Sayfa 434/1060 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by ahmedow Yazıyı Oku
    Şimdiye nippon mu kaldı adamlar 5 yıldır İstanbul Tuzla'da fabrika kurup üretim yapıyorlar.
    Bende onu diyordum 5 yıldır haber yok bak tuzladaymış iyi oldu yazdığın bilmiyordum.

2.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Kim, hangi şirket.
    https://www.nipponpainteurope.co.uk/contact.html

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    iç önerge resmi bir yerde yayınlandımı.spk,kap,veya resmi gazetede bence önce resmi gazetede yayınlanması gerekki sonra maddelerini konuşsunlar.15 gün içinde resmi gazetede yayınlanır diye düşünüyorum.sonra diğer açıklamaları yapabilirler tabi patrona kalmış bir süreç ..
    Toplantıda dosyalar açılmadı15 gün içinde nasıl bir açıklama ve beklenti olabilir toplantıda olmalıydın belki daha farklı bir düşüncen olabilirdi. Diğer açıklamalar derken konuyu açabilirmisin.

4. Dosyalar aralık ayında açılacak demişlerdi galiba.Bakalım dosyada ne var?
    İç yönerge açıklanmış olsa bize neyi anlatacak ki?
    Bize asıl şirketin bilançosu gibi detaylı bilgiler lâzım.Ayrıyeten şirketin çalışan personel sayısı kaç kişi? Şirket kağıt üstündemi var yoksa ete kemiğe bürünmüş faal durumda mı? Cevap bekleyen sorular çok.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    nippon kurmuş çümlesi düşük oldu. nippon çbs eski müdürü geçen paylaştım.nippon türkiyede oto boya için kendi fabrikasını kurdu ve üretimini yapıyor sende biliyorsun.biz hayallerimizi paylaşıyoruz hayalden öteye geçermi izahname de görürüz.oda patronun keyfine kalmış zaman gösterecek çekmecelerdeki anlaşmaşmalar zaman aşımınki uğradı anlaşma varmı hepsi tahmin eski belgelerle nereye varılır bence koskoca soru işareti ama şirketbatmadı elinde son kozu arsası var..birde borsaya dönüp güven tazelemek..benim düşüncem ..
    Benim anlamadığım spk ve patronlar bizi neden ortak olarak görmüyor borsaya açtığı şirketin öz kaynaklarını bağlı ortaklarına aktarıp yıllarca masa sandalye bırakıp anlaşmaları , hisseleri , iştirakleri yok saymak eskimiş bitmiş zaman aşımına uğramış demek nasıl bir anlayış kar payları verilmiyor bağlı ortaklığına aktarılıp yatırım giderleri zarar gösteriliyor. Değerleme raporları izahname hazırlanmadan yıllarca bilgi belge verilmeden bu işler nasıl yürüyor anlaşılır gibi değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Dosyalar aralık ayında açılacak demişlerdi galiba.Bakalım dosyada ne var?
    İç yönerge açıklanmış olsa bize neyi anlatacak ki?
    Bize asıl şirketin bilançosu gibi detaylı bilgiler lâzım.Ayrıyeten şirketin çalışan personel sayısı kaç kişi? Şirket kağıt üstündemi var yoksa ete kemiğe bürünmüş faal durumda mı? Cevap bekleyen sorular çok.
    Şirket kağıt üstünde faal durumda olduğuna inanmak zor bütün işleri bağlı ortakları ve iştirakleri yürütüyor kiminle nasıl bağlantıları vardır belli değil şirkete çay içmeye gitsek acaba çaycısı varmıdır .

7. En az 200 veya 300 çalışanı olsa ben ona borsaya layık bir şirket derim.Öyle 10 kişi 20 kişiyle olur mu bu işler?

8. Belki bizim şirketlerin dışarıdan bakınca bilmediğimiz ve göremediğimiz artı yönleri vardır.Fazla uzatmadan spk'dan bizim patronun ne yapmak istediği ile ilgili gerçek bilgi akışı istiyoruz.Beklemeye devam.

Sayfa 434/1060 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •