Sayfa 421/805 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci

Bak Seni de kandiriyorlar, insaat batik falan degil . Calmak icin bahane oralar , tekfen zarar ettigi yerde durmaz bunlar hep kilif . Hic ama hic zannetmiyorum o kadar olagandisi olay olacak isveren odeme yapmayacak surekli zarar yazacak bak diyorum IMKANSIZ bu hirsizligin kamuflaji, yalanlarin bahanesi . Bir iste boyle zararlar varsa isverenden talep edilen isi durdurursun parani alana kadar da devam etmezsin. Biz Masallah isleri bitirioz stadlari acioz nedense para yok . Gozumuzun icine baka baka yalan soyluyorlar , pandemi ile alakali isverenden alinan 1 tane tazmin yok !! Keyfinden mi gitti firma oralara mutlaka alacaktir ama size kotu haberim olacak yazilan zararlarin yaninda bu alinacak rakamlar devede kulak olacaktir ve serefini sktigim patronlari yoneticileri ortalikta namuslu gibi dolanacaklardir . Ya Allah askina biri bana soylesin , her sene zarar eden insaatin basindaki kisi gercekten zarar edilse o koltukta oturur mu , is alamayan ekibin basinda da o var , bu adami harcamiyorlar anlayin iste dumeni . Sen hala sayin balikci borclu ve batik diyorsun, Tamamen kandirmaca . Pandemi de olusan zarari sembolik alacaklar , buralarda yaklasik 300 milyon dolar zarar yazdilar 3 santiyeden bu zararin yuzde 50 sini alsin bu sirket 150 milyon dolar opun basiniza koyun . Donmez o paralar calindi cunku
    Sanırım haklısın Maxi ortak

KAP’ a yansıyan hiç bir Organizasyonel değişiklik yok

Küçük yatırımcı dışında herkesin keyfi yerinde

Zaten SOCAR olayını da anlamak mümkün değil, 2 yılda paranın yarısı nasıl gider mümkün mü ?

Keza toren ve gaz depolama da benzer balonlar

Eylül 2016 ‘ da KAP açıklaması:

MERSİN ‘ de 2.4 milyar Euro’luk gaz depoloma işi aldık diyorlar, sonrası gelmemiş. Bu açıklama KAP ‘ da hala duruyor (!)

31.Aralık.2016 tarihli bilançoya göre:

Toren ……………..42.349.000
    Gaz depoloma…41.501.000

O tarihte kur 3.5 lira yani bahsi geçen değer 24 milyon dolar

31.Aralık.2021 tarihli bilançoya göre :

Toren ……………..0
    Gaz depoloma…0

Nooldu 24 milyon dolar ?

Nooldu socar’ daki 50 milyon dolar ?

Kim hesap verecek ??

2. Yani burada sirket Gercekten zarar etmis olsa , diyecem ki yanlis ata oynadik . Mesela pandemi oncesi 2020 subatta bu sirkete girmem benim adima hataydi pandeminin bu kadar ileriye gidecegini goremedim en cok insaatin etkilenecegini bilmeliydim ama ben zaten bu sirketi Gubre segmenti ve diger yatirim planlari icin aldim . Her seyi gectim zarar edilir ama zarar edilmis gibi gosterilip gasp edilmemiz paramizin eritilmesi beni cildritiyor. Pandemi oldu yatirim yapacaz dediler geri alim yok , sonra yatirim diye milleti kandirdiklari CFS sacma sapan sebeplerle iptal edilir vs , bilancolar hep katakulle dolu , toren ayri skandal , tarim ayri skandal , limanlar verimsiz, hakan goral disinda su sirkette adam gibi yonetici yok . Patronlar hirsizin sosyetik versiyonu .diger calisanlar 3 maymunu oynuyor . Madem bu kadar calacaksin edeceksin seffaf olmayacaksin neden halka actin sirketi yuzde 50 ye Borsada Islem gordurme ihtiyacin mi var zaten caliyorsun. Doymazlar cunku birileri bu insider trade den Milyon dolarlari goturmeli, Senin benim parami calmali. Olay bu

3. Her seyi gectim Ceo 1 senedir dalga dumen isleri olmasa cikip Tv ye sirketini anlatmaz mi . Pandemide video cekiliolardi santiyelerden her sey guzel devam ediyoruz calismaya diye sonra bi baktik 5 santiye durmus bilancoda. Yani anlayacaginiz niyet kotu , sikayet edin savciliga verin . Yoksa bu fiyat hareketlerine takilirsak daha cok kaziklar yer paramizi eritiriz burada . Maliyetim 3.2 dolar , altinda zarar edip bu hirsizlara malimi vermem kimse bana seni silah zoruyla tutuo mu demesin . Ticaret yapmissin is yaptigin adam seni dolandirmis gidip baska is mi yapayim diosun , zaten duman olmussun baska isi yapacak mermini tuketmis, gider sana kazik atanla ugrasir hakkini savunursun. Spk Cimer e basvurumu yaptim , kmpg globala mesajimi attim bi de avukata gidecem de bu islerden anlayan mevzuaata hakim bilanco vs anlayan adam bulamadim , bi de tek basima bunlarin avukat ordusuyla ugrasacak gucum kalmadi

4. Enka yetişir, Vestel geçti, THY 2 ye katlar, Ereğli katladı. Bunlarda nasıl bir mide var? Bizde nasıl sabır var?

5. Haftalık kapanış 20.32 üzerinde olsa bari en azından çok tehlikeli sularda yüzüyoruz 16.50 de gözümüzü açabiliriz 17.86 şuanki destek

1$ dan aliciyim

7. Uzun zaman düşen petrol fiyatlarını fiyatladı. Şimdi petrol-gaz rekorlar kırıyor bu duruma artık tepki vermesi lazım.

Alıntı Originally Posted by the_wave Yazıyı Oku
    Uzun zaman düşen petrol fiyatlarını fiyatladı. Şimdi petrol-gaz rekorlar kırıyor bu duruma artık tepki vermesi lazım.
    ortak, olaylari pek takip etmiyorsun sanirim

tkfen de ki olay petrol fiyatlarindan cok daha buyuk!

Sayfa 421/805 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •