Artan

15.402,50 10 17:39
12,10 10 17:31
81,95 10 13:55
15,42 9.99 17:37
325,00 9.98 17:39
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 17:39
14,60 -9.99 17:39
35,60 -9.96 17:39
257,75 -9.96 17:39
14,49 -9.94 17:38
Azalan Hisseler

İşlem

8.495.907.959,25 17:39
6.889.585.778,04 17:39
6.299.327.775,11 17:39
6.018.256.520,40 17:39
5.892.613.963,80 17:39
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3558 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    La arkadas bu 3oldu siz disari cikiyonuzz endeks ucuyor mubarek cuma gecesi herkes boy abdesti alip yatsun ugursuzluk gitsin
    yarin hep beraber cumaya gidip karinca topigini okuayan yazan cizen zararda karda olan cali arkasinda izleyen kisaca karinca topigine bol kazanc ver ALLAHIM diye dua ediyoruz
    Gitsin ugursuzluklar belalar gelsin paralar
    Aminnn
    Abi kızma napalim nasip değilmiş. Halbukim daha sabah duş almıştım) Kâr ettiğim arçelik geri gelmişken 15.52den tekrar alim dedim. Yukarlarda satış yazdim dışarı çıktım ve şarjım bitti. Geldiğimde gözlerime inanamadım bankalar yüzde 7lerde bizimki ekşi. Dedim hay şansıma sokmmm.

Adem abi sağol. Yarın 16lara tekrar deperse satarım. Kenarda yarısı duruyor. Krdmrd veya bankaları izliyecem. Güzel bir cuma olsun hepimize

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Abi kızma napalim nasip değilmiş. Halbukim daha sabah duş almıştım) Kâr ettiğim arçelik geri gelmişken 15.52den tekrar alim dedim. Yukarlarda satış yazdim dışarı çıktım ve şarjım bitti. Geldiğimde gözlerime inanamadım bankalar yüzde 7lerde bizimki ekşi. Dedim hay şansıma sokmmm.

Adem abi sağol. Yarın 16lara tekrar deperse satarım. Kenarda yarısı duruyor. Krdmrd veya bankaları izliyecem. Güzel bir cuma olsun hepimize

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok kardesim kizmak ne haddimize
    bugun uzun zamandan beri ilk defa sabahtan aksama kadar seansi izledim basim agriyor dayak yemis gibiyim borsanin stresi nasil gider geyik yapmazsak...
    Garan 7.24 direncine geldi el tetikte bekliyorum tuzak mi geri gelecek mi direk psikolojiye oynuyor pala neyse bugün hepimiz az cok kazandik...
    O kadar iddali kesin yazdim her zaman boyle kesin iddali yazmam neyseki yine mahcup olmadik.. Kazansanda kaybetsen de stres bitiroyor adami..

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Yok kardesim kizmak ne haddimize
    bugun uzun zamandan beri ilk defa sabahtan aksama kadar seansi izledim basim agriyor dayak yemis gibiyim borsanin stresi nasil gider geyik yapmazsak...
    Garan 7.24 direncine geldi el tetikte bekliyorum tuzak mi geri gelecek mi direk psikolojiye oynuyor pala neyse bugün hepimiz az cok kazandik...
    O kadar iddali kesin yazdim her zaman boyle kesin iddali yazmam neyseki yine mahcup olmadik.. Kazansanda kaybetsen de stres bitiroyor adami..
    Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktı borsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim

4.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktı borsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim
    Kismi felc gecirmis borsayi bırakmış pazarda cepten bakiyor horoz ölür gözü coplukte kalir hesabi..
    Ya hepimiz oyleyiz bagimlilik resmen toplantiya giriyorum ayip olmasin diye masa altından bakiyorum
    Bazen sirf birakayim diye tum nakiti arsaya baglayim diyorum ama olmuyor ahh ahh

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •