satanýn malýný alan varmý var neden aldýðýna özet yapmak gerekmez beklenti varmý var herkesin iradesine saygýmýz sonsuz ALLAH rast getirsin herkesin iþini biz burdayýz ve burada marþ ve coþku bir baþlarsa bir daha þenlik bitmez kimseye yat tav yapmam düþüncem ve gürüþlerim beni baðlar borsada kazanan bir kiþi var adý sabýr soy adý kanaat sansýnýz açýk olsun ytd![]()
yutan-boða-geldi.....
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
kimse malýný kaptýrmýyor sað cep sol cep yerse keriz avýna devam küçükleri abilerle dertleri herkesin gözü kulaðý burda anýnda dolar burasý az bir hareket olsa burasý düðün alayý gibi olur bir kaç tavan çekse millete ozaman tatlanýr peþine düþerler ytd![]()
düþen-üçgeni-kýrdýk.
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
Adam çok güzel mal topluyor. Þimdi yine býrakacak alýmý... 60 a indiðinde tekrar toparlar.
biz kimiz ki baþkasýna akýl verelim . Y.T.D.
abi-bana-niye-kýzýyorsun.benim-hedefim-5lira..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri