Originally Posted by
frecell1998
Sayın VOLBOR eyvallah, bunu diğer yakın izleme pazarında ki hisselerle de paylaşmanızı dileriz... Geçen paylaştığınızda başınıza gelenleri unutmayın ama...
Bilmiyorum şirketin KAP açıklamalarını takip ediyor musunuz?? En son yurt dışındaydınız kaçırmış olabilirsiniz bir bakın istiyorsanız...
Neyse görüşünüze saygı duyuyorum. En azından en başından beri aynı şeyleri söylüyorsunuz, kıvırmanız, çarpıtmanız yok... Duruşunuz aynı, en azından saygı çerçevesinde tartışabiliyorsunuz... Onun için eleştirinize, düşüncelerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum...
Sn frecell1998
inanın çabalarınızın doğru çıkmasını sonuç almanızı ve bu ss avanesi ailenin
ky nin cebinden yürüttüklerini sonuna kadar ödemesini en az sizin kadar
istediğimi bildiğinize inanıyorum
AMA
yaşadığım borsa tecrübeleri aynı yönde değil
Diğer topikler mevzuu na gelince
geçen sefer sadece buradaki arkadaşlar kırılmasın diye yazdım
başıma birşey gelmedi hazımsız bir arkadaş tüm o topiklere benzer bir yazı yazdı
hazmeder muhakkak birgün
bana sorun değil
KAP açıklamalarını tek tek ve en az 3 er kez okudum
olumlu gelişmeler olduğunu da yazdım
ama yetmez daha çok yol var
yine de ky nin yararına bir sonuç çıkması tek dileğimdir

Originally Posted by
iduz
Sayin volbor gecenlerde yazdimm fakat silinmiş yine yaziyorummm bu kezban göz altindan cikacakkk aha bende buraya yaziyirummmm isalalh silmezlerse bu yazi yi burada kalacakkk dirr peki gercekten kezban goź altindan cikarsaaaa senin yuzunden hissesini satan arkadaslar var gercekten vicdan azabi cekecekmisinnn merak ediyorummmmm ayrica senin kezbanda bir zamanlar calistihinida biliyorummm kezbanin bu durumlara dusmesinde seninde rolun varmi nede olsa s.s nin elinden su icitinizzzz yoksa ben zamaninda herkesi uyardim mi diyeceksinizzz
sn iduz
size şöyle bir şey söyleyeyim ama alınmayın
''BİR HALT BİLDİĞİNİZ YOK'' sadece ''BİLİYORMUŞ TAKLİDİ YAPIYORSUNUZ''
senin kezbanda bir zamanlar calistihinida biliyorummm kezbanin bu durumlara dusmesinde seninde rolun varmi nede olsa s.s nin elinden su icitinizzzz
bu iddianızı ispatlayacak en ufak delil de sizin tüm KEZBN larınıza lot başına 10 tl ödemez isem NAMERT im
ama ispat edemezseniz
burada YANILMIŞIM ÖZÜR DİLERİM diye yazmaz iseniz de
ALLAH SİZE UYGUN CEZANIZI VERSİN
dilerim
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Yer İmleri