-
Neyse, satanlar panik yok , yarın pala satırı eline alır malum cuma, la birde pala satırı kaybettiyse offf offf.
-

Originally Posted by
Serdars
Neyse, satanlar panik yok , yarın pala satırı eline alır malum cuma, la birde pala satırı kaybettiyse offf offf.
bi kac gun bankacilik endeksi sazi eline alir gibime geliyor..
birde trumpun secimi kazanmasi dahada hizlandirir..
pala satir unutmuştur isallah [emoji1] [emoji6]
-

Originally Posted by
aydadans
bi kac gun bankacilik endeksi sazi eline alir gibime geliyor..
birde trumpun secimi kazanmasi dahada hizlandirir..
pala satir unutmuştur isallah [emoji1] [emoji6]
ve bu arada trump ve reis kanka olma yolunda[emoji6] [emoji1] [emoji6] [emoji1] giden bizim maniler oldu..ne vardi bastan kankalik devam edeydi once birbirine saldir sonra iyi ilişkiler
ulan bu siyaset var ya .....
-

Originally Posted by
aga01
Eline emeğine sağlık. Pala dan bir tüy yolduk sayende.Eyvallah
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gule gule harca agam Allah daha cok versin..
-

Originally Posted by
Serdars
Serdarim alemsin
Daha paladan cok kil alacaz sikma canini..
Senin aciga satis acik mi yarin intikamini alak paladan..
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
endeks +garan+akbnk tobları halkb fincan kulbu daha ortada coşku yokken çizdim paylaştım....
emme velakin o toboların dirençlerini kıracaklarını düşünmüyordum açıkcası ama bu sefer o toboları hazırlayanlar boşuna hazırlamamış onu gördük
Adem bey size zahmet bir arçelik yorumu alabilirmiyiz? Dışarda isim vardı ve şarjım bitti. O 1 saatte olan olmuş? Kaçırdık fırsatı kazananlara bereketli olsun
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
terapist_2018
Adem bey size zahmet bir arçelik yorumu alabilirmiyiz? Dışarda isim vardı ve şarjım bitti. O 1 saatte olan olmuş? Kaçırdık fırsatı kazananlara bereketli olsun
SM-A520F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La arkadas bu 3oldu siz disari cikiyonuzz endeks ucuyor mubarek cuma gecesi herkes boy abdesti alip yatsun ugursuzluk gitsin
yarin hep beraber cumaya gidip karinca topigini okuayan yazan cizen zararda karda olan cali arkasinda izleyen kisaca karinca topigine bol kazanc ver ALLAHIM diye dua ediyoruz 
Gitsin ugursuzluklar belalar gelsin paralar
Aminnn
-
KRDMD olan varmı zarar bekleniyordu üçüncü çeyrekte 47 milyon civarı kar açıklamış son günlerde çok sert düşmüştü...
fakat daha önemlisi esas faaliyet karında manyak artı olmuş 1,2 milyar civarı esas faaliyet karı açıklamışki...
benim bildiğim kadarıyla gavur esas faaliyet karına bakar yarın gaplı sert bir açılış yapması gerekir demirin bakalım ne yapacak

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri