Sayfa 200/202 İlkİlk ... 100150190198199200201202 SonSon
Arama sonucu : 1614 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Saçma sapan hareketler için erken değil mi.

2. Saçma sapan bir gün oldu... Hala dar alanda mal alacağını umuyor tahtacı..

3. Kısa vade film bitti sanırım beklemeye devam....Bu fiyatlar birşey ifade etmiyor..

Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Cali arkasından takip edenler kaldimi acaba bir zamanlar burada kalav vardı iti bir dost iyi bir insandı onunla yakıştığını zaman 1000 adet p.kart al at yok say demişti o zamanlar 14 TL den almistim ve çöp sepetine attım bakmıyorum ne zaman zamanı gelirse oradan çıkarır gereğini yaparım kalavi bu topikte tanıdım gerçekten iyi bir yatırımcı benim borsaya tanışmam ayaklı borsanın kurulduğu yillara denk gelir borsada para kazanmak isteyen yatırımcı temeli ve geleceği olan hissede eninde sonunda kazançlı çıkar ben bu güne kadar bun gördüm bunu yaşadım.bu p.karta tanıdığım tanımadığım tüm yatırımcı dostlara beykozdan slm.ve sevgiler saglicakla kalin dostlar.birde T/A dosyada çok slm.lar .ytd....
    Aleyküm Selam Cemal abi...

Teşekkür ederim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Bugün ki hareketler can sıkıcıydı...Kendi adıma uzun vade bekleyeceğim benim için 80 tl de olsa 60 tl de olsa bir önemi yok ama insan satmasa bile mutlu olacak bir fiyat görmek istiyor...Bugün biri 80 tl ye yakın hisseleri bıraktı kaçtı hareket bu oldu resmen....Beklentim çok ama bu hareketler ile daha çok buradayız sanırım...

6. Hadi ama yeter artık....
    1000 yazıyla da yazayım bin tl olunca çıkacağım, söz veriyorum. 2019'dan beri buradayım. Hadi elden ele ulaştıralım bu mesajı ilgili kişi ve kurumlara. Mümkünse istediğim fiyatı 2025 Aralık ayında görsün. Kolay gelsin bakalım.
    Ben veriyorum mehteri...

7. Beklemeye devam öyle çalı arkasi göl kenarı değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Hadi ama yeter artık....
    1000 yazıyla da yazayım bin tl olunca çıkacağım, söz veriyorum. 2019'dan beri buradayım. Hadi elden ele ulaştıralım bu mesajı ilgili kişi ve kurumlara. Mümkünse istediğim fiyatı 2025 Aralık ayında görsün. Kolay gelsin bakalım.
    Ben veriyorum mehteri...
    Ortak 1000 tl nasıl olacak ne içiyorsun..

Sayfa 200/202 İlkİlk ... 100150190198199200201202 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •