Sayfa 218/1012 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    şimdilik bununla idare et. whooperı da çok yeme.
    Sizin bu secereyi dökme becerinizi takdir ediyorum. Hakim, savcı, avukat, polis vb. değilseniz, süper bir hafızanız var.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2. Devlet hastanesi doktoru tarafından verilen ilacım bittiği için bugün aile hekimine gidip recete yazdırdım..
    Eczaneye gidip ilacı aldım...7.5 lira fark ödedim..
    Eve gelince merak edip baktım ilaç 14 lira...
    36 yıl pirim ödedikten sonra ilaç parasının yarısını beleşe getirmeyi başarabilmişim...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi !!!
    İlacı kullanmamı isteyen doktor bir ay kullanmamı istemişti ama onun yazdığı recetedeki ilaç ancak 15günlüğünü karşılıyordu
    15 gün sonra tekrar git tekrar recete...eczahane...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi...
    İlacı veren doktorun da ...ona diplomayı veren hocaların da....

Bugün sinirliyim....dokunmayın bana
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu gerçekse haram zıkkım olsun !!!!!
    İhtiyaçları mı var acaba oradakilerin.
    Hiç bir sorumlulukları yok...
    Dünyanın en kolay işini yapıyorlar.
    Yesinler de çıkaramasınlar...içlerinde kalsın !!!!
    Gerçek fiyatlar,

https://www.instagram.com/ilkayzaman/

story'lerinde görebilirsiniz, ilkay zaman'dan alıntıdır paylaşım.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    https://www.worldatlas.com/articles/...mac-index.html
    big mac endeksine Turkey 2.8 $ gozukuyor oysa 22/5,3=4,15 su anda.bizim aslında altlarda olmamız için doların 7-8 olması lazım.
    Aynen hocam bir gariplik var. En iyimser ortamda 3-3.5 dolar olması lazım.. Ya dolar artacak ya da fiyat düşmesi lazım.

22 tl nedir abi...Cok pahalı...İki tane hamburger için tüm gün calışıyor insanlar.

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    keşke doğru tahmin edebilseydim ,fed in aralık toplantısında faiz artırımının pas geçilmesi konusunda tartışma başlamış eğer pas geçerlerse bizimkiler yıl sonu bilançosu için de bastırırlar ve 4.9 u görebiliriz gibime geliyor.Döviz tahmini falan yapmıyorum durduk yerde dövizci arkadaşlar köpürmesin şimdilik yön aşağıya görünüyor bana göre.
    Teşekkürler memorex ben de benzer düşünceler içerisindeyim.

doların yonu yukarı.secıme kadar yavas yavas cıkacak....2019 u kotu beklıyorum.time kapağıda aynı soyluyor.gerçi gecen sene kı kapagı hiç bir sey cıkmadı...

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Aralık sonu 27-28 bulamazsiniz benden söylemesi.
    TL faizde kalmak isteyen için üstğnkörü bir öneri idi benimkisi. Kademeli dolara geçiş yapmaya başladım artık. 5.31 den %25 girdim. Şuan bile mesai içinde olsa kar yazmaya başladı. Yarın bu orandan satsam ve aktif günlüğe koysam ay sonu %28 tl faizine eşit kazanç geçecek elime.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    fiyatlardaki durumun çok farkındayım ama maalesef piyasalar açıklanan enflasyon rakamına göre tepki veriyor enflasyon kur faiz üçgeninde dudu abinin ifadesiyle sağlam bir ilüzyon dönüyor zamlar doların 6.50 seviyesinde duruyor kur düşüyor enflasyon düşmeden faiz düşüyor garip
    Vakıf mt ye neden enflasyon altında oran veriyorsunuz dediğimde dolar düştüğü için dedi. Bankaların enflasyonu taktığı yok. Piyasa gerçeklerinden uzak bir dönem yaşıyoruz. Ne kadar sürdürecekler göreceğiz.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 218/1012 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •