Garanti 86 TL mkk ücreti almış bizim doktorcumuzdan
Bu kadarı yüksek değil mi
Garanti 86 TL mkk ücreti almış bizim doktorcumuzdan
Bu kadarı yüksek değil mi
Ydı 373
ysu 63,49
Hesap Bakım Ücreti:
0,00735 TL (0,007 TL + % 5 BSMV )(Yatırım fonu, DIBSve ÖSBA) Saklama bakiyelerinin günlük piyasa değeri 100 TL ve üzeri olan hesaplardan BSMV dahil günlük 0,00735 TL hesap bakım ücreti alınır.Saklama bakiyesi piyasa değerinin hesaplamasında MKK’nın belirlediği esaslar geçerlidir.Saklama bakiyeleri Aylık olarak tahsil edilir. (Piyasa değeri hesaplamasında yatırım fonu pay fiyatı olarak ilan edilen son fiyat kullanılır.)
ALIM / SATIM İşlem ücretleri
Yatırım Fonu ; (Üye içi işlem ) İşlem sayısı * 0.015 TL + %5 BSMV ücret alınırï‚·
Yatırım Fonu ; (Üyeler arası işlem ) İşlem sayısı * 0.15 TL + %5 BSMV ücret alınırï‚·
ÖSBA ; Kayıt Sayısı * 0.02 TL + %5 BSMV ücret alınır
DIBS ; (Üye içi işlem ) İşlem sayısı * 0.015 TL + %5 BSMV ücret alınırAlım satım işlemini gerçekleştiren üyenin ihraççı ile ayni kurum olması halinde üye içi işlem ücreti alınır.
ALIM / SATIM İşlem ücretleri aylık olarak tahsil edilir
Saklama Ücretleri
A Tipi yatırım fonları için-(Pay Adedi * Pay Fiyatı ) *% 0.005 komisyon (yıllık)+ %5 BSMV ücret alınır
B Tipi yatırım fonları için-( Pay Adedi * Pay Fiyatı ) * % 0.01 (yıllık) + %5 BSMV ücret alınır
DIBS ve ÖSBA Anapara için -( Nominal Değer * % 0.01 (yıllık) )+ %5 BSMV ücret alınır
DIBS ve ÖSBA Kuponlar için -( Nominal Değer * % 0.001 (yıllık) )+ %5 BSMV ücret alınır Saklama ücreti günlük bakiyeler üzerinden hesaplanarak aylık olarak tahsil edilir.
Yatırım fonu pay fiyatı olarak ilan edilen son fiyat kullanılır.
Kafeyi sizler istediniz açıldı hatta ismide değiştirildi , kaç kez uyardım bu başlık çok faydalı bir başlık konu dışı paylaşımlar yapmayalim diye ama uyardikca dikkate alınmadı devam edildi , bir kez daha yazayım bu başlıkta konu dışı paylaşımlar lütfen yapmayın , kafe başlığında rahat rahat yazisabilirsiniz. İyi akşamlar .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
birkaç gün öncesine kadar her akşam gpg getirileri paylaşılır ve çoğunlukla da haklı serzenişler olurdu. Anlaşılan sabırlar tükendi, bir zamanların en popüler fonu, gözden de gönülden de düştü.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri