http://fs5.directupload.net/images/170624/w5w73w88.jpg
1 hazirandan bu yana alan satanlar.
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170624/w5w73w88.jpg
1 hazirandan bu yana alan satanlar.
İyi bayramlar
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan usd/tl 3,4920 ve eur/tl 3,9098 seviyesine kadar geri çekilmiş durumda.galiba haziran sonu 3,90 altındaki bir euro kuru gerçek olacak.gerçekten de nerden bakarsam bakayım rüzgar doğtaş kelebek'ten yana esiyor.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Sansa bak 3 gun daha dayamadi yaww 3.9910 gordu 4 diyecek az kaldi...
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakkaten enteresan. Bu kur'un bu kadar yükselmesi tamamen saçmalık. Parite de oyun oynuyorlar resmen. italyada bankalar batarken bunun reel bir yükseliş olduğunu hiç sanmıyorum.
Bu seviyelerde tutunamayıp tekrar aşağılara geleceğini düşüyorum ve umuyorum.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her 0.05 artış 3 milyon kur zararı demek dolayısıyla Euru kurunun acilen durmasını umut ediyorum..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
390 a raziyiz insallah su 3 gunde 390 392 falan kapatir onada sukur deriz...
Euro an itibari ile 3.9880 3.98 in altına vermiyor bu çıkış gerçekten çok ilginç dolarda da ufak hareketlenme var 3.5238 oldu
İnşallah dediğiniz gibi olur sn. borsacı34.
Ancak, dediğim gibi, Euro'daki yükseliş euro/dolar paritesinin yükselmesi ile ilgili. Onun sebebi de, yaptığım kısa araştırmaya göre Avrupa Merkez Bankası başkanı Draghi'nin bugün yaptığı bazı açıklamalar.
Bununla birlikte, bizi kur kaygısından orta-uzun vadede kurtaracak olan şey şirket yönetiminin bu konuda atacağı adımlar olacaktır. Yapılabilecek şeylere ilişkin biz küçük ortaklar burada çok görüş bildirdik. Tekrara gerek yok sanırım. Yönetim inşallah bu konuda birşeyler yapmaya başlar.
Belki de başlamıştır. Son zamanlardaki röportajlarda bu konunun önemine ilişkin yöneticilerin demeçlerini okumuştuk.
Sayin kuzeys 10 kurus attığına göre 6 milyon zararmi demek
Gerci daha 30 una 3 islem gunu var insallah 3.90 hic olmadi 3.95 diyelim inşallah 4 e geldi inanilir gibi degil...
Kuzeys daha iyi bilir ama 10 kuruş 6 m zarar etmez. 6m eksik kar eder..
Tamam zarar derken o anlamda bende kardan zarar yani mesela 20 milyon kar edecekken 14 milyona dusecek demek istedim...
1. çeyrek açıklandığında euro kaç üzerinden hesaplanmıştı bilen var mı acaba
Yarın 3.90 dan satış vereceğin hisseleri ben alacam kuzeys merak etme [emoji81] [emoji81] [emoji81]
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Leş kargaları yine ortaya çıktı... Ben dgklb den yüzde 50 kazandım. Bir o kadar daha kazanmadan çıkmam...
1. ceyrek kur farki gideri 31Mart 2017 tarihli Euro kuru olan 3.89 uzerinden hesaplandi. Dogtas'in 165milyon TL tutarinda bilancosunda yabanci para acik pozisyonu var. Euro kuru bu ay sonunda yine 3.9 civari kapatir bence, o nedenle bir kur farki gideri olmaz, bayram nedeniyle piyasalar kapali oldugu icin kur oynadi. Ama diyelimki Euro kuru 4.0 olursa bu ay sonunda, 31 Mart'a gore %2.8 artis demek, bu da yaklasik 4.6milyon TL kur farki giderine denk gelir.
Diger yandan Dogtas'in bu ceyrekte 20 milyon TL'nin uzerinde ihracati olacak, ve bu satislar ortalama 3.95 Euro kuru ile yapildi. Yani buradan az da olsa sirket kur farki geliri elde edecek, sonucta uretim maliyetimiz TL, ihracat satislari yabanci para.
Yani sikinti yok diyorsun :))
Yeni gün ve haftamız hayırlı olur inş. açılış satış fiyatı 4.22 alış fiyatı 4.20 olarak açtık.
Euro cildirdi yine ne sans var arkadas yaa...
Kademe paylaşımında bulunabilecek var mı arkadaşlar
Euro kuru önemli ancak asıl önemli olan faaliyet karının ne olacağıdır. 50 milyon gelirse bu hisse çıldırır. Zaten piyasada bunu fiyatlıyor. Yine söylüyorum hisse ucuz daha 5li ve 6lı fiyatları göreceğiz.
€:3,9690 $:3,5150
Bugün 4.50 üzeri kapatır inşallah. Ytd...
bu kağıt kısa vadede en çok kazandıran olarak borsa tarihine geçer şimdilik uyuyor kağıt
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet almaya bulamiyacak almaya yok saticaz yok
Al-sat yapmaya kıyamıyorum 1 lot bile kaybetsem üzülürüm hissemiz hergün rekorlar kırıyor maşallah yine söylüyorum hisse ucuz gün gelir o zaman ederini buldu deriz ama şu an almayan üzülür.
Arkadaşlar sizden bir ricam var lütfen hisse alırken parça parça alın devreleri kesmeyelim 😄
sn sekiz bu ne devre dinler ne istatistik ne grafik pataraqtere derler ya işte öyle 😊
hayrımı göreyim. :) 4.40 dan daldık bakalım ne getirecek ne götürecek.