Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Aslında ters psikoloji için olmalı bu maşallahı hak eder.
    Bak biz sağlam duruyoruz korkmaya gerek yok bekleyelim dedirtme meselesi
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Garipce34 Guest
    Avrupa merkez Bankası bugün mudahele edeceğe oynuyorum fullll lonk

3.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Meşhur bir atasözümüz var ''Ölmüş eşek kurttan korkmaz derler'' yani bistte o seviyeleri bir şekilde yakaladık diye düşünüyorum.Satışlar tamamen kesildiğinde virüs , kanser hiç bir şey dinlemez kum saati ters yönde çalışmaya başlar.
    Amaç "Kurttan korkmayan ölmüş eşek aramak" demek durumunuz bu kadar kötü. Sizinle aynı kaderi paylaşacak EŞEK aranıyor. Acelem yok FLAT candır. Zamanı geldiğinde EŞEK etinden SUCUK yapacağım.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. 98000gibi olmalı

5. Vadeli %2.8 eksi.

geçen cb. belçikada merkel ve macron ile mülteci fiyatında anlaşamamışlar cb. daha fazla para istemiş. avrupada ölümle artar ise bizimde borsa çok düşerse bu parada bir şekilde anlaşılıp borsamızı canlandırmak için dünyaya sırf gövde gösterisi için show yapabilirler buna istinaden düşüşler normal yükselişler anormal olacaktır.

kesinlikle ytd.

Garipce34 Guest
    Bu hadise batık İtalya yi kurtarma operasyonuna dönüştü bahane virüs oldu ki herkes itiraz etmesin puhahahaha

8. 113 kusurlere alış girdim. Gelir mi ki?

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •