Sayfa 213/967 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. 1. çeyrek açıklandığında euro kaç üzerinden hesaplanmıştı bilen var mı acaba

2.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    *O kadar yazdık tablolar oluşturduk şirketin röntgenini çektik adam gelmiş 4,15 ten sattım da 3,90 a gelirde. Vay vay vay.

Bu mantalitede olanlar, siz batmaya mahkumsunuz.
    Yarın 3.90 dan satış vereceğin hisseleri ben alacam kuzeys merak etme [emoji81] [emoji81] [emoji81]
     Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Nerdesin şirketi sürekli kötüleyen, yatırımlarını görmezden gelen beni pazarlamacılıkla suçlayan Cem Sipahi ?

26 ve 27 Nisandaki konuşmalar......

Ne dediysek o oldu.

Daha önce de dediğim gibi daha yolun çok başındasın açıkçı delikanlı... Hikayesi olan mal her fiyattan alıcı bulur ve sürekli kelepir peşinde koşarsan çoğu zaman bakakalırsın...

Evet 1,4'den 2,94 olan hisseyi aldık. Şu an kaç ? 4,18

Bu ne idüğü belirsiz adamlar şirketi kötüledikçe hisse prim yapıyor.....

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Leş kargaları yine ortaya çıktı... Ben dgklb den yüzde 50 kazandım. Bir o kadar daha kazanmadan çıkmam...

4.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    1. çeyrek açıklandığında euro kaç üzerinden hesaplanmıştı bilen var mı acaba
    1. ceyrek kur farki gideri 31Mart 2017 tarihli Euro kuru olan 3.89 uzerinden hesaplandi. Dogtas'in 165milyon TL tutarinda bilancosunda yabanci para acik pozisyonu var. Euro kuru bu ay sonunda yine 3.9 civari kapatir bence, o nedenle bir kur farki gideri olmaz, bayram nedeniyle piyasalar kapali oldugu icin kur oynadi. Ama diyelimki Euro kuru 4.0 olursa bu ay sonunda, 31 Mart'a gore %2.8 artis demek, bu da yaklasik 4.6milyon TL kur farki giderine denk gelir.

Diger yandan Dogtas'in bu ceyrekte 20 milyon TL'nin uzerinde ihracati olacak, ve bu satislar ortalama 3.95 Euro kuru ile yapildi. Yani buradan az da olsa sirket kur farki geliri elde edecek, sonucta uretim maliyetimiz TL, ihracat satislari yabanci para.

5. Yani sikinti yok diyorsun )

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    1. ceyrek kur farki gideri 31Mart 2017 tarihli Euro kuru olan 3.89 uzerinden hesaplandi. Dogtas'in 165milyon TL tutarinda bilancosunda yabanci para acik pozisyonu var. Euro kuru bu ay sonunda yine 3.9 civari kapatir bence, o nedenle bir kur farki gideri olmaz, bayram nedeniyle piyasalar kapali oldugu icin kur oynadi. Ama diyelimki Euro kuru 4.0 olursa bu ay sonunda, 31 Mart'a gore %2.8 artis demek, bu da yaklasik 4.6milyon TL kur farki giderine denk gelir.

Diger yandan Dogtas'in bu ceyrekte 20 milyon TL'nin uzerinde ihracati olacak, ve bu satislar ortalama 3.95 Euro kuru ile yapildi. Yani buradan az da olsa sirket kur farki geliri elde edecek, sonucta uretim maliyetimiz TL, ihracat satislari yabanci para.
    Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler oldu

7. Yeni gün ve haftamız hayırlı olur inş. açılış satış fiyatı 4.22 alış fiyatı 4.20 olarak açtık.

8. Euro cildirdi yine ne sans var arkadas yaa...

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 213/967 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •