Garanti 86 TL mkk ücreti almış bizim doktorcumuzdan
Bu kadarı yüksek değil mi
Printable View
Garanti 86 TL mkk ücreti almış bizim doktorcumuzdan
Bu kadarı yüksek değil mi
Ydı 373
ysu 63,49
Hesap Bakım Ücreti:
0,00735 TL (0,007 TL + % 5 BSMV )(Yatırım fonu, DIBSve ÖSBA) Saklama bakiyelerinin günlük piyasa değeri 100 TL ve üzeri olan hesaplardan BSMV dahil günlük 0,00735 TL hesap bakım ücreti alınır.Saklama bakiyesi piyasa değerinin hesaplamasında MKK’nın belirlediği esaslar geçerlidir.Saklama bakiyeleri Aylık olarak tahsil edilir. (Piyasa değeri hesaplamasında yatırım fonu pay fiyatı olarak ilan edilen son fiyat kullanılır.)
ALIM / SATIM İşlem ücretleri
Yatırım Fonu ; (Üye içi işlem ) İşlem sayısı * 0.015 TL + %5 BSMV ücret alınırï‚·
Yatırım Fonu ; (Üyeler arası işlem ) İşlem sayısı * 0.15 TL + %5 BSMV ücret alınırï‚·
ÖSBA ; Kayıt Sayısı * 0.02 TL + %5 BSMV ücret alınır
DIBS ; (Üye içi işlem ) İşlem sayısı * 0.015 TL + %5 BSMV ücret alınırAlım satım işlemini gerçekleştiren üyenin ihraççı ile ayni kurum olması halinde üye içi işlem ücreti alınır.
ALIM / SATIM İşlem ücretleri aylık olarak tahsil edilir
Saklama Ücretleri
A Tipi yatırım fonları için-(Pay Adedi * Pay Fiyatı ) *% 0.005 komisyon (yıllık)+ %5 BSMV ücret alınır
B Tipi yatırım fonları için-( Pay Adedi * Pay Fiyatı ) * % 0.01 (yıllık) + %5 BSMV ücret alınır
DIBS ve ÖSBA Anapara için -( Nominal Değer * % 0.01 (yıllık) )+ %5 BSMV ücret alınır
DIBS ve ÖSBA Kuponlar için -( Nominal Değer * % 0.001 (yıllık) )+ %5 BSMV ücret alınır Saklama ücreti günlük bakiyeler üzerinden hesaplanarak aylık olarak tahsil edilir.
Yatırım fonu pay fiyatı olarak ilan edilen son fiyat kullanılır.
Kafeyi sizler istediniz açıldı hatta ismide değiştirildi , kaç kez uyardım bu başlık çok faydalı bir başlık konu dışı paylaşımlar yapmayalim diye ama uyardikca dikkate alınmadı devam edildi , bir kez daha yazayım bu başlıkta konu dışı paylaşımlar lütfen yapmayın , kafe başlığında rahat rahat yazisabilirsiniz. İyi akşamlar .
birkaç gün öncesine kadar her akşam gpg getirileri paylaşılır ve çoğunlukla da haklı serzenişler olurdu. Anlaşılan sabırlar tükendi, bir zamanların en popüler fonu, gözden de gönülden de düştü.
İsmini telaffuz etmeye bile değmez.Tahvil faizlerinin düşüşünde bile pozisyon değiştirmeyip mevduat faizine kanaat getiren bir fondan ne beklenir.Forumda piyasayı araştıran arkadaşlar kadar çaba göstermediklerini düşünüyorum.20 hissede pair trade yapıyorlar pörtföyün %80ninden fazlası sabit yatırım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gpg
Tcd gunluk 1% tamam
TUA -% 0.9 getirmiş. Pozisyonu açtığımız 06.11'den bugüne -% 2.18 zarardayız bu fondan. Şu ana kadar gerek Ons Altın gerekse Dolar/TL tarafında yapmış olduğumuz öngörülerimiz gerçekleşmedi. Grafiğe baktığımda 1.480 altına sarkmayı -şimdilik- ayı tuzağı olarak değerlendirmekteyim. Trump & Erdoğan görüşmesi yeterince fiyatlandı ve asıl dikkat edilmesi gereken azil soruşturması, ertelenen HALKB davası ve diğer CAATSA yaptırımları. Ne derece etkili olur bilemem ama Azil soruşturması Trump'ın FED'e yaptığı faiz indirimi baskısını hafifletmek için kullanılacaktır.
Wester nerde ya
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir fon var mı bilmiyorum ama; en iyi yönetilen hisse ağırlıklı fon bist düşüşlerinde fazla etkilenmiyen ama yükselişlerde ise olumlu yönde tepki veren fondur. Yoksa bist %2 artmış ama fon yerinden kıpırdamıyor 0.5 gibi bir prim yapmış. Düşüşlerde ise paraşütsüz şekilde gerilemiş öyle bir fondan hayır beklememek gerekir. Araştırmak lazım para kolay kazanılmıyor.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...y-degisken-fon
Bildirim sorgu bölümünden son 1 haftaya bakarsanız bulursunuz.
An itibarıyla işlem gören kamu kira sertifikaları;
12-02-20. 10,78%
23-09-20. 10,61%
18-11-20. 11,38%
14-07-21. 11,22%
16-06-21. 11,56%
10-08-22. 11,86%
Dünkü piyasayı izlemediğim için dünkü kapanış ortalamalarını bilmiyorum dolayısıyla yön hakkında yorum yapamıyorum. Fakat bugün itibarıyla bu piyasanın olumsuz olduğunu pek sanmıyorum. Bu verileri not alırsanız yarınki piyasa hakkında daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...alar/sgmk.aspx
Bu linkte TRD ile başlayanları araştırınca kira sertifikası olduğunu gördüm.Bundan sonra kısa vadeli kira sertifikaları katılım fonlarının günlük getirilerini tahmin etmek daha kolay olacak.Dünkü verileri karşılaştırınca kvba fonlar kv sertifika fonlarından daha iyi getirecek gibi görünüyor bugün.
Birazdan cosacak...en ufak bir haberde 2 yi gorebiliriz
Koltuklara siki tutunun gencleeeer
Tatile cikiyoruzzz
Elinde htt veya dzt olan varsa yasadiniz...
dostum akşam endeksin sağlıklı yükselebilmesi için gerekli ortamın oluşması, yani doların düşmesi için duamızı ettik ve çok şükür düşüş gerçekleşti. akşam gelecek olumlu haberlerin ardından yarınki öngörüleriniz de inşallah gerçekleşir. yarından sonrası için nasıl bir sıtrateji olabileceğini de yavaş yavaş düşünsek ne dersiniz? cumadan sonra küçük kâr realizasyonlarıyla yolculuk devam eder mi? yılbaşına kadar klasik noel rallisi olabilir mi genel anlamda? selamlar.
Ustad yarindan sonrasini yorumlamak icin yarinki acilisi gormek gerekli. Bu olumlu bir durum cunku cikmak isteyen oglene kadar cikabilecek...
Kar cepte guzel bana yeterli diyenin bugun 13 e kadar satis girmesi gerekirdi. Kilciksiz siyrilirdi.
Gelelim yarin sabaha
Eger yukari cok hizli gapli acarsa bunu doldurmak icin dusecektirde. Bu durumda yarinki cikisa aldanmadan satis verilmeli.
Eger yarinki cikis iki gundur yaptigi gibi altini doldurarak olursa korkulacak birsey yoktur...
Her iki durumda da 110k ya gitmek isteyecek ve kazandiracaktir.
Kendi adima soylemem gereken su sartlarda noel partisine kadar fondan cikmayi dusunmuyorum.
Bunlarin harici bir durum olusursa yeniden degerlendiririz...
zaten 106 buçuk 107 aralığı, endeksin yılbaşından bu yana birkaç defa deneyip dönüşler yaşadığı en kuvvetli dirençlerden biri. burada yine takılıp dinlenmesi normal olacak. ileri aşamaya geçebilmemiz için dış piyasalardan da destek gerekiyor gibi. dışarıda hava bozmayıp noğel hareketi olursa biz de 110'ları görebiliriz. hakkımızda hayırlısı
bende bu fonlar var iyi secim mi
Ek 23666
endeks akşama ne olur bilmem ama tcd pörtföyündeki hisseler endeksin üzerinde pirimli.Yarın endeks getirisini ikiye hatta üçe katlayabilir.
Hisse fonlar tablomuzda günü GL1 önde kapatacak gözüküyor :) ACC yine süpriz yaptı bugün Ekim dağılım raporundaki hisseler %0.73 değer kazanmışken %0.07 getiri elde etti. Türev pozisyonlarını tekrar arttırdılar sanırım tehlikeli bölgeye geldiğimizi düşünüyorlar sanki.