Bende onu diyordum 5 yıldır haber yok bak tuzladaymış iyi oldu yazdığın bilmiyordum.
Printable View
Dosyalar aralık ayında açılacak demişlerdi galiba.Bakalım dosyada ne var?
İç yönerge açıklanmış olsa bize neyi anlatacak ki?
Bize asıl şirketin bilançosu gibi detaylı bilgiler lâzım.Ayrıyeten şirketin çalışan personel sayısı kaç kişi? Şirket kağıt üstündemi var yoksa ete kemiğe bürünmüş faal durumda mı? Cevap bekleyen sorular çok.
Benim anlamadığım spk ve patronlar bizi neden ortak olarak görmüyor borsaya açtığı şirketin öz kaynaklarını bağlı ortaklarına aktarıp yıllarca masa sandalye bırakıp anlaşmaları , hisseleri , iştirakleri yok saymak eskimiş bitmiş zaman aşımına uğramış demek nasıl bir anlayış kar payları verilmiyor bağlı ortaklığına aktarılıp yatırım giderleri zarar gösteriliyor. Değerleme raporları izahname hazırlanmadan yıllarca bilgi belge verilmeden bu işler nasıl yürüyor anlaşılır gibi değil.
En az 200 veya 300 çalışanı olsa ben ona borsaya layık bir şirket derim.Öyle 10 kişi 20 kişiyle olur mu bu işler?
Belki bizim şirketlerin dışarıdan bakınca bilmediğimiz ve göremediğimiz artı yönleri vardır.Fazla uzatmadan spk'dan bizim patronun ne yapmak istediği ile ilgili gerçek bilgi akışı istiyoruz.Beklemeye devam.