Sayfa 203/855 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Ben dokmeye calistigini dusunuyorim. insalah yon yukaridir

borsa ogrencisiyim ogreniyorum

2. Tarlaya kar yağmur dolu yağsada değeri düşmez korkmaya gerek yok her şeyin bir değeri bir bedeli var

3.  Alıntı Originally Posted by Mithat_38 Yazıyı Oku
    Tarlaya kar yağmur dolu yağsada değeri düşmez korkmaya gerek yok her şeyin bir değeri bir bedeli var
    +++

borsa ogrencisiyim ogreniyorum

4. Bu hareket birilerine çok yaradı erdaaal

5. negatif algılara kapılmak sattıklarınızı çok sükseklerden yerine koymanıza sebeb olur günlük alsatçıya burda ekmek yok hissenizin kıymetini bilin derim çok sert hareketler zaman zaman olacak panik yok bu da benim fikrim beni bağlar ytd

6.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    hikaye bu.gerisi yalan dolan.şirketin halka açık kısmı % 13.sığ tahta.lot bulmakta bulunan lotu toplamakta kolay değil.ancak 0,90 kuruşlarda hikayenin geleceği belli değilken, o vakitler doğan holding ve siyasi otorite arasındaki ilişkinin bozukluğundan dolayı hisse uzun bir süre prim yapamadı.şimdi 30 ağustos resepsiyonunda aydın doğan'ın davet edilerek özel ilgi görmesi ve imar izinlerindeki prosedürlerin hızla aşılmaya başlanmış olması hisseye hareket getirdi.bundan sonra 2.000.000 metrekare üzerindeki arazi hisseyi nerelere taşır onu konuşmak gerek.yoksa hissedeki devasa hikayeyi bize unuttururlar.yıllar sonra hisse açısından ilk defa herşey bu kadar pozitif olmuşken istemezük demenin bana göre mantıklı bir tarafı yok.ben mipaz'da yatırımcı olarak pozitif taraftayım.zaten piyasada pozitif taraftaki fiyat yukarı gidiyor.uzun bir sürede bu seyir böyle devam edecek gibi görünmekte.
    hayki kardeşkeşfettiğiniz hisseye kısa sürede aşık oluyorsunuz birde galiba geç bulup kolay vazgeçiyorsunuz biraz ayran gönüllülük var sizde bu arada hisse için görüşlerim aynı tıpkı anele de olduğu gibi hemen hemen.... cumba doğana mevlit okursa eğer

7.  Alıntı Originally Posted by işgüzar1 Yazıyı Oku
    negatif algılara kapılmak sattıklarınızı çok sükseklerden yerine koymanıza sebeb olur günlük alsatçıya burda ekmek yok hissenizin kıymetini bilin derim çok sert hareketler zaman zaman olacak panik yok bu da benim fikrim beni bağlar ytd
    Bende aynen katılıyorum. Zaten son bir ayda çok sert hareketler birçok kez yaptı. Mesela seansın kapanışına 10 dakika kala 2 farklı günde 20-25 kademe birden düştü çıktı. Bende sert hareketler olacağı kanaatindeyim. Panik yapmadan, sabretmek lazım. Ama tabi ki trade yapmak isteyen için bir fırsat olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. ben 2.20 den bu yana 3 kez al sat yapmayı denedim ve yedirmedi yüksekten yerine zor koydum bir daha yapmam dikkat ederseninz kaç kademe inip çıktığına anlaşılır bıravo tahtaya hakim zat tahtaya süper hakim şimdilik bundan sonsa nasıl bir taktik uygular bunu izleyip görecğiz ama burda hikaye bitmez bu hisse çok konuşulacak bu da bir gerçek milpaz cı dostlara bol sans dilerim ytd

Sayfa 203/855 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •