Sayfa 420/805 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Cimere yazdiniz mi spk ya sikayet ettiniz mi Twitter da sesinizi duyurmaya , isimlerini lekelemeye calistiniz mi , baski altina aldiniz mi ? Daha cok bakariz yoksa bu fiyatlara , Niye dusuo anlamaz birilerinin satisini sebepsiz yere izleriz . Pandir denen serefsizi burada oven tayfa Nereye gitti ?? Burada anaokulu isletmecisi bunlarin tetikcisi masonun teki demedik mi , yanilmak isterdim ama yanilmadim 3 ay sonunda anlamistim Onun da patronlarin degirmenine su tasidigini. Daha cok supriz bilancolar vs goruruz, belki Tek basimiza bireysel olarak bi sey yapamayiz ancak sosyal medyada birleserek bu rezilligi gazetelere tasitttirr bunlari Rezil rusva ederiz

2. İddia eden iddiasını ispat etmelidir benim bilgi birikimim bu bilançoda yapılanı ispat edecek düzeyde değil ama yapacak bilgi birikimi olan yazsın ben elimden gerekeni yaparım toplanılacaksa gelirim maddi destek lazımsa ederim ama öyle Twitter'da falan yazmakla bi şey olmaz kardeş sizin fikrinizdir saygı duyarım bence gereksiz işlerdir diğer bi konu bence ellerinden geleni ardlarına koymadılar ama bitti teknik olarak bence diptedir ve buradan büyük yükseliş yapacaktır istedikleri kadar kalem oyunu yapsınlar mızrak çuvala sığmıyor artık

3. Ispat ettirmeye gerek mi var ?? Hadi ben salagim hesabim yanlis o kadar analist de mi gerizekali . Piyasada kar tahmini yapanlarin bu bilgi birikimlerj yok mu . En dusuk 450 en yuksek 700 civari kar beklerken 400 Milyon a yakin zarar nasil yazilir . Ben ispatlayacak sekilde sikayet dosyami eklentiler ile yaptim , sirada savciliga gidecem .

Sayin sehzade cok bu isleri finansal rapor isinde uzman olmaya gerek yok , ac mesela bilancoyu 31. Sayfayi insaat kisminda yazilan zarara -1679 a bak , bi de sonra 9 ayliga bak -13 milyon . 3 ayda ne degisti , pandemi mi patladi gectigimiz 3 ay . Su zamana kadar olmayan zarar bir anda nasil cikti ?? Sonra sunumu ac aciklamaya bak, zarar ettik idare ile gorusmeler suruyor deniyor. Bak bu santiyeye gecen sene de zarar yazdilar, bu sene de . Su anda aldiklari butun buyuk islerde zarar yazdilar ancak nedense hic bu paralarin geri alinmasini gormedik, katarda stad acildi maclar oynanio Dunya kupasi baslayacak yakinda Nerde para ?? Ben bu santiyelerin finansal defterlerine giremem ispat edilmesi icin gerekli mercileri uyaririm baska ne yapabilirim, Twitter da yazip insanlari bilinclendirisem bunu yapacak insanlar birlesir ya da farkli kollardan sikayetlerimizi gorurlerse ne oluo diye gider birileri inceleme yapar . Hicbir sey yapilmasa da cebimdeki parami calan hirsizin yanina birakacak degilim itibar suikasti yaparim , tum sosyal medya hesaplarini hepsinin buldum Hepsini taciz edecem versinler beni mahkemeye

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ispat ettirmeye gerek mi var ?? Hadi ben salagim hesabim yanlis o kadar analist de mi gerizekali . Piyasada kar tahmini yapanlarin bu bilgi birikimlerj yok mu . En dusuk 450 en yuksek 700 civari kar beklerken 400 Milyon a yakin zarar nasil yazilir . Ben ispatlayacak sekilde sikayet dosyami eklentiler ile yaptim , sirada savciliga gidecem .

Sayin sehzade cok bu isleri finansal rapor isinde uzman olmaya gerek yok , ac mesela bilancoyu 31. Sayfayi insaat kisminda yazilan zarara -1679 a bak , bi de sonra 9 ayliga bak -13 milyon . 3 ayda ne degisti , pandemi mi patladi gectigimiz 3 ay . Su zamana kadar olmayan zarar bir anda nasil cikti ?? Sonra sunumu ac aciklamaya bak, zarar ettik idare ile gorusmeler suruyor deniyor. Bak bu santiyeye gecen sene de zarar yazdilar, bu sene de . Su anda aldiklari butun buyuk islerde zarar yazdilar ancak nedense hic bu paralarin geri alinmasini gormedik, katarda stad acildi maclar oynanio Dunya kupasi baslayacak yakinda Nerde para ?? Ben bu santiyelerin finansal defterlerine giremem ispat edilmesi icin gerekli mercileri uyaririm baska ne yapabilirim, Twitter da yazip insanlari bilinclendirisem bunu yapacak insanlar birlesir ya da farkli kollardan sikayetlerimizi gorurlerse ne oluo diye gider birileri inceleme yapar . Hicbir sey yapilmasa da cebimdeki parami calan hirsizin yanina birakacak degilim itibar suikasti yaparim , tum sosyal medya hesaplarini hepsinin buldum Hepsini taciz edecem versinler beni mahkemeye
    En büyük kanıt

Toren
    Gaz depolama
    SOCAR

Nasıl bir zihniyet, yönetim anlayışı İle bizlerin milyonlarca doları İle satınaldıkları toren ve gaz depolama bedelleri sıfırlanabilir?

Nerede bu paralar, kim hesap verecek ?

100 milyon dolara Satınalınan SOCAR nasıl yarıya indi ? Bizim paralarımızı kim nasıl ve neden kötü yönetti

Holding YK ne önlem aldı ?

Bağımsız YK üyeleri uyuyor mu ?

Pandorra uyanacak mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    En büyük kanıt

Toren
    Gaz depolama
    SOCAR

Nasıl bir zihniyet, yönetim anlayışı İle bizlerin milyonlarca doları İle satınaldıkları toren ve gaz depolama bedelleri sıfırlanabilir?

Nerede bu paralar, kim hesap verecek ?

100 milyon dolara Satınalınan SOCAR nasıl yarıya indi ? Bizim paralarımızı kim nasıl ve neden kötü yönetti

Holding YK ne önlem aldı ?

Bağımsız YK üyeleri uyuyor mu ?

Pandorra uyanacak mı ?
    https://www.tekfen.com.tr/yonetim-kurulu-uyeleri-1-8

Ticaret kanuna göre yönetim kurulu yapılanlar her şeyden sorumludur :

TTK'nın 375. maddesine göre, Yönetim kurulunun devredilemez ve devralınamaz görev ve yetkileri şunlardır:
    a) Şirketin üst düzeyde yönetimi ve bunlarla ilgili talimatların verilmesi.
    b) Şirket örgütünün belirlenmesi.
    c) Muhasebe, finans denetimi ve şirketin yönetiminin gerektirdiği ölçüde, finansal plânlama için gerekli düzenin kurulması.
    d) Müdürlerin ve aynı işleve sahip kişiler ile imza yetkisini haiz bulunanların atanmaları ve görevden alınmaları.
    e) Yönetimle görevli kişilerin, özellikle kanunlara, esas sözleşmeye, iç yönergelere ve yönetim kurulunun yazılı talimatlarına uygun hareket edip etmediklerinin üst gözetimi.
    f) Pay, karar ve genel kurul tutanak defterlerinin tutulması, yıllık faaliyet raporunun ve kurumsal yönetim açıklamasının düzenlenmesi ve genel kurula sunulması, genel kurul toplantılarının hazırlanması ve genel kurul kararlarının yürütülmesi
    g) Borca batıklık durumunun varlığında mahkemeye bildirimde bulunulması.

Halka açık şirketlerde küçük yatırımcı haklarını bağımsız üyelerin koruması gerekmektedir

Ben hakkımın korunduğuna emin değilim

6.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    https://www.tekfen.com.tr/yonetim-kurulu-uyeleri-1-8

Ticaret kanuna göre yönetim kurulu yapılanlar her şeyden sorumludur :

TTK'nın 375. maddesine göre, Yönetim kurulunun devredilemez ve devralınamaz görev ve yetkileri şunlardır:
    a) Şirketin üst düzeyde yönetimi ve bunlarla ilgili talimatların verilmesi.
    b) Şirket örgütünün belirlenmesi.
    c) Muhasebe, finans denetimi ve şirketin yönetiminin gerektirdiği ölçüde, finansal plânlama için gerekli düzenin kurulması.
    d) Müdürlerin ve aynı işleve sahip kişiler ile imza yetkisini haiz bulunanların atanmaları ve görevden alınmaları.
    e) Yönetimle görevli kişilerin, özellikle kanunlara, esas sözleşmeye, iç yönergelere ve yönetim kurulunun yazılı talimatlarına uygun hareket edip etmediklerinin üst gözetimi.
    f) Pay, karar ve genel kurul tutanak defterlerinin tutulması, yıllık faaliyet raporunun ve kurumsal yönetim açıklamasının düzenlenmesi ve genel kurula sunulması, genel kurul toplantılarının hazırlanması ve genel kurul kararlarının yürütülmesi
    g) Borca batıklık durumunun varlığında mahkemeye bildirimde bulunulması.

Halka açık şirketlerde küçük yatırımcı haklarını bağımsız üyelerin koruması gerekmektedir

Ben hakkımın korunduğuna emin değilim
    Şirketin denetimden geçmiş finansallarına bakınca :

12 aylık Net kar :

İnşaat : - 1,679.079
    Kimya: 1,665,450
    Yatırım: 823,619
    Toplam: 829,390

İnşaat net nakit: -2,351,000 (batık)
    Kimya net nakit: 2,076,000
    Yatırım net nakit : 2,048,000

Yatırım parayı nerden kazanmış:

- 60.4 milyon kira
    - 279 milyon ventures
    - gayrimenkul satış 125 milyon
    - gerisi kur + faiz geliri (çoğunluğu)

Zaten üretilen FAVÖK itibarıyla baktığımızda

İnşaat: - 1,073,000
    Kimya : 1,802,000
    Yatırım: -122,000 (!) (aha)
    Hizmet: 169,000

Benim buradan çıkarttıklarım

1) inşaat çok borçlu, batık
    Mutlaka sermaye enjekte etmeliler
    2) yatırımdaki gelirler ‘ tek seferlik’
    2022’ de olmama ihtimali çok yüksek
    3) 2021 ‘ i gübre kurtarmış

2022 ‘de gübre üzerinde yasak, masak İle baskısı İle perform edemezse sonu karanlık

Pandorra lütfen artık çıkıp “ her şey kontrol altında “ mesajı ver

Bu kadar mi kaale alınmaz KY

7. Satma iştahı bitmiyor. Hisse alım açıklarsalar toparlar ancak satanlar arasında patronların da olduğu kuvvetle muhtemel. Allah yedirmesin.
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Şirketin denetimden geçmiş finansallarına bakınca :

12 aylık Net kar :

İnşaat : - 1,679.079
    Kimya: 1,665,450
    Yatırım: 823,619
    Toplam: 829,390

İnşaat net nakit: -2,351,000 (batık)
    Kimya net nakit: 2,076,000
    Yatırım net nakit : 2,048,000

Yatırım parayı nerden kazanmış:

- 60.4 milyon kira
    - 279 milyon ventures
    - gayrimenkul satış 125 milyon
    - gerisi kur + faiz geliri (çoğunluğu)

Zaten üretilen FAVÖK itibarıyla baktığımızda

İnşaat: - 1,073,000
    Kimya : 1,802,000
    Yatırım: -122,000 (!) (aha)
    Hizmet: 169,000

Benim buradan çıkarttıklarım

1) inşaat çok borçlu, batık
    Mutlaka sermaye enjekte etmeliler
    2) yatırımdaki gelirler ‘ tek seferlik’
    2022’ de olmama ihtimali çok yüksek
    3) 2021 ‘ i gübre kurtarmış

2022 ‘de gübre üzerinde yasak, masak İle baskısı İle perform edemezse sonu karanlık

Pandorra lütfen artık çıkıp “ her şey kontrol altında “ mesajı ver

Bu kadar mi kaale alınmaz KY
    Sayin Balikci

Bak Seni de kandiriyorlar, insaat batik falan degil . Calmak icin bahane oralar , tekfen zarar ettigi yerde durmaz bunlar hep kilif . Hic ama hic zannetmiyorum o kadar olagandisi olay olacak isveren odeme yapmayacak surekli zarar yazacak bak diyorum IMKANSIZ bu hirsizligin kamuflaji, yalanlarin bahanesi . Bir iste boyle zararlar varsa isverenden talep edilen isi durdurursun parani alana kadar da devam etmezsin. Biz Masallah isleri bitirioz stadlari acioz nedense para yok . Gozumuzun icine baka baka yalan soyluyorlar , pandemi ile alakali isverenden alinan 1 tane tazmin yok !! Keyfinden mi gitti firma oralara mutlaka alacaktir ama size kotu haberim olacak yazilan zararlarin yaninda bu alinacak rakamlar devede kulak olacaktir ve serefini sktigim patronlari yoneticileri ortalikta namuslu gibi dolanacaklardir . Ya Allah askina biri bana soylesin , her sene zarar eden insaatin basindaki kisi gercekten zarar edilse o koltukta oturur mu , is alamayan ekibin basinda da o var , bu adami harcamiyorlar anlayin iste dumeni . Sen hala sayin balikci borclu ve batik diyorsun, Tamamen kandirmaca . Pandemi de olusan zarari sembolik alacaklar , buralarda yaklasik 300 milyon dolar zarar yazdilar 3 santiyeden bu zararin yuzde 50 sini alsin bu sirket 150 milyon dolar opun basiniza koyun . Donmez o paralar calindi cunku

Sayfa 420/805 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •