There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Devlet hastanesi doktoru tarafından verilen ilacım bittiği için bugün aile hekimine gidip recete yazdırdım..
Eczaneye gidip ilacı aldım...7.5 lira fark ödedim..
Eve gelince merak edip baktım ilaç 14 lira...
36 yıl pirim ödedikten sonra ilaç parasının yarısını beleşe getirmeyi başarabilmişim...
Sağlık sistemimiz coğ eyi !!!
İlacı kullanmamı isteyen doktor bir ay kullanmamı istemişti ama onun yazdığı recetedeki ilaç ancak 15günlüğünü karşılıyordu
15 gün sonra tekrar git tekrar recete...eczahane...
Sağlık sistemimiz coğ eyi...
İlacı veren doktorun da ...ona diplomayı veren hocaların da....
Bugün sinirliyim....dokunmayın bana![]()
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Gerçek fiyatlar,
https://www.instagram.com/ilkayzaman/
story'lerinde görebilirsiniz, ilkay zaman'dan alıntıdır paylaşım.
doların yonu yukarı.secıme kadar yavas yavas cıkacak....2019 u kotu beklıyorum.time kapağıda aynı soyluyor.gerçi gecen sene kı kapagı hiç bir sey cıkmadı...
TL faizde kalmak isteyen için üstğnkörü bir öneri idi benimkisi. Kademeli dolara geçiş yapmaya başladım artık. 5.31 den %25 girdim. Şuan bile mesai içinde olsa kar yazmaya başladı. Yarın bu orandan satsam ve aktif günlüğe koysam ay sonu %28 tl faizine eşit kazanç geçecek elime.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri