Sayfa 204/206 İlkİlk ... 104154194202203204205206 SonSon
Arama sonucu : 1643 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Onryt ile değişeceğim bir kısmını sanırım 60 bölgesine inerse en azından kasada nakit var burda spek bekleyeceğimize orada ihale anlaşma bekleriz
    Onun durumuda aynı ama siz bilirsiniz... Pkart bastı mı gaza gider ama ne zaman...

2. Pkart çok sinsi hareket ediyor toplanmasını mı istiyor tahtacı yoksa kendi mi topluyor çok kurnaz niyetini anlamak zor...

3. Valla aylık kapanışları bekliyorum en fazla temmuzu beklerim. 50-100 arası 3 sene daha gitse gelse niye oldu denecek durumda değil. Şu an görüntü bence iyi değil ha sıra buna ne zaman gelir sorusu en iyi ihtimalle kağıtlar rallisini yapar ralli sonlarında bu tarz sığ hisseler gider iş biter bence. Ekürisi Tgsas mesela diri duruyor zirve tazeleyecek bunda Bi cacık yok sahip çıkan yok sosyal medya hissesi oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Valla aylık kapanışları bekliyorum en fazla temmuzu beklerim. 50-100 arası 3 sene daha gitse gelse niye oldu denecek durumda değil. Şu an görüntü bence iyi değil ha sıra buna ne zaman gelir sorusu en iyi ihtimalle kağıtlar rallisini yapar ralli sonlarında bu tarz sığ hisseler gider iş biter bence. Ekürisi Tgsas mesela diri duruyor zirve tazeleyecek bunda Bi cacık yok sahip çıkan yok sosyal medya hissesi oldu.
    Kalavı anlamak biraz geç oldu pkartın önemini geç anladım...Tgsas ile pkartı kıyaslamak bana göre sağlıklı bir analiz değil...Pkartın aşağı mı yukarı mı gideceğini bilemem ama buralar değil yeri...Şuan borsada para kazandıran hisse yok ..savunma hisseleri bu hengamede yaptı yapacağını...

5. Hissede kimse kalmadı..

6. Buradayız rex sıkıntı yok azdan az çoktan çok zaman bol ne de olsa Yeni gelenlerin hiçbiri duramıyor satıyor gidiyor istediği malları da alamayacak istediği kadar uzatabilir taklacı

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Buradayız rex sıkıntı yok azdan az çoktan çok zaman bol ne de olsa Yeni gelenlerin hiçbiri duramıyor satıyor gidiyor istediği malları da alamayacak istediği kadar uzatabilir taklacı
    Bu hissede ky çok az ...ne malı alacaktı artık savaş büyükler arasında olmalı kılıçlar çekilmeli bizim üç beş lota mı ihtiyaçları var....Bu hisse hiç bilinen bir hisse değil kıyıda köşede çoğu yatırımcının bilmediği bir hisse...Bu şekilde baskı baskı olduğu sürece kim gelir...Hareket olmayan hisseye kimse gelmez...link hissemi pkart için sattım link yukarı pkart aşağı gitti....

8. pkart 4 dolardan 1,55 dolara düşmüş durumda...

Sayfa 204/206 İlkİlk ... 104154194202203204205206 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •