Sayfa 411/964 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Eyyy zatı muhterem sen milletin eski nikini soracağına kimi imâ ediyorsan direk isim ver madem milleti zan altında bırakma ben 6 aydan daha kısa süredir bu hissedeyim. Maliyetimde düşük ya herro ya merrocularında hem bu köyde hem diğer platformlarda samimiyetine inanıp bu hisseye bilerek araştırarak girdim. Hiçte pisman değilim. İlerde bir başla isimde alacaksam şimdiden diyeyim nikim tabutçu olacak 😂😂😂

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bence asil olan bu tur haberler yaptiktan sonra pazarlik yapmak daha cok lehlerine olacaktir...

Dedigim gibi ya bu borclar corap sokugu gibi halledilir ya da maalesef bir-iki otel kaybedilerek halledilir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne bitmez pazarlıkmış sayın frecell.
    yılsonuna kadar bu iş bitmezse yakın izleme pazarından çıkmayı unut
    sayılganlardan tahsilat yapılmış yalanına ne demeli 35 milyon artmasına rağmen bunları görmeyelimmi sussalımmı bumu şeffaflık
    şimdi 2 otel yarın ne olur bilinmez.fesih davası kozunu beceremedik bunu kabul etmemiz gerek volbor bu konuda haklıdır

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sayılganlardan tahsilat yapılmış yalanına ne demeli 35 milyon artmasına rağmen bunları görmeyelimmi sussalımmı bumu şeffaflık
    şimdi 2 otel yarın ne olur bilinmez.fesih davası kozunu beceremedik bunu kabul etmemiz gerek volbor bu konuda haklıdır
    Antalya oteli iyi bir paraya satılsa bari herşey çözülür.. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam gozalti icin bana gore 3 sart var birincisi denetcinin olumlu veya sartli gorus bildirmesi ikincisi icralar ucuncusu ozsermaye

12 aylikta denetci raporunun olumlu veya sartli gelmesi gerekiyor...

Yok gelmezse malumunuz en az 12 aylik aciklandiktan 6 ay sonraya isimiz kalir...

Digerleri yani icra ve ozsermaye heran yapilabilir paraya bakar...

Gozaltindan cikmak icin bir zaman yok hocam sartlari sagladiginda cikarsin...onemli olan sartlarin saglanip saglanamadigidir. Ona da bakacagiz...

Fesih davasina gelince hocam eger ki biz onlerini acmasaydik emin olun ki gorunuyor sonucunda alacak birsey bulabilir miydik???

Hep dedik, mucadele ettik, her icraya temsilcilerimiz katildi kurumlarla gorustuk siz de katildiniz...

Yani hocam sirketin onunu acmasaydik ucuruma gidebilirdi... Simdi zaman, zaman her seyi gosterecek...

4-5 ay cok bir zaman degil 4-5 yil bekledikten sonra...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sayın cinali

fesih konusunda haklı demişsiniz de

PEKİ SORARIM SİZE

taaa 4 yıl önce bu zamanlar

ÇAĞRI YOK
    GÖZALTI PAZARI
    süründüre süründüre
    KODDIŞI

0<0,XX

yazdım dı

peki şimdi ben bunlar da haksız mı çıktım
    da
    burada sürekli terbiyesizce saygısızca eleştiriliyorum
    ki
    amacım sadece ky yi
    ki
    artık sadece yeni almayı düşünen ky leri uyarabilmek
    o da
    almak yada almamak konusunda değil
    son kez
    bir daha bu pazardaki hisselerin ne kadar rezil hisseler olduğunu gösterebilmek adına
    ama
    KEZBN özelinde ektra bilgilerim nedeni ile
    4 yıldır burada yazıyorum

şimdi ben haksızmıyım
    sırası ile tüm yazdıklarım olmasına rağmen

sırası henüz gelmeyen
    1 tek kaldı
    o da aşikar olarak belli zaten

KODDIŞI
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

6. Bir de hocam oyle 3-5 liralik olaylar degil ki... Bakin biz bile konut kredisi cekerken yok eksperi yok kefili yok genel merkezin onayi derken kac gun suruyor.

Ki bunlar milyonlarin pazarligini yapiyor...

Onemli olan yapsin da maalesef eski aliskanlik midir nedir hep bir suphe var bir tarafimizda... Onun icin de takip etmeyi surduruyoruz...

Ins sirketi duzgun, art niyetsiz ve seffaf sekilde yonetirler... Yoksa biz hala azinligiz ve butun haklarimizi kullaniriz...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

hissen olmadığı halde insanların burada moralini bozduğun bir gerçektir.
    bu hisse sahipleri zaten şirketin durumunu bilen insanlardır.ayrıca örgütlendiklerinden senden fazla bilgiye sahiptirler
    kendini senelerdir burada zaman geçirip iyilik yaptığını zannediyorsun ama kendine biraz başka hayır işleri bul.
    kabak tadı veriyorsun
    kendi düşen ağlamaz bu kadar yırtındın sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.
    biraz sessiz ve sakin ol bizi bize bırak yeterince bizde eleştiriyoruz.
    makul cevapta alamıyoruz ama yapacak bir şey yok
    spk.yı mahkemeye vermek lazım ama biraz daha bekleyelim yıl sonu bilançosu açıklanana kadar
    ben spk.yı dava etmeyi düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bir de hocam oyle 3-5 liralik olaylar degil ki... Bakin biz bile konut kredisi cekerken yok eksperi yok kefili yok genel merkezin onayi derken kac gun suruyor.

Ki bunlar milyonlarin pazarligini yapiyor...

Onemli olan yapsin da maalesef eski aliskanlik midir nedir hep bir suphe var bir tarafimizda... Onun icin de takip etmeyi surduruyoruz...

Ins sirketi duzgun, art niyetsiz ve seffaf sekilde yonetirler... Yoksa biz hala azinligiz ve butun haklarimizi kullaniriz...

iki satırda sayılganlar holdinge aktarılan borcun 35 milyon artmasından bahsetsen iyi olurdu bunları niye görmezden geliyorsun

Sayfa 411/964 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •