Sayfa 209/967 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

memott Guest
     Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Dostum sende mi kronttaydın ? Kayserili dediğine göre bir bağın var sanırım krontla
    Evet ama yazmazdim çalı arkası takip diyelim)

2. gerçekten de güzel geçen haftaya yakışır şık bir kapanış oldu.tüm forum dostlarıma şeker tadında bir bayram diliyorum.saygılar selamlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Bir hissede en sevdiğim duygu her aldığımda karda olmanın hissi😄 Sanırım herkes bu durumda. Hissemiz tarih yazıyor ve yazmaya devam edecek bu daha başlangıç. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım.

4. Hissemiz bizlere bayram hediyesini güzel bir kapanışla vermiş oldu, bende bütün ortakların bayramını şimdiden kutluyorum.

Tüm ortakların bayramını en içten dileklerimle kutlarım.bu yıl güzel olcak gibi hissemiZ açısından.

E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Biz bunu da biraz blombergteki söyleyişe borçluyuz gibi

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. İş Yatırım, araştırma kapsamında olan Yataş için hedef fiyat tavsiyesinde bulundu

Yataş hisseleri dünkü kapanışına göre yüzde 5.37 oranında primli olarak 10.59 TL fiyattan işlem görüyor.

İş Yatırım Yataş şirket hisseleri için hedef fiyat tavsiyesini yükseltti.Şirket için tavsiyesini 'Al' olarak devam ettirirken hedef fiyatını 10.80 TL'den 14.60 TL'ye çıkardı.

Rapor sonrası hisse fiyatları en yüksek 10.80 TL fiyatı gördü.Bir gün önceki kapanışı 10.05 TL olan hisse için bu hedef fiyat yüzde 45 oranında yükselişe işaret etmektedir.
    http://m.borsagundem.com/haber/yatas...raporu/1206004
    Hissenin fitilini bu haber ateşledi.

Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    herkes bana küfür ediyorda ben 15 yaşından beri borsaya bakarım. siz pazarlamacılık yapıyorsunuz burada ayıptır. Şirketin özsermayesi yemiş işte adamlar aç susuz siz övüyorsunuz... yok ihale almış yok etmiş yok şöyle yok böyle. dünün günahı bugünü affetmez... herşey rakamlarla ortada. hisse spekülatif hareket ediyor hatta spekülatörüde panta ayhan lakaplı ayhan öztürk. bunları bilin öyle konuşun 3.01 den al 3.1 dan sat sevin para kazandım dersin ama hayatta önemli olan kaybetmemektir. Ben size kar edin zarar edin demem ben spek adamıda değilim adım belli sanım belli genç bir girişimciyim kendi overalimi 3 e katladım ben. kimse kimseyi burada o şöyleymiş o böylemiş diye aldatmasın. yataş ile hiç karşılaştırmasın yataşın adam gibi karı adam gibi özsermayesi var bunun özsermayesi yok herşey borçlu ilk krizde eskiden nasıl sevinhill battıysa buda gümler. beni dinleyin dinlemeyin küçük yatırımcılar ister alın ister satın. ama ben dedikoduyla değil bilgimle konuşurum bu hissedede sonuna kadar bu rakamlarda açıkçıyım. hiçbir mobilyacı bugün 1 evi varken yarın 2 evi olamaz mobilya bu. yazılım değil petrol değil... manipülasyona gelmeyin ytd.
    19 yaşındayım portfoy istersen atayım kaç katı seninkinin hesaplayıver iyilik istiyoruz. Mal kelepir gibi alınır dipten alırsın yükseldimi satarsın 1.9 maliyetiniz varsa övün ama para riski sevmez
     Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    "Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk işleminizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise, ikinci işlemde de para kazanmaktır. Ama sizi intihara kadar götürebilecek çok daha büyük felaketi söyleyeyim mi? Üçüncü işleminizde de para kazanmaktır." Yaşar Erdinç

Daha yolun çok başındasın delikanlı... Hikayesi olan mal her fiyattan alıcı bulur ve sürekli kelepir peşinde koşarsan çoğu zaman bakakalırsın...
     Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Şirkete Franklin Templeton Investments'ın yatırım yapması çok önemli ve bu unutulmuşa benziyor....

29.12.2016 tarihinde yatırım yapıldı. Hisse fiyatı 1,41'di. Şu an 2,94.

Dünyada Franklin Templeton'un yatırım yaptığı şirketleri araştırın ve inceleyin....

Günlük değişimlere takılmayın...

Doğtaş, kendisini yurtdışında artık Franklin Templeton Investments'ın yatırım yaptığı şirket olarak pazarlıyor,bu önceden açılamadığı pazarlara açılabilmesini sağlayacak.Bunu asla unutmamak lazım...

Portföyümün %20'si her zaman Doğtaş olacak.
    o aldı sattı koç eski mevzu o boş konuşmuyorum ben burda gedik malı kustu yarın mal kusulmaya devan ederse destek 2.6 dalga yok oyun yok gidin yerlerde sürünen adı olan hisseler alın örnek 5₺ den thy almadınız gidip şimdi 1,4 den 3.1 olmuş hisseyi mi alıyosunuz. Galericileri düşünün birisi aradı bana bmw bul alcam dedi 100 bin vercem dedi galerici gidip 95 binlik bmwyi hemen ona satıyım diye 98 e almaz. Çünkü müşteri vazgeçtim der giderse 93 e anca satar yani yine 90 a alması gerekir malı
    Nerdesin şirketi sürekli kötüleyen, yatırımlarını görmezden gelen beni pazarlamacılıkla suçlayan Cem Sipahi ?

26 ve 27 Nisandaki konuşmalar......

Ne dediysek o oldu.

Daha önce de dediğim gibi daha yolun çok başındasın açıkçı delikanlı... Hikayesi olan mal her fiyattan alıcı bulur ve sürekli kelepir peşinde koşarsan çoğu zaman bakakalırsın...

Evet 1,4'den 2,94 olan hisseyi aldık. Şu an kaç ? 4,18

Bu ne idüğü belirsiz adamlar şirketi kötüledikçe hisse prim yapıyor.....

Sayfa 209/967 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •