Originally Posted by
kitapci0
hayki kardeþkeþfettiðiniz hisseye kýsa sürede aþýk oluyorsunuz birde galiba geç bulup kolay vazgeçiyorsunuz biraz ayran gönüllülük var sizde bu arada hisse için görüþlerim ayný týpký anele de olduðu gibi hemen hemen.... cumba doðana mevlit okursa eðer
anele'de duruyor.þuan o ölü numarasý yapýyor.birazda bundan alýp harekete dahil oldum.vazgeçtiðimi nereden çýkardýnýz.ben bir hisseyi aldýðýmda sütünü iyice saðmadan býrakmam.anele süt topluyor, bunda durum farklý.bu hissenin göz göre göre bensiz yükselmesi moralimi bozdu.yaklaþýk 19 yýllýk borsa tecrübeme yakýþmaz.benim mipaz hedefim biraz yüksek burada nedenleriyle birlikte yazarsam hisseye ilgi arzu edilenden de fazla artar.bunu istemiyorum.herkesin aklý var fikri var.borsadan para kazanmak için birazda kiþisel araþtýrma ve ilgi gerek.öyle hep armut piþ aðzýma düþ yok.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri