Originally Posted by
hasson34
Ve siz kervansaray holding uzun vadede bekleyen yatırımcılara çok ama çok önemli bir soru.
VOLBOR neden hisseye yeni yatırımcı girmesini istemiyor? Bu soruya cevap vereceğiniz anda şunu düşünerek cevaplayınız lütfen; uzun vadede bekleyen eski yatırımcı ile olan temas. 4-5 yıldır bekleyen yatırımcı konusunda beklentisi , amacı nedir ki yeni yatırımcının girmesini istemiyor. Yeni yatırımcının girmemesi 4-5 yıldır bekleyen ve dökemedikleri uzun vadedeki yatırımcı ile nasıl ilişkilendirilebilir. Yeni yatırımcının girmeme temennisi ile eski yatırıcılara karşı ne tür bir plan içerisinde olduğunu anlayabilmeniz açısından cevap verirken bu konuda yoğunlaşınız. Biz, Volborun rolünü, tahtacını ve gerek eski gerekse yeni yönetimin amacını biliyoruz. Henüz o amaçlarına ulaşamadıkları için de gözaltında çıkma hemlelerini kasıtlı geciktirmekte olduklarını biliyoruz. Hamlelerini ne olduğunu işin aslı Volbor ifşa ediyor. Hadi siz yatırımcılar ( 4-5 yıldır bekleyen ky) buna bir odaklanın. Hatta diğer köyden de ya herro ya merroculara sürekli atıfta bulunanların dertlerinin de aynı olduğunu biliyoruz. İşin aslı açıklamasam belki daha da iyi olacak. Çünkü herkes kendi yaşanan süreci kendi okuyup kendi kararını kendisi vermelidir diye de düşünüyorum. Hani Volbor iyi niyetli olduğunu ve ky yi düşündüğünü ima ederek yazdığını açıklıyor ya bak işte tam da burada Volbora çok bilmişlik taslama foyanı dökerim er meydanına diyorum. Ky yi düşünüyor ayaklarına yatma. 4-5 yıldır bekleyen ky üzerindeki planını deşifre ettirme. Neymişşşş efendim yeni ky ye acıyormuş ta yeni ky girmesinmiş teeee. Kap haberlerini birileri sunar şövalyeleri de sanal da forumlarda göreve başlar. Foyanızı dökerim akıllı olun. Ama ben yine de hemencecik ifşa etmiyorum. Hele bir bakalım neden acaba yeni ky gelmemesi için bu kadar yırtındığını uzun vadede bekleyenler idrak edebilmişler mi? Merak ettim doğrusu. Burada size bir tüyo vereyim de üzerinden düşünün. YENİ KY demek YENİ KAN demektir. Taze, canlı, dipdiri kan misali. YTD