Sayfa 217/1012 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu "ihtiyar" muhabbeti "tengri" söylemi. ve senin tengri'nin yedek/destekçi hesabı olduğun bayaa bir konuşulmuştu burada.

var mı yeni anket kasparov?
    Hocam ilk lafı çakan sensin hala uzatıyorsun. Ne yani laf çakınca cevabı gelmez mi zannediyorsun.

Anket değil de soru soralım..

Uzun vadeli mevduattaysanız, dolar 5 altına gelirse dolar nasıl alacaksınız?

2.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Whooper deyip geçmeyin..bigmac de artar yakında.. bigmac endeksi uluslararasi finans kitaplarında ciddi yere sahip..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben üşeniyorum cevap vermeye, sen anlatmışsın. En rekabetçi sektördeki ürünlerin fiyat artışları ekonomi için en iyi göstergedir. Whooper, big mac onlardan biri.

3. pardon sn tengri.

4.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Burganbank ta güldüren hesabım var. Diital başvurusu yapmak istedim. Dijital müşterisiniz uyarısı verdi. Vadeli açmaya çalıştım %13 oran verdi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
    Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Ekrana gelen mesaj standartmış. Telefondan dijital için talimat verdim. Birkaç güne geçiş tamamlanır dendi. Değişmezse 32_ 90 güne kadar 25.5 ile en iyi oran burada sanırım. Ayrıca mevcut müşteri olduğum için imzaya gerek yokmuş.

5. beyler buyrun sofraya, taze taze fiyatlar

6.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Whooper deyip geçmeyin..bigmac de artar yakında.. bigmac endeksi uluslararasi finans kitaplarında ciddi yere sahip..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet doğru söylüyorsunuz, önemli endeks tir. Bilmeyenler için destek bahabında yazdım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Bu gerçekse haram zıkkım olsun !!!!!
    İhtiyaçları mı var acaba oradakilerin.
    Hiç bir sorumlulukları yok...
    Dünyanın en kolay işini yapıyorlar.
    Yesinler de çıkaramasınlar...içlerinde kalsın !!!!

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    beyler buyrun sofraya, taze taze fiyatlar

Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

https://www.worldatlas.com/articles/...mac-index.html
    big mac endeksine Turkey 2.8 $ gozukuyor oysa 22/5,3=4,15 su anda.bizim aslında altlarda olmamız için doların 7-8 olması lazım.

Sayfa 217/1012 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •