Sayfa 426/1060 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Zaten başta söyledilerdi
    Başta söylendi söylenmesinede iç yönergenin içeriği 7 sayfa 10 maddede olanlar mesela b ve e fıkraları hiç konuşulmadı 8 madde.b. n fıkraları görüşülebilirdi.önemli olanlar açıklama yapılabilirdi haber olarak yazılacak birşeyde olmamış oluyor şimdi döndü dolaştı iş izahnameye takıldı kaldı açıklama yapılabilirmiydi demekki zamanı değil .

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Başta söylendi söylenmesinede iç yönergenin içeriği 7 sayfa 10 maddede olanlar mesela b ve e fıkraları hiç konuşulmadı 8 madde.b. n fıkraları görüşülebilirdi.önemli olanlar açıklama yapılabilirdi haber olarak yazılacak birşeyde olmamış oluyor şimdi döndü dolaştı iş izahnameye takıldı kaldı açıklama yapılabilirmiydi demekki zamanı değil .
    Evet. Dediğinde haklısın. Bizler için tedirginliğimizin ortadan kaldırılması adına bir kaç cümle kurulabilirdi ama olmadı. Şimdilik yasal sürecin gerekleri yerine getiriliyor anlaşılan. Tespitin üzerine bunların konuşulmasının zamanı değil. Ayrıca Toplantı komiserinin detaylı açıklamada bulunmadığı da gözlerden kaçmamış.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    iç önerge resmi bir yerde yayınlandımı.spk,kap,veya resmi gazetede bence önce resmi gazetede yayınlanması gerekki sonra maddelerini konuşsunlar.15 gün içinde resmi gazetede yayınlanır diye düşünüyorum.sonra diğer açıklamaları yapabilirler tabi patrona kalmış bir süreç ..

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    iç önerge resmi bir yerde yayınlandımı.spk,kap,veya resmi gazetede bence önce resmi gazetede yayınlanması gerekki sonra maddelerini konuşsunlar.15 gün içinde resmi gazetede yayınlanır diye düşünüyorum.sonra diğer açıklamaları yapabilirler tabi patrona kalmış bir süreç ..
    Bu gün bildiğiniz gibi Toplantıda hazırlanan İç Yönerge kabul edildi. Kabul edilen İç Yönergenin Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanması ile yürürlüğe girecek olduğundan kısa bir süre içerisinde Yayınlanır diye düşünüyorum. Ayrıca yapılan toplantı SPK'da yayınlanacak

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    İç yönerge maddeleri bizim yanımızda toplantı tutanağına işlenip onaylansaydı aklımda şüphe olmazdı nedense formaliteden oldu hissi var kendilerimi dolduracak yoksa benmi abartıyorum böyle toplantı olurmu.sözde toplantı vidyo çekimi ile kayıt altına alınacaktı başta o şüphe uyandırıyor. Burda sanki birşeyler gizlenmeye çalışıldı ne zaman izahname hazırlanır ve spk onaylarsa ozaman soru işareti kalkar. İlk defa huzursuz oldum suç duyrusundanda haber yok mahkemesi varsa bile özel durumlar tebliğine göre açıklama yapılması gerekir bakalım aralıkta gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Bu gün bildiğiniz gibi Toplantıda hazırlanan İç Yönerge kabul edildi. Kabul edilen İç Yönergenin Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanması ile yürürlüğe girecek olduğundan kısa bir süre içerisinde Yayınlanır diye düşünüyorum. Ayrıca yapılan toplantı SPK'da yayınlanacak
    Bir an önce yayınlansa blançoları görsek bütün sitres üzerimde ne zor geldik buraya kadar izahnameyi görmeden kota dönmeden rahatlayamıyacağız

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bir an önce yayınlansa blançoları görsek bütün sitres üzerimde ne zor geldik buraya kadar izahnameyi görmeden kota dönmeden rahatlayamıyacağız
    bençe rahat olmak gerek biz zaten kaybettik 6 yıl önce onların ihtiyaçı var borsaya dönmeye en iyi kaynak borsada.printaş üzerinden dönüş olacak tahminim inşallah süreç uzamaz.ali bey zamanı iyi seçmek istiyor bence.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Hayallerimize bir an önce kavuşsak ne güzel olurdu...

Sayfa 426/1060 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •