Sayfa 202/263 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. son 10 gündür ilk defa pastayı bu saatte bu kadar güzel görüyorum. hayırlısı bakalım.
    guzelden kastiniz ne acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bugünde 25 ortalamayla 40bin lot malı yine verdi. umarım yolda kalacağı gün bugündür :)
    yine yolda birakmadi sn kulucka. ben de ufak ufak basladim bi 6 7 bin lotla al sata. aylardir ayni cikip iniyor.

Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    guzelden kastiniz ne acaba?
    alıcı tarafın kuvvetli olmasından bahsediyorum. pasta hala aynı,tahtacıda aynı dikiş peşinde.

Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    yine yolda birakmadi sn kulucka. ben de ufak ufak basladim bi 6 7 bin lotla al sata. aylardir ayni cikip iniyor.
    bende yapıyordum hemen hergün,bugünkü pastaya olan bakış açım yüzünden yapamadım.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    geçen haftaki 9,71 tavandan beri aralıksız her gün mal dağıtıyolar.bugün sıra YK de idi bakalım yarın kim verecek,muhtemelen bugün alan oyakda yarın verir. hızla boş tahtayı yukarı çekip lambayı yakıyolar, sinekler üşüşüncede veriyolar ilacı. her gün aynı hareket. korkum oki sürekli mal çıkmalarının sonucunda endeks geri dönerse işte o zaman verecekler sopayı.
    tamda bugünkü hareketi söylüyorum. endeks biraz aşağı dönünce yarım saatte 25 kademeye verdiler kansızlar. çıkarken kılı kırk yararlar düşüşte en önde koşarlar.

6. Bak bugun yine ciddi marj verdi.acilistan 30 kademe yukariya satisa yazip alisida 20 kademe asagi yazcaksin.garanti geliyor.ben denemedim ama tahta hacim belli.50 bin lota musade ediyor rahat hacim.
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Bu tahtada 40k mal ile ky treade edebiliyorsa valla helal olsun
    varsa spek süzme salaktır.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

arsan sığ hisse ortak satışından öncede kaldı beyler. şu anda 4 milyon lotu buldu işlem hacmi. 100 bin lotu kademelere dağıt yine yaparsın trade. bir zamanlar 100 bin lotu geçemeyen hisseydik.

bugün kredili malların satış günü olmasına rağmen hatta arsan eksiyken umutlu olduğumu ısrarla yazıyorum. benim gördüğümdür herkes kendi gördüğüne göre hareket etsin lütfen.

Sayfa 202/263 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •