Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Açılır mı?

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Kriz fiyatlamaları mantık dinlemiyor. Ama gerçekten haketmediği rakamlarda duruyor ve belkide dahada düşecek.
    Henüz kriz fiyatlamaları olduğunu düşünmüyorum, öyle ki kriz fiyatlamalarında bir bakarsınız şirketin değeri neredeyse 1 yıllık karına gidiyor...
    Bence şu ana kadar iyi durduk...
    Şimdi sırada eğer İspanya , İtalya benzeri bir moda girerse ve bizde farklı şehirlerde vakalar görülmeye başlarsa o zaman sıkıntı büyür...

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bedelsizi falan derken yakında kuruşlara gidecek salak hisse...
    Bu arada etilen nafta makası 414 dolara çıkmış, bu hafta şu büyük düşüş bakalım ne yapacak...
    1 ay önce 4.24 yakıyordu...şimdi 30% gerekiyor...

THY 15.30 yakıyordu, muhtemelen bugün yarın 8 yakacak... 100% gerek...
    İnşallah batan biten olmamıştır...
    Eğer korkudan dizler titremeye başlamış ise ben 8-9 arasını komple doldurayım.
    Sonra da 7-8 arasını doldururuz. 6 ya kadar yolu var. Gerisine ben karışmam.

4. 94-97 arası tepki gelebilir borsamızda dibi bu hafta görebiliriz tepkidede hedef 110.000 olur ytd.

portföy de % 20 nakit %80 hisse (sağlık ,teknoloji ve tekstil hissesi bir nevi günümüz kriz portfoyu ) ytd

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam long pozu bozdun demi.. Tüm ayılar bile şaşırdı ise bu iş gerçek derim ben.. Herkes çizgiden kaydı.. Bu piyasa da benim gibi tiplerin para kazanması lazım

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sensussensor le biz biraz zopa yedik ama
    İlkerx güzel kazanıyor, ayusu olan belaruslu kızın fotosunu koyduğundan beri piyasalar belini doğrultamadı,
    Hamdım Piştim Yandım

Garipce34 Guest
     Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    94-97 arası tepki gelebilir borsamızda dibi bu hafta görebiliriz tepkidede hedef 110.000 olur ytd.

portföy de % 20 nakit %80 hisse (sağlık ,teknoloji ve tekstil hissesi bir nevi günümüz kriz portfoyu ) ytd
    Bayım gümüş aldik kapalı çarşıdan hergun şelale yapıyor napacagiZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Henüz kriz fiyatlamaları olduğunu düşünmüyorum, öyle ki kriz fiyatlamalarında bir bakarsınız şirketin değeri neredeyse 1 yıllık karına gidiyor...
    Bence şu ana kadar iyi durduk...
    Şimdi sırada eğer İspanya , İtalya benzeri bir moda girerse ve bizde farklı şehirlerde vakalar görülmeye başlarsa o zaman sıkıntı büyür...
    Evet. 100 bin üstünde olduğumuz için hala stoplamayanlar bugün stoplarsa çarşambayı sel aldı türküsünü perşembeyi sel aldı olarak söyleyebiliriz.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bunu yapmaya gerek yok aslında. 4 adet 5lt sıvı yağ almış adam dün. Ne yapacan baba ya. Yok 15 liradan makarna almış. Doğruysa bilmiyorum.Muhtemelen hayatında hiç market alışverişi yapmayan elit bir abi/ablamız/ kardeşimiz. Bilmiyor tabi makarnanın kaç lira olduğunu.
    Şu elit tabakadaki ölüm korkusu komik. Öleceksin yani dünyaya kazık mı çakacaksın. Bırak çoluk çocuk torun tombalak ezsin paraları emanuke.

Yakarsa dünyayı garipler yakar.
    Evet abartmanın anlamı yok. Ancak bende bakanın geçen günlerde mecliste yaptığı konuşma sonrasında alışverişimi yaptım. en azından havalar ısınasıya kadar sosyal faaliyetlerimi azaltıp, daha az insanla temas etmek istiyorum.
    Diğer yandan herkesin gözünün önünde maske ve dezenfektan fiyatları yükselirken devletin neden müdahalede bulunmadığı ayrı bir tartışma konusu
    Belediyelerin bu süreçte çalışmalarını ve görünür olmalarını takdir ediyorum. Görünen o ki devlet kamu kurum ve kuruluşlarını bu konuda hazırlamış gözüküyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •