6,6'dan dolar bozdurun, 4,9'a gidiyor dediğim msgları da alıntılar mısınız ? :)
Printable View
Beyler şimdi herkes uzun bağlama peşinde...Size soruyorum dolar 5 ve altına gelirse, o fırsatı nasıl değerlendireceksiniz ?
Kafanızı duvarlara vurmayın sonra ?
derken geldi anket :) :) :)
Whooper deyip geçmeyin..bigmac de artar yakında.. bigmac endeksi uluslararasi finans kitaplarında ciddi yere sahip..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pardon sn tengri.
Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Ekrana gelen mesaj standartmış. Telefondan dijital için talimat verdim. Birkaç güne geçiş tamamlanır dendi. Değişmezse 32_ 90 güne kadar 25.5 ile en iyi oran burada sanırım. Ayrıca mevcut müşteri olduğum için imzaya gerek yokmuş.
beyler buyrun sofraya, taze taze fiyatlar :)
https://i.hizliresim.com/lqB14p.png
https://www.worldatlas.com/articles/...mac-index.html
big mac endeksine Turkey 2.8 $ gozukuyor oysa 22/5,3=4,15 su anda.bizim aslında altlarda olmamız için doların 7-8 olması lazım.
Devlet hastanesi doktoru tarafından verilen ilacım bittiği için bugün aile hekimine gidip recete yazdırdım..
Eczaneye gidip ilacı aldım...7.5 lira fark ödedim..
Eve gelince merak edip baktım ilaç 14 lira...
36 yıl pirim ödedikten sonra ilaç parasının yarısını beleşe getirmeyi başarabilmişim...
Sağlık sistemimiz coğ eyi !!!
İlacı kullanmamı isteyen doktor bir ay kullanmamı istemişti ama onun yazdığı recetedeki ilaç ancak 15günlüğünü karşılıyordu
15 gün sonra tekrar git tekrar recete...eczahane...
Sağlık sistemimiz coğ eyi...
İlacı veren doktorun da ...ona diplomayı veren hocaların da....
Bugün sinirliyim....dokunmayın bana:seyt::seyt:
Gerçek fiyatlar,
https://www.instagram.com/ilkayzaman/
story'lerinde görebilirsiniz, ilkay zaman'dan alıntıdır paylaşım.
doların yonu yukarı.secıme kadar yavas yavas cıkacak....2019 u kotu beklıyorum.time kapağıda aynı soyluyor.gerçi gecen sene kı kapagı hiç bir sey cıkmadı...
TL faizde kalmak isteyen için üstğnkörü bir öneri idi benimkisi. Kademeli dolara geçiş yapmaya başladım artık. 5.31 den %25 girdim. Şuan bile mesai içinde olsa kar yazmaya başladı. Yarın bu orandan satsam ve aktif günlüğe koysam ay sonu %28 tl faizine eşit kazanç geçecek elime.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Şekerbank'ın güvenilirliği hakkında somut bilgisi olan var mı..
Şekerbank hisse senedi sayfasında "banka satılığa çıkarıldı"..."Aydın Doğan talip"...gibi yazılar var.
İnternette bu bilgilere ulaşamadım...
Çok haklısınız bu günler kötü günler, sağlıkda çok kötü günler çok yakında; çok yakında, zira; eczanelerden 2.45 tl lik basit ağrı kesiciyi dahi reçetesiz alamayacağız. Reçetesiz 2.45 tl lik basit ağrı kesiciyi satan eczaneye 2,000.00 tl ceza yolda. Maksat insanları Aile Hekimliğine, ASM'ye, Dev.Hst.lerine yönlendirerek maddi olarak soyacaklar, bizim insanımızın yarısı da buna müstehak...
Şeker bankta ki paramıza birşey olmaz değilmi? Mevduatta para var. Acil cevap bekliyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne biliyim yılların birikimi o bankada.. ilk defa böyle birşeye denk geldim.. sıkıntı yaşamam değil mi?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paramı yatırdığım bankalar bugüne dek hiç satılmadığından olabilir mi? Saçmalamak dane demek ? Bir soru sordum. Yatırımcıya yönelik olumsuz durum olur mu diye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaya ortak degilsin. Banka ile sadece belli bir sureligine is iliskisine girmissin.
Seni etkilemez.
Banka batarsa, ki demek ki batmayacak ki talip cikti, parani 100K ya kadar alirsin ustunu bilemem.
Rahat uyuyabilirsin.
Sakin yarin gidip de faizini yakip parani cekme. :)
Syg,