sabahtan beridir bu sert endeks düşüşüne anlam veremiyordum...jeton yeni düştü..
sabahtan beridir bu sert endeks düşüşüne anlam veremiyordum...jeton yeni düştü..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bence durdonun uzun vadede gelecegi yere çok kısa sürede biraz şansızlık sonucu geldi
belki biraz daha gelebilir
yanlız kaztı kaçırdım bir fırsat olsa diyen
birazda riski seven dostlara
cesaretinden dolayı kutlat
inşallah hep beraber 10 rakamlar nasip olur
Doların 5.80 tekrar test etmek isteyecek ordan 6.80 bandına yönelmek isteyecek bir döziz kuru varken hala söyle böyle olcak diyenlere ve hala eski konuları yazanlara gülüyorum özellikle keko ya sen galiba can yakmaya gelmiş bir spek sin .can yakmak için yazıyorsun kötü varsayımla hareket etmek daima kazandırır kötü varsayım gerçek olur veya olmaz sanki borsa da kagıt kıtlıgı var.malesef ortam iyi degil .seçim sonrasıda sonuç ne olursa olsun en önemlisi ekonomi iyi gitmiyor buda dikkatli olmakta fayda var hepimiz için heyacana maceraya gerek yok.bu aralar tribünden seyrekmek en iyisi.yatırım tavsiyesi degildir bol kazançlar.
Yer İmleri