Þirket tahtacýnýn hayallerini çöpe atacak hamle yapmalý yoksa bu hisseden birþey olmayacak.
Þirket tahtacýnýn hayallerini çöpe atacak hamle yapmalý yoksa bu hisseden birþey olmayacak.
Þu ana kadar tahtacýya kýzýyordum!
Görüyorum ki;
Bizim gibiler olduðu sürece,
Tahtacý haklýymýþ!
Ben bir kýsmýný verip çýkmýþtým.
Ýyi ki de vermiþim.
Dipten baþka güzel hisselere geçme fýrsatým oldu.
Böyle hayaller ülkesinde yaþarsak,
Bu tahtacý bizi da çoook süründürür.
Kimse palavra atmasýn.
O kadar fýrsat vardý neden kimse satýp kurtulmadý?
Suçu tahtacýya atmak iþin kolayý.
Ben de bir ara öyle yaptým.
Þimdi tahtacýnýn haklý olduðunu gördüm.
Hala satýlan bir hayalin peþinden gidiyoruz!
Kendimize yazýk ediyoruz.
Bende de var ama artýk dert etmiyorum.
Dipten aldýklarým çok yükseldi.
Beklemeye devam edenlere kolaylýklar dilerim.
Artýk neyi bekliyorlarsa?
Acaba kendileri biliyor mu?
Sonunu görecekler ne görmeyi bekliyor acaba?
Nereye son diyeceklerini biliyorlar mý?
Hisse 2 sene önce 128 görmüþ.
12 den 128 e x10 katý gitmiþ.
Daha neyi bekliyordunuz?
Ben satarken neden satmadýnýz?
100 katý da gitse satamazsýnýz.
Böyle devam, hak ediyoruz!
Yazmamak için kendimi çok tuttum,
Dayanamayýp yazdým.
Sürç-i lisan ettiysem af ola.
Bir daha da kolay kolay yazmam.
Tek diyeceðim:
Sonunu bilmiyorsanýz, boþuma bekliyorsunuz!
Bilmediðinizden korkun!
Son son diye diye.
Sonsuza kadar beklersiniz!
Kalýn saðlýcakla.![]()
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Yakup abi haklýsýn zaten tutunacak tek dalý düþük sermayesiydi. Þu aþamada dipte kaðýtlar varken yine bir tercih yapýlmalý sonra burda aðlamanýn faydasý yok kimseye.
Belki bir deneme daha olur yukarý 85-88 hattý geçilmezse geçmiþ ola tekrar 73lere dalar bedelsize kadar bekler orda da onay öncesi son hareketini yapar bence.
Ha ilk çeyrek 1 mr ciro 70-80 ml üstü kar gelirse yine o zaman tutulabilir.
Þu kamu satýþýndan kaynaklý tek seferlik bir ciro artýþý mý 1 mr üstü ciro standart olur mu diye en azýndan bedelsiz onayýna kadar beklenebilir bence. Tabi 95-115 arasý bir hareket gelirse önümüzdeki haftalarda ben durmayabilirim
Satýp kurtulan arkadaþlara bye bye hayýrlý olsun herkesin bildiði inandýðý beklentisi kendine kalsýn herkes kendi kararini kendi versin
Þurada 10-15 tane arkadaþ var belki 5 senedir bu forumda þu 10-15 arkadaþ'da 500.000 lot mal olsa ben de tahtacý olsam tahtayý kaldýrmaya týrsarým oda haklý bakalým ne kadarýný alýr buralardan oyalansýn
Satma kaðýttan çýkma önermeler baþladýysa geminin kalkmasý yakýndýr sanýrým galiba bu gidiþle kaðýtta bir tek ben kalacam kimbilir pkartýn sahibide olurum velhasýlýn düþtükçe alýma devam
Bu arada tabii kimsenin elinde ki mal da kimseyi alakadar etmez bizimki de iþte öyle yorum olsun þuda varki bu mallar tahtaya dökülmedikçe tahta hiçbiyere gidemez bazý arkadaþlarýn yorumlarý bu açýdan doðru
Bir þey daha varki demeden edemeyeceðim tahtanýn nereye gideceðini de tahtacýdan baþka kimse bilemez hepsi havada yorum kalýr herkes inandýðýnýn peþinde gider ancak o da onu baðlar
Yer Ýmleri