integral sattığı malların yarısın geri aldı. 5.30 da destek oluştu gibi
Printable View
integral sattığı malların yarısın geri aldı. 5.30 da destek oluştu gibi
5.30 da toplam 79 bin lot hacim oluştu...
oyun kuranlar,
oyunu kuramadı
gedik ve ak
oyun kuranların kazığını
….. soktu
helal olsun o kişilere
patent kardeş 5.25 deki 10 binlik alım senin mi...
inşallah tacirlerin verdiği mal fona aittir
Cigerini aldın kagatın
cigerci
sen aldıysan vay anam vay
Cigerci laflar ciğerine nasıl bi oturduysa artık o günden beri kagit düşsün diye dua etmişin demek..
Yukardan bu kısmını sattık şimdi yerine koyuyoruz... Geyet güzel gidiyor Hersey...
Benden yana sıkıntı yok..
Senin işin de zor... Her gun ekrana bakıp kagit düşsede foruma yazacam diye bekle allah bekle..
Ben ciğer ziyafetine devam ediyorum... Allah çıkarandan da düşüründende razı olsun...
valla ciğerci arkadaş da almış ise seviniriz...ciğerci arkadaş sonunda muradına erdi gibi...durdonun buralara düşeceğine pek ihtimal vermiyordum ama endeksin halini görüyorsunuz...bu sert satışta çok güzel alış yerlerine indi durdo...bilsem bir gün daha sabrederdim...:kahkah: ama sorun olmaz bence...hepimiz kazanacağız bu hisseden...
aldın aldım hen de son kuruşuna kadar
kral denizci gibi
galiba londrada tl satıp dolar alan yabancıya merkez bankası tl satmayınca vede gecelik tl de faiz %300 lere çıkınca ,yabancı tl ye sıkıştı...o yüzden de ellerindeki hisseleri kelepir fiyatlarına satıp tl yi yerine koymaya çalışıyorlar...
tayip erdoğan doları spükülatif yükseltenlere ders verecez demişti..galiba o ders bu derstir...:kahkah: yabancılar artık istedikleri gibi doları çıkarıp satış yapamayacaklar...seçimden sonra doların daha da gevşeme ihtimali var...
londrada swamp faizleri %1200 oldu haberi verildi biraz önce bana...galiba tl yi satanlar ne yapıp edip satıklarını yerine koymak zorunda..bunun için de açıkları olanlar mecburiyetten hisse satıyorlar...dikkat ederseniz yabancıların ağırlıkta olduğu hisseler çok düşmüş bu gün...
endeks %6,3 düşerek yerle bir olmuş...ama dolar henüz 10 gün önceki fiyatı olan 5,42 de...bu dolar inecek görünüyor..
sabahtan beridir bu sert endeks düşüşüne anlam veremiyordum...jeton yeni düştü..
bence durdonun uzun vadede gelecegi yere çok kısa sürede biraz şansızlık sonucu geldi
belki biraz daha gelebilir
yanlız kaztı kaçırdım bir fırsat olsa diyen
birazda riski seven dostlara
cesaretinden dolayı kutlat
inşallah hep beraber 10 rakamlar nasip olur
Doların 5.80 tekrar test etmek isteyecek ordan 6.80 bandına yönelmek isteyecek bir döziz kuru varken hala söyle böyle olcak diyenlere ve hala eski konuları yazanlara gülüyorum özellikle keko ya sen galiba can yakmaya gelmiş bir spek sin .can yakmak için yazıyorsun kötü varsayımla hareket etmek daima kazandırır kötü varsayım gerçek olur veya olmaz sanki borsa da kagıt kıtlıgı var.malesef ortam iyi degil .seçim sonrasıda sonuç ne olursa olsun en önemlisi ekonomi iyi gitmiyor buda dikkatli olmakta fayda var hepimiz için heyacana maceraya gerek yok.bu aralar tribünden seyrekmek en iyisi.yatırım tavsiyesi degildir bol kazançlar.
Birde sozum patent vekiline hisse her dustugunde hemen ortaya cikip 20 bin lot aliyorsun zoruma gidiyor iki sebepten biri memur adamim ikincisi hic mi malda yakalanmiyorsun ki hep nakit paran var...
Kardeş dolar şu anda 5.35 te....ki 5.80 dahi olsa dönem başına gore yüzde 10 çıkmış olur ki buda durdoyu en fazla 3 milyon olumsuz etkiler...varsın 15 değil 12 kar yapsın. .
Ekonominin kötü olduğunu biliyoruz ama durdonun zaten cirosunun yuzde 65 ı ihracattan geliyor..yurtiçi satışları da artarak devam ediyor..bu durumda durdonun temel anlamda hiç bir korkusu olamaz..
Durdo yepyeni bir Durdo oldu...inşAllah gelecek bilanço ile çift rakamlara gider. .hissenizi saglamsa gerisi sıkıntı olmaz..
Unutulmamalı ki durdo geçmişte 3.70 ten 7.50 lere giderken endeks 100 binlerden 90 binlere düşüyordu. ..
İyi bilanço ile aynısını rahatlikla tekrarlayabilir
Arkadaş spek olduğumu soylemiş😅😅😅 yahu kardeş hangi spek hisse diplerinde 3.70 lerde iken KY alsın diye kendini paralar...bak inanmiyorsan o tarihteki topik yazılarımı oku...onu da okumak sana ağır geliyorsa my netteki yorumlarima bak..
Çift rakamlara ömrümüz kafi gelir mi acaba?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki bilancoda 10-15 milyon kar aciklasın siz o zaman bakın nasılda çift rakamlara çıkıyoruz. .☺☺☺
Ben de hep en alttan aldım ve hep en üstten sattım diyen süper teknikçilere hayret kalıyorum..:kahkah:
ama patent vekili zaten günlükçü bir arkadaştır o yüzden de bir iki günde nakitte olması bana pek şaşırtıcı gelmiyor...ama her girdiğimde kazanıyorum deseydi işte o zaman inanmazdım....
dolar çıldırdı 5,60 dayandı...
bloombergde bir amca pazarda bir dayı söylemişti dolar 5 in altına inecek eline alanların elinde patlayacak
Merkez bankasının net döviz rezervlerinin değişimi ise şu şekilde olmuş;
22 Mart 2019 - 25.8 milyar dolar 15 Mart 2019 - 28.5 milyar dolar
Şubat 2019 - 34.1 milyar dolar
Ocak 2019 - 29.3 milyar dolar
Aralık 2018 - 30.3 milyar dolar
Kasım 2018 - 28.9 milyar dolar
Ekim 2018 - 27.1 milyar dolar
Eylül 2018 - 26.0 milyar dolar
Ağustos 2018 - 26.1 milyar dolar
Temmuz 2018 - 27.6 milyar dolar
Haziran 2018 - 27.7 milyar dolar
Mayıs 2018 - 31.3 milyar dolar
Nisan 2018 - 32.1 milyar dolar
Mart 2018 - 29.6 milyar dolar
Şubat 2018 - 31.6 milyar dolar
Ocak 2018 - 34.2 milyar dolar
Aralık 2017 - 31.2 milyar dolar
Kasım 2017 - 35.7 milyar dolar
Ekim 2017 - 34.0 milyar dolar
Eylül 2017 - 33.0 milyar dolar
vayya 4,85 i göstermişler. tüm tahtalar bomboş.. deminde karele bastı... kronta basmışlar... panik çok kötü limitsiz satış tuşuna basıyor adam...
Metehan kardeşim,
Mubarek 3 aylarda yalan söyleyecek halim yok. samimi olarak ne yapıyosam yazıyorum.hangi aracı kurumdan ne zaman aldıgımı hemen söylüyorum.
dün 5300 den aldım. ama içime sinmedi 10 dk sonra tekrar satışa koydum. aldıgım gibi verdim. komisyon cepten gitti.
DURDO da keko kardeşim duygusal akrep kardeşim mantıklı yazıyor.DURDO , akrep kardeşimin dediği gibi bencede 5 altını görecek,çünkü eşeşşek yükü borç var. ben akrep kardeşin forma yazdıgı mesajlardan takip ediyorum ve devamlı ne yazıyo okuyorum :) akrep kardeşim bu işi biliyo bence.şahsi kendi düşüncem kimseye YTD.
dün isgsy aldım. kimseyi etkilemek istemem ama şuan en kazançlı gördüğüm yer orası. dün 2800 den 37.000 lot aldım. sabah 2730 açtı sonra 2860 oldu sonra bilmem ne oldu. 3 üzeri olsun hemen ordan çıkacam.
en baştan dedim. ben günlükçüyüm. hemen alır 3-5 kazandımı hemen satarım. kağıda aşık olmam.
kusura bakmayın biraz alaksız yazdıgım için.
burdaki herkese saygım ve sevgim var.YTD.
patent vekili arkadaşın söylediklerine ben de inanıyorum...zaten kendisi günlükçüdür hisseyi pek taşımaz..taşımayan birisi de ister istemez çoğu sefer nakitte olur...onun söylediklerine de saygım var...olabilir akrep daha profesyonel olabilir bu düşüncesine de saygım var...