiniz sevmezsiniz ancak cnntürk'ün ve çalışanlarının o kara gecede gösterdiği cesareti benim diyen çoğu kabadayı gazeteci geçinenler malesef gösterememiştir.bu mevzu nettir.saygılar selamlar.
Sn hayki ustadim.elinize emeginize saglik cok tesekkurler
Epeydir bu tahtada böyle uzun konuşulmuyordu.güzel bir sohbet olmus.Simdi yatın sabaha gezicez avlanıcaz.Bugünku gibi 3.20 den satış vereceğim.Düserse bekleyecegim .Satış hedefimi o zaman revize ederim
Ne oluyor acaba
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
Sn olimpik kardesim pasta rica etsek
bugun seans durdurma yer ama yukar i giderkenmi asagi giderkenmi bakicaz kendi fikrim ytd
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapsnada satmayacağım seni
Ben dokmeye calistigini dusunuyorim. insalah yon yukaridir
Tarlaya kar yağmur dolu yağsada değeri düşmez korkmaya gerek yok her şeyin bir değeri bir bedeli var
Bu hareket birilerine çok yaradı erdaaal :cool:
negatif algılara kapılmak sattıklarınızı çok sükseklerden yerine koymanıza sebeb olur günlük alsatçıya burda ekmek yok hissenizin kıymetini bilin derim çok sert hareketler zaman zaman olacak panik yok bu da benim fikrim beni bağlar ytd:rtfm:
Bende aynen katılıyorum. Zaten son bir ayda çok sert hareketler birçok kez yaptı. Mesela seansın kapanışına 10 dakika kala 2 farklı günde 20-25 kademe birden düştü çıktı. Bende sert hareketler olacağı kanaatindeyim. Panik yapmadan, sabretmek lazım. Ama tabi ki trade yapmak isteyen için bir fırsat olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
ben 2.20 den bu yana 3 kez al sat yapmayı denedim ve yedirmedi yüksekten yerine zor koydum bir daha yapmam dikkat ederseninz kaç kademe inip çıktığına anlaşılır bıravo tahtaya hakim zat tahtaya süper hakim şimdilik bundan sonsa nasıl bir taktik uygular bunu izleyip görecğiz ama burda hikaye bitmez bu hisse çok konuşulacak bu da bir gerçek milpaz cı dostlara bol sans dilerim ytd:rtfm:
para kaybetmektense lot kaybetmeyi tercih ederim.Paranda eksilme yoksa üzülme sıkıntı yoktur.Borsada her zaman fırsatlar doğar.60 dk yukarıda par oluştu ben sattım.Ne zaman par altta oluşur alırım.Şimdi günlükte par oluşturma sırası ben mipazın kuralı bozmayacağını düşünüyorum.Haber güçlü mü yoksa uzun vadeli beklenti mi anlaşılır.Şimdi rahat rahat bekliyorum.Giderse de eyvallah derim ne olacak sanki.
anele'de duruyor.şuan o ölü numarası yapıyor.birazda bundan alıp harekete dahil oldum.vazgeçtiğimi nereden çıkardınız.ben bir hisseyi aldığımda sütünü iyice sağmadan bırakmam.anele süt topluyor, bunda durum farklı.bu hissenin göz göre göre bensiz yükselmesi moralimi bozdu.yaklaşık 19 yıllık borsa tecrübeme yakışmaz.benim mipaz hedefim biraz yüksek burada nedenleriyle birlikte yazarsam hisseye ilgi arzu edilenden de fazla artar.bunu istemiyorum.herkesin aklı var fikri var.borsadan para kazanmak için birazda kişisel araştırma ve ilgi gerek.öyle hep armut piş ağzıma düş yok.
sayın alikarataş üzülmem için bir neden yok ben nacizane fikrimi belirttim isteyen istediği alır satar sansınız açık olsun ytd:rtfm:
Rica etsek pasta atabilecek var mi
teknik olarak 3.01 seviyedini destek yapma çabası var.burası destek olacaksa ve sonrasında bugün yada önümüzdeki günlerde 3,16 seviyesinin geçilmesi halinde hisse çok kişiyi ters köşe yapmaya aday olur.sonrasında 3,40 seviyesi yakın hedef haline gelir ki bu kadar sığ hissede anlık hareketle bu seviyenin görülmesini beklerim.yani ne yapacaksa bekletip bekletip biranda ve çok hızlı yapacak.şuan görünüm yukarı gitme eğiliminde olduğu yönünde.ancak piyasa pek tat vermiyor.piyasaya uyarsa aşağı gelme ihtimalide her hissede olduğu gibi bunda da var elbette.dikkati elden bırakmadan piyasayı takip etmekte fayda var.
Takaslari verecek kimse yok mu????
gecmiste 5.50 li seviyeleri gordu aceba tekrar orolara gidermi
Butun gun pasta pasta dedim... ne olimpik bey nede cefaks...
Ceng borsayı öğrensen de şu imzanı değiştirsen iyi olacak [emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...44a39ca6e6.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta bir bakima iyi bir bakima kotu olmus kanaatimce..ytd
Credit niye satmis ki?
Sn mterdemli imzami sildim...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye almisti ki:))) sn ceng
Sn vitocorleone, bizden once satmasin 😊
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
credit gibi teb'de yabancı takas verisinde görünen bir kurum.yani bir yabancı 98 k satmış, bir diğer yabancı yani teb 100 k almış.algılarınızın ayarlarıyla oynanmasına müsade etmeyin derim.zaten birilerinin buna oynadığı çok açık.artık citi 2 milyon lotu geçmiş vaziyette.deutsche de takaslarda hızla yükseliyor.bu hissenin takas değişimleri orge'nin takas değişimleriyle oldukça benzeşiyor.umuyorum ki fiyat değişimleride benzeşsin.saygılar selamlar.
Citi ve deuche ne kadar malı var.