Sayfa 200/263 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dostum öyle olsa ayda 100 kez bize trade imkanı vermez. yeğenim 40 bin lotla her gün trade ediyor. bugün yine 9 dan aldığı malları 9,25 ortalamayla verdi,sonra 9 dan tekrar yerine koydu,muhtemelen yarın tekrar verip alacak.. bunu her gün yapıyor. dediğin gibi olsa 30 kademe aşağı salmazki satanlar yerine koyamasın. 30 dan 20 lere basar en fazla. Ya mal giydiriyolar,yada tahtayı yapanlar salak ki salak adamın yapacağı iş değil.

kesin hüküm.

2.  Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    ben de tam olarak böyle olduğunu düşünüyorum. tepede çok yüksek hacim olması bu düşüncenin doğruluğunu destekliyor. garantinin 8 milyon satışını yaparken kısmen yükselmesini de açıklıyor. mantık böyle... ama duygusal olarak çıkacağına inandığımızdan gemideyiz. bakalım nolcak, kısada 10 üstünü görürsem çoğunu çıkcam.
    8 milyon mu??[emoji848][emoji848][emoji848] Kardeşim kağıdın 38 milyon dolaşımı var. 8 milyon nerde ise%22..

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by AsilTurk1434 Yazıyı Oku
    8 milyon mu??[emoji848][emoji848][emoji848] Kardeşim kağıdın 38 milyon dolaşımı var. 8 milyon nerde ise%22..

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    36 milyon dolasimda var. son hareketi de sayarsak garanti yaklasik 10 milyon lot satti. bunlarin bir kismini illaki anlastigi kurumlara satmistir, ama piyasaya sattigi da 3 5 milyon lot vardir mutlaka. patronlar ve ortaklari hisselerini garantide sakliyordu diye biliniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Olabilecek şeyler neden olmasın da, etmez gibi halka arzı ekseriyetle para kazanamayan borç batağında olan patronlar düşünür, büyük patronlar profesyoneldir o ayrı şey(koç, sabancı)
    Kıytırık bir tekstil şirketine değil arıkan holdinge(adını yıllar önce koymuştum) ortaksınız vesselam.
    Bol kazançlar sn. Koçari.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bol kazançlar sn. Koçari.
    Bil mukabele sayın nosfecağrı.

6. Para kazanmak için burada değilseniz ne halt yemeye bu piyasadasınız
    bundan daha karlı daha uygun fiyatta hissemi var
    sür şunu adi spek.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dostum öyle olsa ayda 100 kez bize trade imkanı vermez. yeğenim 40 bin lotla her gün trade ediyor. bugün yine 9 dan aldığı malları 9,25 ortalamayla verdi,sonra 9 dan tekrar yerine koydu,muhtemelen yarın tekrar verip alacak.. bunu her gün yapıyor. dediğin gibi olsa 30 kademe aşağı salmazki satanlar yerine koyamasın. 30 dan 20 lere basar en fazla. Ya mal giydiriyolar,yada tahtayı yapanlar salak ki salak adamın yapacağı iş değil.
    4 bin lot olmasın o sıfır fazla olmuş sıg kagıt bu adamı çarparlar o sermaye ile bu kagıtta trade olmaz ytd. ben bugün dün aldıgım 4000 lotu zor sattım % 1 karla

8. oyak basladi dun aldiklarini vermeye.

Sayfa 200/263 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •