92 bin ben bildim ben bildim, ne diyon Sadık usta çaksammı burdan yoksa yarın sabah Garan bi 7.54 gösterir mi ordan mı çaksam, pala yarın satırı eline alacak
92 bin ben bildim ben bildim, ne diyon Sadık usta çaksammı burdan yoksa yarın sabah Garan bi 7.54 gösterir mi ordan mı çaksam, pala yarın satırı eline alacak
garan tobo hedefi 7,57 kapanışa kadar yapcak heral....
Sadık usta garan 7.40 kapatırsa yarın yukarda nereyi gösterir
garan ohaaaaa ohaaaaaaaaaa
hatta çüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ağalar bugun satırların aşkı yerıne boğaların askını ızledik....
Bugunluj benden bu kadar sabahtan beri canlı yayın yaptık vallahi başım arıdı...
Kucuk enıste umarım 6.45 ustu kapatır diğerleri %7 %8yapmış bu hala %4.5 herkese mutlu akşamlar...
Garan 7.53 gitti bi trade poku yedik bakalım, sonumuz ne olacak, ben yazarken uçmuş, dayanamadım çaktım, pişman olmayız inşallah
Eline emeğine sağlık. Pala dan bir tüy yolduk sayende.Eyvallah
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks +garan+akbnk tobları halkb fincan kulbu daha ortada coşku yokken çizdim paylaştım....
emme velakin o toboların dirençlerini kıracaklarını düşünmüyordum açıkcası ama bu sefer o toboları hazırlayanlar boşuna hazırlamamış onu gördük
Tobol arı gördüm.Ben de kiracagina inandım.Sayin Sadıka ve sayenizde bugün de kazandık çok şükür.Pala bazen böyle cömertlik yapıyor sağolsun.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalara bir haber gelebilir i bu yükselişe
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hulk 3 kademe daha çizdiler
Garanlarım 7,53 den getti, yarında uçup giderse dizlerime vururum, hisse sattığımda hep bu duyguyu yaşıyorum, Garan 7,35 e gelsede tekrar alsam, pala nolur yarın satırı al eline, Garanlarımı geri ver
Birde halkb az bir ceza haberi geliyor muş
2 günde 88m para girişi var borsaya akşama paylaşırım
Garan kapanış 7.50 ört fiyat 7.19.. En iyiyi alıcının ortalamasında aynı halkta da aynı tablo var kapanış 7.54 ortama 7.318 en iyi alıcı Credit in ortalaması aynı yarın 3-5 kademe daha kaldırıp çakmaya başlarlar ı diye düşünüyorum ya Bi haber gelmeli hulk un alan lar kısmında diğerler 200 bin satışta diğerler 4 milyon sandıktan tam senlık
Serdar hocam, ben senden daha önce sattım. Baya bi zarardayiz. Bende aynı sekilde soyleniyordum , ne zaman satsam topukluyo diye. Sizi cok iyi anliyorum 😓
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse, satanlar panik yok , yarın pala satırı eline alır malum cuma, la birde pala satırı kaybettiyse offf offf.
Adem bey size zahmet bir arçelik yorumu alabilirmiyiz? Dışarda isim vardı ve şarjım bitti. O 1 saatte olan olmuş? Kaçırdık fırsatı kazananlara bereketli olsun
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La arkadas bu 3oldu siz disari cikiyonuzz endeks ucuyor mubarek cuma gecesi herkes boy abdesti alip yatsun ugursuzluk gitsin
yarin hep beraber cumaya gidip karinca topigini okuayan yazan cizen zararda karda olan cali arkasinda izleyen kisaca karinca topigine bol kazanc ver ALLAHIM diye dua ediyoruz :)
Gitsin ugursuzluklar belalar gelsin paralar:)
Aminnn
KRDMD olan varmı zarar bekleniyordu üçüncü çeyrekte 47 milyon civarı kar açıklamış son günlerde çok sert düşmüştü...
fakat daha önemlisi esas faaliyet karında manyak artı olmuş 1,2 milyar civarı esas faaliyet karı açıklamışki...
benim bildiğim kadarıyla gavur esas faaliyet karına bakar yarın gaplı sert bir açılış yapması gerekir demirin bakalım ne yapacak
ARCLK-GÜNLÜK
evet dostum bencede büyük bir fırsat kaçırmışsın iyi prim yapmış ve geri gelmiş son 2 günde sert yükselmiş ama kapanışı 200 üssel altında yapmış onun için 15,59 200 ort artık iyi bir direnç olmaya başlamış orayı aşabilirse 16,10-16,58 de dirençleri mevcut
realizasyon durumunda 14,93-14,57-14,20-14,04-13,80 destekler
[IMG]http://i67.tinypic.com/16ba3gn.jpg[/IMG]
Abi kızma napalim nasip değilmiş. Halbukim daha sabah duş almıştım:)) Kâr ettiğim arçelik geri gelmişken 15.52den tekrar alim dedim. Yukarlarda satış yazdim dışarı çıktım ve şarjım bitti. Geldiğimde gözlerime inanamadım bankalar yüzde 7lerde bizimki ekşi. Dedim hay şansıma sokmmm.
Adem abi sağol. Yarın 16lara tekrar deperse satarım. Kenarda yarısı duruyor. Krdmrd veya bankaları izliyecem. Güzel bir cuma olsun hepimize
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARAN -GÜNLÜK....
7,39 üstünde teknik hedefi 7,80-8,00-ve 8,07 dir ...
7,39 altında destekler 7,26-7,08-6,90 ve 6,70 dir...
[IMG]http://i68.tinypic.com/vo20qo.jpg[/IMG]
tabi garan endeksten pozitif ayrışmış durumda garan 100 üssel üzerinde endeks henüz 50 üssel altında ..
2 ay önce garan endeksten nagatif ayrışmıştı şimdi ise tam tersi endeksten pozitif ayrışmış durumda
:) Yok kardesim kizmak ne haddimize
bugun uzun zamandan beri ilk defa sabahtan aksama kadar seansi izledim basim agriyor dayak yemis gibiyim borsanin stresi nasil gider geyik yapmazsak...
Garan 7.24 direncine geldi el tetikte bekliyorum tuzak mi geri gelecek mi direk psikolojiye oynuyor pala neyse bugün hepimiz az cok kazandik...
O kadar iddali kesin yazdim her zaman boyle kesin iddali yazmam neyseki yine mahcup olmadik.. Kazansanda kaybetsen de stres bitiroyor adami..
Yok yok valla siz görüyor sunuz beni başımın kel olduğunu hiç aselsan dan bahseden yok ..:vk: