Önce şu meşhur 300TL yi bir görelim.
2019 dan beri tahtada olan çok insan var.
Printable View
Biz ne bekliyoruz, bunlar ne yapıyor?
Kırmızıdaki kağıdı 69'a kadar sürüp çakıyorlar 65'e, yazıklar olsun!!!
Ne var, ne oldu?
Bu vaziyette tahtadan ne mal alınabilir nede satılabilir sadece hikayeden işler
Katılıyorum ortak.. Bu hareketler ile neyi hedeflediler anlamadım hala toplamak mı yoksa azardan mal boşaltmak mı dertleri tahmin etmek zor..... Pkart çok bekletti sadece ben onu bilirim... Herkesin hayali büyük sanırım nasıl olacaksa.... Tahtacının fedakar olması yetinmesi şart hep bana dersen alırsın başka şeyi..
Küçük hesaplar peşinde tahtacı bu kafayla onunda bizimde işimiz zor... 70 TL altı algı bana göre olumsuz 70 TL üzeri insanlar 3 hane hayali kurabilir...
Zirveden kısa zamanda %20 düştü ama tepkisi zayıf kaldı...
At degisimi icin guzel zamanlar aslinda diplerde o kadar hisse varken bununla zaman harcamak sabir zorluyor neyse Log grafik destek 61-63 arasi altinda H kapas falan yaparsa benden paso.
Hissenet uygulaması hata verince mecburen buna gectik
Tapatalk ne gereksiz bir şey.
Site yönetimi inatla buna çözüm bulmuyor.
Kullanan da yazdıklarının okunamadığını bile bile neden kullanıyor anlamıyorum.
Endeksin yeşil %2,98 gibi olduğu savaş tamtamlarının çaldığı kurtlar sofrasında pkartı yıkmaya çalıştılar ama her şeye rağmen direndi ve açıldığı yerden kapandı, başaramadılar, diz çöktüremediler pkarta (!!!!!!)
Bize de doğal olarak mehter vermek düşüyor, ver mehteri veerrr.
"Yerinde edilen küfür, şiir gibidir." sözünün ete kemiğe bürünmüş hali, muhteşem.
😂😂😂
Benden pkartın bu halde olmasına sebep olanlara gelsin. 😂
https://youtube.com/shorts/9YumG__6f...Pyo-TDpuOGjde9
Herkesin Kurban Bayramı 'nı en içten dileklerimle tebrik ederim... :)
Nice nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte; sağlık, mutluluk ve bereket içerisinde erişmenizi dilerim...
Bayram tadında bayramlarınız olsun...
P.kartdaki dostlarımın geçmiş bayramınızı bir kez daha kutlar saglik ve mutluluklar dilerim p.kartda kazancimiz ve kazanciniz daim olsun.ist.Beykozdan slm.lar
Dünya borsalarının tamamının düşüş değeri tek başına bizimki kadar etmiyor, helal olsun aslanlarım, vurun, yaşamayın, koman dıj güjleri.
Taklacı sen tam bir sığır çıktın mal herif böyle mal toplanamayacağını en mal herif bile bilir mal toplayacağım derdinden tam bir mala dönüştün yok mal toplamak değil derdim satmak diyorsan oda olmaz bizim millet kalkmışa atlamayı sever ama dikkatli ol uyarı tabelası (☠️) kaldırdığına seni oturtmasınlar! (Er yada geç herkes layığını bulur)
Eğer yükseliş başlarsa yeni hedef sanırım 90 TL ler.. Ortam borsa için uygun olursa faiz indirimleri olursa pkart tarihi zirveye gider diye umuyorum..
hissede kimse kalmadı göl kıyısında bekledik göl kurudu...
Kalav ortak kimse kalmadı gölde kurudu... 3 haneler de olmamız gerekirken takıldı kaldı hisse...
20 aylik ortalama ve 60 hatti onemli bence bu trend kirilir ve temmuzda toparlamazsa ben artik kacarim en azindan dipteki hisselerle at degisimi vaktini kacirmamak gerek diye dusunuyorum.
Fabrice gorevi bıraktı ses seda yok Yonetim kurulu baskani atamadilar daha. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...811e3baed7.jpg
Onryt ile değişeceğim bir kısmını sanırım 60 bölgesine inerse en azından kasada nakit var burda spek bekleyeceğimize orada ihale anlaşma bekleriz
Pkart çok sinsi hareket ediyor toplanmasını mı istiyor tahtacı yoksa kendi mi topluyor çok kurnaz niyetini anlamak zor...
Valla aylık kapanışları bekliyorum en fazla temmuzu beklerim. 50-100 arası 3 sene daha gitse gelse niye oldu denecek durumda değil. Şu an görüntü bence iyi değil ha sıra buna ne zaman gelir sorusu en iyi ihtimalle kağıtlar rallisini yapar ralli sonlarında bu tarz sığ hisseler gider iş biter bence. Ekürisi Tgsas mesela diri duruyor zirve tazeleyecek bunda Bi cacık yok sahip çıkan yok sosyal medya hissesi oldu.
Kalavı anlamak biraz geç oldu pkartın önemini geç anladım...Tgsas ile pkartı kıyaslamak bana göre sağlıklı bir analiz değil...Pkartın aşağı mı yukarı mı gideceğini bilemem ama buralar değil yeri...Şuan borsada para kazandıran hisse yok ..savunma hisseleri bu hengamede yaptı yapacağını...
Hissede kimse kalmadı..
Buradayız rex sıkıntı yok azdan az çoktan çok zaman bol ne de olsa Yeni gelenlerin hiçbiri duramıyor satıyor gidiyor istediği malları da alamayacak istediği kadar uzatabilir taklacı
Bu hissede ky çok az ...ne malı alacaktı artık savaş büyükler arasında olmalı kılıçlar çekilmeli bizim üç beş lota mı ihtiyaçları var....Bu hisse hiç bilinen bir hisse değil kıyıda köşede çoğu yatırımcının bilmediği bir hisse...Bu şekilde baskı baskı olduğu sürece kim gelir...Hareket olmayan hisseye kimse gelmez...link hissemi pkart için sattım link yukarı pkart aşağı gitti....
pkart 4 dolardan 1,55 dolara düşmüş durumda...
Aynen öyle hiç kimse gelmez bu vaziyette niye gelsin 4 yıl önce almamış olsam kesinlikle bu hisse senedine girmezdim gelenin de elinde çok uzun süre tutma imkanı yok buna etrafımdaki insanlardan şahidim insanlar elinde olmadığı halde bu tahtayı izlemeye tahammül edemiyorlar zaten onun için bu kadar rahat hareket ediyor taklacı ben Allah'a nasip kısmet ederse sağlığımız yerinde olursa işin sonunu göreceğim inşaallah onun için zaman mefhumunu kaldırdım
İzmir fırça hissesi 175 tl trend devam ederse 600 tl ler hedef olabilir....Bilançoya bakıyorsun sermayeye bakıyorsun ortada en ufak olumlu birşey yok ama piyasa değeri 390 milyon ciro ile 10 milyar.....Birde pkarta bakıyorsun herşey var teknoloji şirketi kaliteli bir firma ama hisse yerlerde...Bizim borsamızı anlamak mantık yürütmek o kadar zor ki neye göre hisse alacağız anlamak güç...
endeks 9.948,51 pkart 63.40 tl günü kapattı.... endeks zirveye % 13 uzaklıkta pkart % 100 uzaklıkta...umarım pkart ilerleyen günlerde güzel bir tepki verir çok geride kaldı...
Hisse sahipsiz çok geride kaldık el atan yok..
Hissede kimse kalmadı bendede dayanacak güç kalmadı.. Bu gidişle dökülmesek iyi... Pkartın yeri burası değil ama baskılanıyor..
https://i.hizliresim.com/oginmh5.PNG
pkart/xutek aylık göreceli grafik....2 mayıs 2024 den beri pkart teknoloji endeksine göre negatif ayrışmış durumda...
2025/3 bilançosuna gore:
adil değeri 63,72... 4 farklı fiyatlama modeline göre medyan..
o da geçen seneye göre artan özkaynaktan...
statik fiyatı yerlerde
esas faaliyet kar ına göre yerlerde..
net dönem kar ını söylemiyorum bile..
temel analiz verilerine göre piyasa fiyatladı..hiç anormal bir şey yok..
ben 2.çeyreği bekliyorum..
teknik olarak da bakalım..