ama carpmadi..
aylardir nerden satarsan sat geri alim firsati verdi. hergun ortalama 30 milyon islem oluyor tahtda. o kadar da sig degil. al sati cesaret edip deneyenyapabildi, cesaret edebilen ky ye helal olsun.
Printable View
Akedaş 2021' de hangi yatırımları yapacak?
2020 yılına göre çok daha fazla sayıda yatırım olduğu görülüyor.
Akedaş katkısı 2021' de çok daha yüksek olacak diyebilir miyiz ?
https://www.akedasdagitim.com.tr/Yatirimlar
patron satışından sonra sığ olmaktan çıktı. dün 4milyon lot hacim vardı. 4000 lotla trade yapmaya tenezzül etmez o adam üstelik ben görüyorum işlemlerini. ayrıca 40bin lot öyle çok büyük sermayede değil arsanda. malını kademelere dağıttınmı pirana gibi alıyolar,biraz yukarı götürüp başkasına satıyolar. bu işlemleri öyle hızlı yapıyorlarki tahtanın altının boşaldığını bile göremiyoruz. sonuç tabi bas aşağı.
şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. son 10 gündür ilk defa pastayı bu saatte bu kadar güzel görüyorum. hayırlısı bakalım.
Tahta sig gibi gozukuyor fakat ayni kademede 50 bin 100 bin lot islemler surekli oluyor.Onun icin 40 bin lot yazanda satabiliyor alis girende alabiliyor.kaygilari yok.veriyotlar aliyorlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak bugun yine ciddi marj verdi.acilistan 30 kademe yukariya satisa yazip alisida 20 kademe asagi yazcaksin.garanti geliyor.ben denemedim ama tahta hacim belli.50 bin lota musade ediyor rahat hacim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsan sığ hisse ortak satışından öncede kaldı beyler. şu anda 4 milyon lotu buldu işlem hacmi. 100 bin lotu kademelere dağıt yine yaparsın trade. bir zamanlar 100 bin lotu geçemeyen hisseydik.
bugün kredili malların satış günü olmasına rağmen hatta arsan eksiyken umutlu olduğumu ısrarla yazıyorum. benim gördüğümdür herkes kendi gördüğüne göre hareket etsin lütfen.
yeğen 98 den başladı mallarını yerine koymaya... ufak ufak alıyor...
endksde tepede elmas formasyonu var bende alacam ama nakitte kal diyor ufak meblağ ile devam şimdilik ytd.
pasta son zamanların en güzeli. umarım patronlar **ştluk etmezde yarın semeresini alırız
https://hizliresim.com/RbSEW7
ulan arsan şu benim acemi yeğeni bi yolda bırakmadınya ne diyeyim sana. :) kar ettiği kademeleri hesaplasak 7 TL lere geliyor maliyeti.
Bilici 11.5 lara geldi.Cok geride kaldik be dostlar.
garanti yine yoğun satışa geçti bi rahat durmuyoki tavana yapışalım.
Sanki 12 veya 15 ten satamayacak mı? Direk pislik hareketler anlaşmalı işler faizler arttı borcu yok harcı yok işi temiz geliri net sirket satın ne diyelim bol bol satın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam 9.50 ye 310 bin lot yazmis.resmen tahta benim diyo.hirs yapmis.yoksa parayi sever kereta.:))
9.35 geldi.buyuk ihtimal yegen mali 9 dan yerine koyacak.bugun olmazsa yarinRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki patron mal dağıtmaya devam ediyor.
Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
blcyt
f/k oranı26,11 piyasa değ. / defter değ.3,92 dibe uzaklık **201,63% *yıllıkpiyasa değeri(usd)93.736.256 piyasa değeri(tl)703.350.000 özsermaye(tl)*190.657.140 sermaye(tl)67.500.000 net kar(tl)26.936.729 dönem:** 2020-12
hisse başı kar 399 kuruş
arsan
f/k oranı6,89 piyasa değ. / defter değ.1,53 dibe uzaklık **308,64% *yıllıkpiyasa değeri(usd)102.260.277 piyasa değeri(tl)768.138.300 özsermaye(tl)*497.082.157 sermaye(tl)84.690.000 net kar(tl)111.510.900 dönem:** 2020-12
hisse başı kar 1.32 törkiş lira
utanmaz spek ne diyeyim.
el insaf.
__________________________________________________ __
bliciyide gedzayı da tanınır bilinir hale getiren benim
en dip fiyatlarda
hiç mütevazı olamayacağım.
Bunuda daha tanınır bilinir hale getirmek boynumun borcu olsun.
Yatırımcısı patronu speği aç olursa böyle fiyatlama olur..
Cidden yazık patron sana
alemin hissleeri artık 20 /30 fk larda dolaşıyor
rezillik yaptığın senin
10fk dan aşağı hissemi verilir.
Pislik.
9.30 lardan bir kismini geri donmemek uzeri ciktim. kagit olmus kumar, bu kadar harekete eksi kapayacak nerdeyse.
Bugün en yüksek kapanışını yapsa bari.
daha düşük fk da hisse yok
bekleyecem.
Piyasa Değeri(TL)3.834.846.000 Özsermaye(TL)*237.741.622 Sermaye(TL)56.065.000 Net Kar(TL)33.685.741 Dönem:** 2020-12
7 miyon cirosu var
Hisse tavan!
bizim patron malını bedava verip salaklık yapıyor, bunun patronu da satmayarak salaklık yapıyor.
İkisi de SÜZME SALAK.