Originally Posted by
Maximetu
Sayin Balikci
Bak Seni de kandiriyorlar, insaat batik falan degil . Calmak icin bahane oralar , tekfen zarar ettigi yerde durmaz bunlar hep kilif . Hic ama hic zannetmiyorum o kadar olagandisi olay olacak isveren odeme yapmayacak surekli zarar yazacak bak diyorum IMKANSIZ bu hirsizligin kamuflaji, yalanlarin bahanesi . Bir iste boyle zararlar varsa isverenden talep edilen isi durdurursun parani alana kadar da devam etmezsin. Biz Masallah isleri bitirioz stadlari acioz nedense para yok . Gozumuzun icine baka baka yalan soyluyorlar , pandemi ile alakali isverenden alinan 1 tane tazmin yok !! Keyfinden mi gitti firma oralara mutlaka alacaktir ama size kotu haberim olacak yazilan zararlarin yaninda bu alinacak rakamlar devede kulak olacaktir ve serefini sktigim patronlari yoneticileri ortalikta namuslu gibi dolanacaklardir . Ya Allah askina biri bana soylesin , her sene zarar eden insaatin basindaki kisi gercekten zarar edilse o koltukta oturur mu , is alamayan ekibin basinda da o var , bu adami harcamiyorlar anlayin iste dumeni . Sen hala sayin balikci borclu ve batik diyorsun, Tamamen kandirmaca . Pandemi de olusan zarari sembolik alacaklar , buralarda yaklasik 300 milyon dolar zarar yazdilar 3 santiyeden bu zararin yuzde 50 sini alsin bu sirket 150 milyon dolar opun basiniza koyun . Donmez o paralar calindi cunku