vadeli buralarda durursa bist100 98.000 gibi açılır...
Printable View
vadeli buralarda durursa bist100 98.000 gibi açılır...
Burada hiç batan olmaması, en kötü kardan zarar eden birkaç tanecik arkadaşımızın olması bence büyük başarı. Forum olarak bu işi biliyoruz arkadaş. Zekiyiz
Maşallah nazar değmesin...Hep karlar daha çok kâr ederek devam edelim.
Bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar İtalya'da bütün mağazaları süresiz olarak kapatmışlar biz hala Tekstil'de siparişler bize kayacak diye seviniyoruz:)
Ne zaman bu işin ciddiyetini anlayacağız bilmiyorum. Basitçe anlatırsak sorun şu anda Dünya'da ticaretin durma noktasına gelmesi. Sabah Matriks'ten geçen haber şöyle:
ÇİN'DE MOTORLU ARAÇ SATIŞLARI ŞUBAT'TA YILLIK % 79.1 AZALDI (OCAK: % -18.7)
Bizim en fazla ihracat yapan sektörümüz otomotiv. Yan sanayiyle birlikte Ülkemiz GSYH'si için çok önemli bir büyüklükten bahsediyoruz. Otomotiv ihracatında en büyük pazarımız Avrupa ve ABD ve onlar da Çin'in yaşadıklarını yaşamaya başladılar.
Havayolu taşımacılığının durumu zaten ortada. Mecbur kalınmadıkça kimseye yurt dışına çıkma tavsiye edilmiyor. Turist de azalıyor haliyle. Şimdi ABD yasakladı Avrupa'dan uçuşları.
Kısacası hemen hemen bütün sektörlerde çok ciddi bir yavaşlama hatta duraklama söz konusu. Virüsün yayılma hızı bir an önce kontrol altına alınamaz ve bir tedavi bulunamazsa Dünya genelinde çok büyük sıkıntı yaşanabilir. Merkez Bankaları faiz indirip teşvik veriyor ancak bu ne kadar etkili olacak bilinmiyor.
Biz ise gayet memnunuz halimizden:)
bu arada
vaka 191 ölüm 18
ölenler çin g.kore japonya
vaka yoğunluk asya ( çin-g.kore-taylan avustralya vs. )
asıl gümbürtüyü yarınki tarihe de dek getirebilirler.
bizim için uğurlu ama yabancılar için 13 + Cuma (hafta sonu riski, müsliman olanlar için önemli tarih vb.) tarihi riskli olabiliyor.
ben asıl şunu merak ediyorum: iki tür görüş var (bu görüşleri belirtenlerin isimlerini yazmıyorum çünkü kimseyi haklı çıkacak diye yarıştırmıyoruz).
birincisi; tüm bu uluslararası panik/volatilite yeni uluslararası ekonomik düzen oluşturulması ve bu amaçla trump'ın koltuğundan edilmesi için yapılıyor. bu seçenekte başkanlık seçimi bitene kadar mokoko olabilir.
ikincisi: tüm bu panik trump'ın seçilmesi için yapılıyor. yazın aşı bulunur, her şey çözülür, süper ralli başlar ve trump'a mal edilerek seçilmesi garanti olur.
bununla ilgili anket açılsa yeridir. acaba; abd seçimleri öncesi her şey düzelecek mi, yoksa seçimler bitene kadar her şey olumsuza mı gidecek?
işte bunlar on yüz bin milyon balonluk sorular. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. yarışmacı arkadaşlara başarılar...
25 şubatta fiyatı 42 tl olan dezenfektan 10 martta 250 tl olmuş...bunların ahiretten haberi yok sanırım...içinde vicdan kırıntısı olan adam böyle bir dönemde elini vatandaşın cebine uzatmaz....zam yaparsın hadi anlarızda bu zam değil başka bişey...
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...apmis-41466832
şu anda 1000 kişilik bir kongre salonunda ödül torenindeyim , girişe bı dezenfekten koymuşlar , maske takan sayısı : 0 (yazıyla sıfır )
seviyorum yurdum insanını..:)
lokasyon : konak/gavur İzmir :))