Birde sozum patent vekiline hisse her dustugunde hemen ortaya cikip 20 bin lot aliyorsun zoruma gidiyor iki sebepten biri memur adamim ikincisi hic mi malda yakalanmiyorsun ki hep nakit paran var...
Birde sozum patent vekiline hisse her dustugunde hemen ortaya cikip 20 bin lot aliyorsun zoruma gidiyor iki sebepten biri memur adamim ikincisi hic mi malda yakalanmiyorsun ki hep nakit paran var...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Kardeş dolar şu anda 5.35 te....ki 5.80 dahi olsa dönem başına gore yüzde 10 çıkmış olur ki buda durdoyu en fazla 3 milyon olumsuz etkiler...varsın 15 değil 12 kar yapsın. .
Ekonominin kötü olduğunu biliyoruz ama durdonun zaten cirosunun yuzde 65 ı ihracattan geliyor..yurtiçi satışları da artarak devam ediyor..bu durumda durdonun temel anlamda hiç bir korkusu olamaz..
Durdo yepyeni bir Durdo oldu...inşAllah gelecek bilanço ile çift rakamlara gider. .hissenizi saglamsa gerisi sıkıntı olmaz..
Unutulmamalı ki durdo geçmişte 3.70 ten 7.50 lere giderken endeks 100 binlerden 90 binlere düşüyordu. ..
İyi bilanço ile aynısını rahatlikla tekrarlayabilir
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaş spek olduğumu soylemiş😅😅😅 yahu kardeş hangi spek hisse diplerinde 3.70 lerde iken KY alsın diye kendini paralar...bak inanmiyorsan o tarihteki topik yazılarımı oku...onu da okumak sana ağır geliyorsa my netteki yorumlarima bak..
Çift rakamlara ömrümüz kafi gelir mi acaba?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki bilancoda 10-15 milyon kar aciklasın siz o zaman bakın nasılda çift rakamlara çıkıyoruz. .☺☺☺
Ben de hep en alttan aldım ve hep en üstten sattım diyen süper teknikçilere hayret kalıyorum..![]()
ama patent vekili zaten günlükçü bir arkadaştır o yüzden de bir iki günde nakitte olması bana pek şaşırtıcı gelmiyor...ama her girdiğimde kazanıyorum deseydi işte o zaman inanmazdım....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri